Tocna je 99% to sam napravi da se ne hvalim haha zuti imaju mogucnost pola pola recimo zapadni nema mogucnost istocni ima zalosnoPitarBordo je napisao/la:BHT tvrdi da ima toliko korisnika ukupno (mobilno, kablovsko, adsl, fiskni priključci). Na području RS-a uopšte nisu zastupljeni i to je dovoljno da bude alarmantno (ako već hvatamo se popisa stanovništva to samo po sebi je više od 1/3 stanovništva + ), plus zapadna federacija i gotovo cijela južna Hercegovina (izuzev užeg dijela Grada Mostara), uopšte nemaju pristup (primjer Stolac recimo, uopšte nema opciju da uvedu MojaTV).Signore je napisao/la:Malo pretjerujete kad kazete da ce samo 20% drzave moci gledati PL. U BiH je prema popisu 2013. bilo 1.155.736 domacinstava, a BHT tvrdi da imaju 150.000 korisnika. To vam je 12.98% sto nije ni blizu 20%. 12.98% ljudi u BiH imaju mogucnost da gledaju PL.
Kad to sve sabereš, ostane ti u najboljem slučaju trećina prostora gdje je dostupno, eh onda tu dodaj da imaš i Telemach i Logosoft i Eltu i TXTV koji imaju značajan broj korisnika, da budemo velikodušni trenutno MojaTV uslugu ima 20% stanovništva, to je veeeeeeeeoma velikodušno.
Na drugu stranu nedostatak kvaliteta, loša infrastruktura, još lošija STB oprema, pričamo samo o brojkama.
Negdje sam naletio na ovu sliku, otprilike oslikava tačno dostupnost telekoma:
Čak i na stranici telecoma se može potvrditi ova dostupnost.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- UstanikSBII
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- UstanikSBII
- Kontakt:
Da ali Telemach samo izvlaci novac nista ne daje drustu i koliko god Eronet bio los ne bi presao na Tel. prije bi na nekog drugog bh operatera. Eronet kakav god da je daje za kulturu, koncerte, festivale pa i u nasem grad za sport NK je dobio 200 000km davali su i kosarci daju za mediteran film festival whf itd. A sto je konkretno dobila nasa opcina od Tel. jedno VELIKO NISTA zato ipak koliko god Eronet bio los a ni Tel. nije puno bolji ipak mi izbor Ero. Ma koliko los bio i milion drugi stvati barem nesto vrati opcini a Tel???
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Haj ne seri, na Eronetu si jer je hrvatski, nemoj moralisati za neka Kulturno-umjetnička društva hljeba tiUstanikSBII je napisao/la:Da ali Telemach samo izvlaci novac nista ne daje drustu i koliko god Eronet bio los ne bi presao na Tel. prije bi na nekog drugog bh operatera. Eronet kakav god da je daje za kulturu, koncerte, festivale pa i u nasem grad za sport NK je dobio 200 000km davali su i kosarci daju za mediteran film festival whf itd. A sto je konkretno dobila nasa opcina od Tel. jedno VELIKO NISTA zato ipak koliko god Eronet bio los a ni Tel. nije puno bolji ipak mi izbor Ero. Ma koliko los bio i milion drugi stvati barem nesto vrati opcini a Tel???
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Neka mi netko kaze za sto je Tel. dao marku odmah prelazim kod njih kazem prije bi na BH T nego na ove koji samo izvlace kapital iz BiH !!!!Ras je napisao/la:Haj ne seri, na Eronetu si jer je hrvatski, nemoj moralisati za neka Kulturno-umjetnička društva hljeba tiUstanikSBII je napisao/la:Da ali Telemach samo izvlaci novac nista ne daje drustu i koliko god Eronet bio los ne bi presao na Tel. prije bi na nekog drugog bh operatera. Eronet kakav god da je daje za kulturu, koncerte, festivale pa i u nasem grad za sport NK je dobio 200 000km davali su i kosarci daju za mediteran film festival whf itd. A sto je konkretno dobila nasa opcina od Tel. jedno VELIKO NISTA zato ipak koliko god Eronet bio los a ni Tel. nije puno bolji ipak mi izbor Ero. Ma koliko los bio i milion drugi stvati barem nesto vrati opcini a Tel???
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- tuzlak1987
- Kontakt:
UstanikSBII je napisao/la:Da ali Telemach samo izvlaci novac nista ne daje drustu i koliko god Eronet bio los ne bi presao na Tel. prije bi na nekog drugog bh operatera. Eronet kakav god da je daje za kulturu, koncerte, festivale pa i u nasem grad za sport NK je dobio 200 000km davali su i kosarci daju za mediteran film festival whf itd. A sto je konkretno dobila nasa opcina od Tel. jedno VELIKO NISTA zato ipak koliko god Eronet bio los a ni Tel. nije puno bolji ipak mi izbor Ero. Ma koliko los bio i milion drugi stvati barem nesto vrati opcini a Tel???
Telekom je sponzor svake državne selekcije, drugi je par čarapa što ti navijaš za Hrvatsku, pa gluposti valjaš daje Eronet za umjetnička društvaUstanikSBII je napisao/la:Neka mi netko kaze za sto je Tel. dao marku odmah prelazim kod njih kazem prije bi na BH T nego na ove koji samo izvlace kapital iz BiH !!!!Ras je napisao/la:Haj ne seri, na Eronetu si jer je hrvatski, nemoj moralisati za neka Kulturno-umjetnička društva hljeba tiUstanikSBII je napisao/la:Da ali Telemach samo izvlaci novac nista ne daje drustu i koliko god Eronet bio los ne bi presao na Tel. prije bi na nekog drugog bh operatera. Eronet kakav god da je daje za kulturu, koncerte, festivale pa i u nasem grad za sport NK je dobio 200 000km davali su i kosarci daju za mediteran film festival whf itd. A sto je konkretno dobila nasa opcina od Tel. jedno VELIKO NISTA zato ipak koliko god Eronet bio los a ni Tel. nije puno bolji ipak mi izbor Ero. Ma koliko los bio i milion drugi stvati barem nesto vrati opcini a Tel???
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ovdje se počelo raspravljati koji nacionalni telekom daje za šta i koliko je loš telemach.
A tema; samo 20% stanovništva ima mogućnost da gleda 99% atraktivnih utakmica u ligi.
A tema; samo 20% stanovništva ima mogućnost da gleda 99% atraktivnih utakmica u ligi.
Samo Saraj'vo.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Tel kad vrati nekom marku neka se javi do tad me ne zanim!!! A vi kako hoce te! Ista stvar je u svemu da kupujemo domacu robu vise nego stranu svima bi nam bilo bolje! Pa Svicarac kupuje strane stvari samo kad mora!!! Al eto mi kupujemo paprike iz italije robu iz kine a domace sve propada ... Moj stav a vi slobodno na Tel i uzivaj te 
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Tko su ljudi koji prave cijene na Transfermarktu? Ako ih ima ovdje, mogu li objasniti zasto je Josipu Coricu srusena cijena sa 650 na 375 tisuca eura, a lik bio statisticki najbolji igrac Lokomotive? Dejan Cabraja 150k eura, a bolji od 90% krila u ligi... Stvarno blage veze nemate
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Almir Bekic 550k €

Mozda 550k upropastenih centarsuteva ali € nikako
Zuka majstor. Kako mu koji igrač da dres on njemu digne cijenu.Android je napisao/la:Tko su ljudi koji prave cijene na Transfermarktu? Ako ih ima ovdje, mogu li objasniti zasto je Josipu Coricu srusena cijena sa 650 na 375 tisuca eura, a lik bio statisticki najbolji igrac Lokomotive? Dejan Cabraja 150k eura, a bolji od 90% krila u ligi... Stvarno blage veze nemate
Forumas koji je ovdje poznat kao @Zukanovic to radi za nasu ligu i klubove, inace navijac Sarajeva, ali ocito ne poznaje fudbal i ne razumije se - a nivo bezobrazluka je posebna prica.Android je napisao/la:Tko su ljudi koji prave cijene na Transfermarktu? Ako ih ima ovdje, mogu li objasniti zasto je Josipu Coricu srusena cijena sa 650 na 375 tisuca eura, a lik bio statisticki najbolji igrac Lokomotive? Dejan Cabraja 150k eura, a bolji od 90% krila u ligi... Stvarno blage veze nemate
Radovac 400.000 € ... gdje ces dalje. Duljevic milioni na kraju ce se vratiti u Sarajevo ili otici u Zrinjski.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 20 jul 2017, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
Šta očekujete od čovjeka koji je nepismen
Ma smijesno, trebao bi netko reagirati na ovo, stvarno dosta cijena veze sa vezom nema... A problem je isto tako sto novinari u dosta slucajeva uzimaju upravo podatke sa TM i stavljaju ih u clanke, dobiva se potpuno kriva slika... Mislio sam da ovaj TM uredjuju ljudi koji inace prate sva zbivanja i koji su obuceni za ovo...
HRHB
HRHB
Generalno niti jedan nas klub ne vrijedi ove novce, ima talenata i kvalitetnih igraca ali nismo taj nivo da se nesto pravimo vazni.Android je napisao/la:Ma smijesno, trebao bi netko reagirati na ovo, stvarno dosta cijena veze sa vezom nema... A problem je isto tako sto novinari u dosta slucajeva uzimaju upravo podatke sa TM i stavljaju ih u clanke, dobiva se potpuno kriva slika... Mislio sam da ovaj TM uredjuju ljudi koji inace prate sva zbivanja i koji su obuceni za ovo...
Nisu ni ovi sto daju stotine miliona na kojekakve igrace, ali to je danasnji fudbal, novac i samo novac.
- Zeljeznicar -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ni blizu brate, cijena mu je 300KBordoBolesnik je napisao/la:Almir Bekic 550k €![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma naravno da ne vrijedi, ali eto, barem su mogli biti malo objektivniji...Zenzo je napisao/la:Generalno niti jedan nas klub ne vrijedi ove novce, ima talenata i kvalitetnih igraca ali nismo taj nivo da se nesto pravimo vazni.Android je napisao/la:Ma smijesno, trebao bi netko reagirati na ovo, stvarno dosta cijena veze sa vezom nema... A problem je isto tako sto novinari u dosta slucajeva uzimaju upravo podatke sa TM i stavljaju ih u clanke, dobiva se potpuno kriva slika... Mislio sam da ovaj TM uredjuju ljudi koji inace prate sva zbivanja i koji su obuceni za ovo...
Nisu ni ovi sto daju stotine miliona na kojekakve igrace, ali to je danasnji fudbal, novac i samo novac.
HRHB
HRHB
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Moj mistejk, negdje sam procitao 550kMortemHz je napisao/la:Ni blizu brate, cijena mu je 300KBordoBolesnik je napisao/la:Almir Bekic 550k €![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Presao je u slabiju ligu pa je zato moguce, Deji je 200K trenutna cijena i povecana je sa 150K mada bi mu ja dao 300K.Android je napisao/la:Tko su ljudi koji prave cijene na Transfermarktu? Ako ih ima ovdje, mogu li objasniti zasto je Josipu Coricu srusena cijena sa 650 na 375 tisuca eura, a lik bio statisticki najbolji igrac Lokomotive? Dejan Cabraja 150k eura, a bolji od 90% krila u ligi... Stvarno blage veze nemate
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Da ali opet to je bas drastican pad cijene... Vidim sad da je 200 kad udjem na profil, a ovamo pokazuje 150k...MortemHz je napisao/la:Presao je u slabiju ligu pa je zato moguce, Deji je 200K trenutna cijena i povecana je sa 150K mada bi mu ja dao 300K.Android je napisao/la:Tko su ljudi koji prave cijene na Transfermarktu? Ako ih ima ovdje, mogu li objasniti zasto je Josipu Coricu srusena cijena sa 650 na 375 tisuca eura, a lik bio statisticki najbolji igrac Lokomotive? Dejan Cabraja 150k eura, a bolji od 90% krila u ligi... Stvarno blage veze nemate
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.