On mi je ogadio fudbal.MortemHz je napisao/la:Au brate jesi ti zamrzio CaluEsport je napisao/la:Ispravka trener nam živi u 70-timmiky_hz je napisao/la:Nije mi jasno kako kazu proslo je vrijeme kada su se igracima kao davale neke cifre?Pa valjda je to vrijeme doslo sad,i skacu cijene i plate sve vise i vise,jel boze tako se namece krenuvsi od ovih najvecih koji se razbacuju milionima pa na dalje,jednostavno to je danasnji fudbal.
Ocito nasi zive jos u 90- tim.
Kazi brate nema para i vozi dalje,nemoj spominjati titule,folove.Jednostavno ne govori i ne obecaji nesto sto nemozes ispuniti,jel time sebi radis kontra uslugu.![]()
Srce mi kaže da idem na utakmicu u nedelju. Kada pomislim šta nam strateg može priuštiti.... razum kaže nemoj, neću poslušat razum.
Muka mi je da zbog I.D.I.O.T.A, nisam sinoć uživao u dobroj igri Zrinje, te da će mi većeras kada budem gledao Želju i Širokog kroz glavu provejavati ŠTA NAM BEZMUDAN URADI, te jednostavno gubim čejf da gledam fudbal uopšte.
Apropo ja nikog ne mrzim samo neke ljude mogu manje ili nikako poštovati.
Prijatelju znaš da u kafani možeš reći hastal ti hastal mi, ali gadno je kada te konobar posipa supom po glavi, treba da mjenjaš kafanu ili se nadati da će gazda mjenjati konobara. Ja stvarno ne želim da mijenjam kafanu i zato kažem da konobaru nije mjesto u tome lokalu.