FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Esport
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Esport » 20 jul 2017, 17:14

MortemHz je napisao/la:
Esport je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Nije mi jasno kako kazu proslo je vrijeme kada su se igracima kao davale neke cifre?Pa valjda je to vrijeme doslo sad,i skacu cijene i plate sve vise i vise,jel boze tako se namece krenuvsi od ovih najvecih koji se razbacuju milionima pa na dalje,jednostavno to je danasnji fudbal.

Ocito nasi zive jos u 90- tim.

Kazi brate nema para i vozi dalje,nemoj spominjati titule,folove.Jednostavno ne govori i ne obecaji nesto sto nemozes ispuniti,jel time sebi radis kontra uslugu.
Ispravka trener nam živi u 70-tim :(
Au brate jesi ti zamrzio Calu :lol: :urnebes:
On mi je ogadio fudbal.
Srce mi kaže da idem na utakmicu u nedelju. Kada pomislim šta nam strateg može priuštiti.... razum kaže nemoj, neću poslušat razum.
Muka mi je da zbog I.D.I.O.T.A, nisam sinoć uživao u dobroj igri Zrinje, te da će mi većeras kada budem gledao Želju i Širokog kroz glavu provejavati ŠTA NAM BEZMUDAN URADI, te jednostavno gubim čejf da gledam fudbal uopšte.

Apropo ja nikog ne mrzim samo neke ljude mogu manje ili nikako poštovati.

Prijatelju znaš da u kafani možeš reći hastal ti hastal mi, ali gadno je kada te konobar posipa supom po glavi, treba da mjenjaš kafanu ili se nadati da će gazda mjenjati konobara. Ja stvarno ne želim da mijenjam kafanu i zato kažem da konobaru nije mjesto u tome lokalu.
:zviz:

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 20 jul 2017, 17:14

Boli Calu i ostale K jer ovo je idealan izgovor, ekipa je jos mladja, treba vremena bla bla bla

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 20 jul 2017, 17:18

Valjda ce tog zadnjeg veznog dovesti, Petraka nisu uspjeli, ali nije jedini zadnji vezni na svijetu, da imamo dobro organizovanu skautsku mrežu, to bi se vjerovatno ranije završilo.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 20 jul 2017, 17:34

Pantelija je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ciljevi su nam visoki, mada se mnogo priča o tome što nismo još doveli nekoliko igrača. Prošla su ta vremena kada se daju stotine hiljada igračima, jer živimo u takvoj zemlji, sa niskim standardnom. Mislim da su igrači, koji traže šestocifrene iznose za godinu dana precjenjeni i nismo željeli da resurse trošimo na jedan takav način, jer ti igrači ne vrijede toliko. Razlika u kvalitetu je mala i bolje je priliku dati nekom našem talentu“, dodao je Švrakić.
Suplja prica :D
jooooooj priceeeeeeee hahahahahahahahaahahahahahahaha, jad.....
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 17:43

Al' priča je tako smiješna, na trenutak sam kontao da čitam izjavo OO SDA Novo Sarajevo.
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 jul 2017, 17:45

U sezonu ulazimo sa 1/4 ekipom, lošiji smo nego prethodne sezone. Ova jedna četvrtina ekipe koju imamo nije ništa bolja od ekipe kakvu ima Sloboda, Krupa, Radnik, Borac, a Zrinjski, Široki i Željezničar imaju popunjenije ekipe s tim da kod njih postoji mogućnost da ih dodatno popune, kod nas se to neće desiti, jer para nema i oni su u prednosti.

Očekuje nas slična sezona kao ova prethodna, bit ćemo u gornjem dijelu tabele zbog imena, tradicije i respekta ovih manjih ekipa od kojih uopste nismo jaci ali prednost nasa je sto imamo navijace, ime i tradiciju.

Bit cemo 3-4 na tabeli, s ovim amaterima tesko da možemo nešto napraviti vise.

Sljedece sezone, Sloga iz Simin Hana će biti u rangu sa nama.

Ovom prilikom bih da se sjetim najmilijih upravi, Tanu, Dini, Edisu, Ibraku, Ješiću, Saidu, skautu i ostalim nesposobnjakovicima, uhljupima, slijepcima, invalidima..

I strucni stab je odavno izgubio moju podrsku, a kako vrijeme ide, pocinju mi opasno skakti po zivcima, sa takom politikom i razmisljanjem gurate klub na jos nize grane, a najnize smo skoro dotakli, pic.ke jedne!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 17:47

slika

Komentar na Zićetovu izjavu. :kafa:
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 20 jul 2017, 17:52

Putujući cirkus.

Dobro su trkeljisali ove koji kupiše sezonske.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 20 jul 2017, 18:08

Fino to Zijo objasni...i ovaj potez ostavljanja Herica znaci da niko vise u sredinu nece doci. Ocekivati stopera i to je to.
Eto, smanjite ocekivanja i laganini na utakmicu. Evropa kao cilj, sve ostalo bonus. Sljedece godine cemo biti iskusniji za godinu, nadam se da ce ih dosta ostati i onda napasti titulu. :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 jul 2017, 18:10

Sad skontah. Neki dan na facebook stranici FK Sarajevo, napisao da mi ne pada na pamet da dodjes na utakmicu dok su uhljupi i nesposobnjakovici u klubu, blokirali me radi toga :D

Mame vam se svima nahebem nesposobne.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 18:16

Ako se dobro sjećam Zijad je i zimus kada je propao transfer rok izašao sa sličnom izjavom. rekao da je zadovoljan ekipom i to... Isto kao i ovaj put sa "tri kapitalca" na "igrači hoće perviše para, imamo mi djecu jeftiniju" - a ako i jedan junior upiše više od 100 minuta do zime bit će premija svih premija.

Jedino što će kartoni i poverde natjerati Čalu da ubacuje nekog izvan svog začaranog spiska.
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 jul 2017, 18:17

Čuj produžili Heriću ugovor, šta je sa Kadušićem i Mihojevićem?? Skupi jel?? Majke li vam yebem na sta nam je klub spao.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 jul 2017, 18:19

Za dvije godine, u prvom timu ce igrati samo oni cija primanja ne prelaze 2000KM mjesecno.
Posserem se na svih 11 uposlenih u marketingu :kafa:

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 18:23

SiouxLukavac je napisao/la:Čuj produžili Heriću ugovor, šta je sa Kadušićem i Mihojevićem?? Skupi jel?? Majke li vam yebem na sta nam je klub spao.
Budi siguran da ova priča koji Zijo potura o šestocifrenim primanjima se odnosi i na donekle Mihojevića i one koji tek trebaju da produže ugovore.

Mihojević dobio kapitensku traku, a bolje da je dobio produženje ugovora. Ali neka, daj i njega da tušnemo gdje za 100-200 milja, samo nek' se obrće, bit će Samke kapetan.
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 20 jul 2017, 18:24

Ima li TV-prijenos protiv Mađara? :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 18:27

High je napisao/la:Ima li TV-prijenos protiv Mađara? :kafa:
To je bar obezbjeđeno. Sve nam utakmice osim jedne (mislim Krupa) prenosi naša strašna MojaTV. :D
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 18:30

Je8eš mi sve gledam Zrinjski na uzvrat poslao kameru i komentatora, sve sa grafikom i usporenim snimcima prilika/golova odrađeno.
Željezničar uzvratna SK1...

Mi imamo u marketingu cijeli jedan fudbalski tim po brojevima - ne znaju ni tekstualni prijenos odraditi kako treba, kamoli nešto više.

I onda neko dođe i priča mi kako je sistem uspostavljen kako se sada radi sistematski - od vrha do samog dna ljudski resursi u FKS su ispod svake granice sposobnosti i kvalifikacija. Ovaj klub za godinu/dvije uopšte nećeš moći porediti sa Zrinjskim, Željezničarom, Širokim... Bit ćemo po ljudskim resursima u rangu Mladosti, Slobode, Krupe.
Samo Saraj'vo.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 20 jul 2017, 18:31

Sarajevo se okrenulo svojim snagama. Nije to toliko loše, ali ipak za titulu treba nam još koje pojačanje, a realno gledajući 100.000KM je nekih 8000KM+ mjesečno što je sasvim lijepa plata za BiH uslove. :D
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 20 jul 2017, 18:32

Radite li ista ljudi, samo pisetw po forumu 24 sata :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jul 2017, 18:34

''Armin Šarić od sutra igrac Sarajeva. dolazi iz Želje.''
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []