Suti kaze dobro je kako je moglo biti
Jos napisa uz to 2-0 je okej neka nismo primili 5cu a nesto smo zaradili
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Pa i jeste bio najbolji i najkonkretniji večeras, jedini koji je znao iznijeti loptu sa naše polovine na polovinu protivnika, mogao bi biti dobro pojačanje, posebno u ofanzivi, čini mi se da je dosta jak na lopti, ne boji se krenuti naprijed i proći jednog, dva protivnička igrača, pa čak i ući malo u sredinu terena sa loptom u nogama, što moderni bekovi danas često rade.LjoZee je napisao/la:Josip Projic proglasen za najboljeg igraca u redovima naseg tima.
Mene pojede takvo razmisljanje. Nikad necemo napraviti iskorak. Ne sto smo ispali od AIK -a nego sto je to pojedincima dobro. **** ga ja kako moze biti dobro mi ispali.MocMahale444 je napisao/la:**** fudbal, idem gledati kamena s ramena **** ******
Suti kaze dobro je kako je moglo biti![]()
Jos napisa uz to 2-0 je okej neka nismo primili 5cu a nesto smo zaradili![]()
Nije to jedini slucaj, vecina ih se predala na pocetku ili opravdava ovo ispadanje.plavousrcu je napisao/la:Mene pojede takvo razmisljanje. Nikad necemo napraviti iskorak. Ne sto smo ispali od AIK -a nego sto je to pojedincima dobro. **** ga ja kako moze biti dobro mi ispali.MocMahale444 je napisao/la:**** fudbal, idem gledati kamena s ramena **** ******
Neko mora ispasti, ne mogu oba proci, ali kako je dobro kad ispadne nas klub. Kakva su to spinovanja. Sta je sa novcem od Lendrica, hocemo li pola potrositi na igracki kadar ili cemo otplacivati istok. Svaka utakmica zarada od karata ide za istok. Kolika je projekcija troskova bila? Dajte nam ekipu napravite vise i nemojte nas supljirati. Daj da raja uziva kad dodje na istok. Ne ide u dobrom pravcu i moze se spinovati do sudnjeg dana. Pomaka nema u sportskom dijelu ama bas nikakvih.MocMahale444 je napisao/la:Nije to jedini slucaj, vecina ih se predala na pocetku ili opravdava ovo ispadanje.plavousrcu je napisao/la:Mene pojede takvo razmisljanje. Nikad necemo napraviti iskorak. Ne sto smo ispali od AIK -a nego sto je to pojedincima dobro. **** ga ja kako moze biti dobro mi ispali.MocMahale444 je napisao/la:**** fudbal, idem gledati kamena s ramena **** ******
Ok izbacila nas malo bolja ekipa i razumijem to ali s takvim postovima i komentarima samo sebe brukamo.
Ne bi me cudilo da izgubimo.LjoZee je napisao/la:Tri boda u ponedjeljak moraju osvojiti kako znaju i umiju.
Zalim sto nas iduce godine slabiji tesko moze zapasti. Srecu ssm prizivao pet dana i kasno shvatio da se pickarlukom ne zasluzuje. Pola novca od Lendricevog obestecenja uloziti u dva pojacanja i napraviti neki clan u statutu da se od svakog obestecenja pola ulaze u pojacanja.Virtu4l je napisao/la:Pozdrav ekipi, nemamo za cim zaliti, ispali smo od bolje ekipe. Vidjeli smo gdje smo limitirani i to nam mora biti smjernica za dalje.
Stadion je nestvaran...
Mene najvise boli pickast pristup i trenera i igraca, bez da iko preuzme odgovornost na terenu, pa kud puklo da puklo..Virtu4l je napisao/la:Pozdrav ekipi, nemamo za cim zaliti, ispali smo od bolje ekipe. Vidjeli smo gdje smo limitirani i to nam mora biti smjernica za dalje.
Stadion je nestvaran...
U sustini kada podvuces, svede se na to, i to je tako, ne samo u fudbalu, nego u vecini sfera zivota, mada mislim da razlika izmedju aika i Zelje u kvaliteti, nije bila ne premostiva, tj da se je mogla nadoknaditi borbenoscu i mudimaMocMahale444 je napisao/la:koliko para toliko i muzike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.