FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Josip Projic proglasen za najboljeg igraca u redovima naseg tima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma boli me racku za minimalne pobjede. Gosku tricu uvaliti. Dajte Sinana Zeru Kemu pa i tog Zajmovica prije Steve i Begana. Zgadite im zivot!!! Ako isti sastav sa starohanima izvede poruka je jasna. Sam sebi otkaz sprema ili je fkt glup...
- MocMahale444
**** fudbal, idem gledati kamena s ramena **** ******
Suti kaze dobro je kako je moglo biti
Jos napisa uz to 2-0 je okej neka nismo primili 5cu a nesto smo zaradili

Suti kaze dobro je kako je moglo biti

Jos napisa uz to 2-0 je okej neka nismo primili 5cu a nesto smo zaradili

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pa i jeste bio najbolji i najkonkretniji večeras, jedini koji je znao iznijeti loptu sa naše polovine na polovinu protivnika, mogao bi biti dobro pojačanje, posebno u ofanzivi, čini mi se da je dosta jak na lopti, ne boji se krenuti naprijed i proći jednog, dva protivnička igrača, pa čak i ući malo u sredinu terena sa loptom u nogama, što moderni bekovi danas često rade.LjoZee je napisao/la:Josip Projic proglasen za najboljeg igraca u redovima naseg tima.
Da ne pretjerujemo, vidjet ćemo ga sad u ligi kakav će biti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- plavousrcu
- Kontakt:
Mene pojede takvo razmisljanje. Nikad necemo napraviti iskorak. Ne sto smo ispali od AIK -a nego sto je to pojedincima dobro. **** ga ja kako moze biti dobro mi ispali.MocMahale444 je napisao/la:**** fudbal, idem gledati kamena s ramena **** ******
Suti kaze dobro je kako je moglo biti![]()
Jos napisa uz to 2-0 je okej neka nismo primili 5cu a nesto smo zaradili![]()
- MocMahale444
Nije to jedini slucaj, vecina ih se predala na pocetku ili opravdava ovo ispadanje.plavousrcu je napisao/la:Mene pojede takvo razmisljanje. Nikad necemo napraviti iskorak. Ne sto smo ispali od AIK -a nego sto je to pojedincima dobro. **** ga ja kako moze biti dobro mi ispali.MocMahale444 je napisao/la:**** fudbal, idem gledati kamena s ramena **** ******
Ok izbacila nas malo bolja ekipa i razumijem to ali s takvim postovima i komentarima samo sebe brukamo.
AIK fizicki jaci, spremniji, igraci duplo veci profesionalci od nasih, klub bogatiji, ... mi smo svoje prokockali na Grbavici.
Limitirana nam je ekipa za PL a ne za ovakve utakmice, bojim se nekih mucenja po nasim livadama. Da ne bude vec protiv Goska problema.
Limitirana nam je ekipa za PL a ne za ovakve utakmice, bojim se nekih mucenja po nasim livadama. Da ne bude vec protiv Goska problema.
- Zeljeznicar -
- plavousrcu
- Kontakt:
Neko mora ispasti, ne mogu oba proci, ali kako je dobro kad ispadne nas klub. Kakva su to spinovanja. Sta je sa novcem od Lendrica, hocemo li pola potrositi na igracki kadar ili cemo otplacivati istok. Svaka utakmica zarada od karata ide za istok. Kolika je projekcija troskova bila? Dajte nam ekipu napravite vise i nemojte nas supljirati. Daj da raja uziva kad dodje na istok. Ne ide u dobrom pravcu i moze se spinovati do sudnjeg dana. Pomaka nema u sportskom dijelu ama bas nikakvih.MocMahale444 je napisao/la:Nije to jedini slucaj, vecina ih se predala na pocetku ili opravdava ovo ispadanje.plavousrcu je napisao/la:Mene pojede takvo razmisljanje. Nikad necemo napraviti iskorak. Ne sto smo ispali od AIK -a nego sto je to pojedincima dobro. **** ga ja kako moze biti dobro mi ispali.MocMahale444 je napisao/la:**** fudbal, idem gledati kamena s ramena **** ******
Ok izbacila nas malo bolja ekipa i razumijem to ali s takvim postovima i komentarima samo sebe brukamo.
Tri boda u ponedjeljak moraju osvojiti kako znaju i umiju.
- MocMahale444
Ne bi me cudilo da izgubimo.LjoZee je napisao/la:Tri boda u ponedjeljak moraju osvojiti kako znaju i umiju.
Ovaj nas tim je pravo slab.
Pozdrav ekipi, nemamo za cim zaliti, ispali smo od bolje ekipe. Vidjeli smo gdje smo limitirani i to nam mora biti smjernica za dalje.
Stadion je nestvaran...
Stadion je nestvaran...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ne znam fakat ovaj Petrovic nema blage ne vezano za ispadanje jbt igru sto je najgore ocekujem patnju u ponedjeljak i jadnu pobjedu .... iako nisam od tog fazona Manijaci
ne odnosi se na navijanje nego za akcije prije utakmice 

- plavousrcu
- Kontakt:
Zalim sto nas iduce godine slabiji tesko moze zapasti. Srecu ssm prizivao pet dana i kasno shvatio da se pickarlukom ne zasluzuje. Pola novca od Lendricevog obestecenja uloziti u dva pojacanja i napraviti neki clan u statutu da se od svakog obestecenja pola ulaze u pojacanja.Virtu4l je napisao/la:Pozdrav ekipi, nemamo za cim zaliti, ispali smo od bolje ekipe. Vidjeli smo gdje smo limitirani i to nam mora biti smjernica za dalje.
Stadion je nestvaran...
Jos sutra se mogu placati obestecenja tako da ne vjerujem da cemo izdvojiti lovu za nekog. Probalo se sa Vukoticem,ali Krupa ima druge planove.
Nije nas tim toliko slab. Za trece pretkolo ovaj definitivno nema kvaliteta. Vidjet cemo kako ce to izgledati u nasoj ligi. Uz 3 dobra pojacanja na pozicijama napadaca,zadnjeg veznog i stopera mozemo se nadati nekom uspjehu ove sezone. Uz to se podrazumijeva da Zeba i Bogicevic budu na klupi,a umjesto njih igraju Ramovic i neki novi stoper ili Osmankovic.
Nije nas tim toliko slab. Za trece pretkolo ovaj definitivno nema kvaliteta. Vidjet cemo kako ce to izgledati u nasoj ligi. Uz 3 dobra pojacanja na pozicijama napadaca,zadnjeg veznog i stopera mozemo se nadati nekom uspjehu ove sezone. Uz to se podrazumijeva da Zeba i Bogicevic budu na klupi,a umjesto njih igraju Ramovic i neki novi stoper ili Osmankovic.
- MocMahale444
Jasta nego slab, cim ne mozes pobjediti jednu Krupu za titulu i jos uz to izgubis 2 najbolja igraca bez pojacanja, mislis da taj tim nije slab.
Kad soli im'o hljeba nemO tako ti je kod nas. Sad u klubu idu neke stvari ka dobrom hvala Bogu ali sportski dio slab i pravo slab.
Kad soli im'o hljeba nemO tako ti je kod nas. Sad u klubu idu neke stvari ka dobrom hvala Bogu ali sportski dio slab i pravo slab.
Ja se slažem da to nije toliko slabo, bar po imenima i karijerama tih istih igrača, za naše uslove je to tim koji se ravnopravno bori za titulu sa konkurentima.
Uvjeren sam da bi ovaj tim, sa Petrovićem koji igru postavi da postigne gol, a ne da ga ne primi, i sa dvije, tri promjene u prvih 11 (od kojih bar dvije imamo u postojećem rosteru) uzeo titulu i to sa vrlo lijepom i atraktivnom igrom.
Uvjeren sam da bi ovaj tim, sa Petrovićem koji igru postavi da postigne gol, a ne da ga ne primi, i sa dvije, tri promjene u prvih 11 (od kojih bar dvije imamo u postojećem rosteru) uzeo titulu i to sa vrlo lijepom i atraktivnom igrom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Lijepa i atraktivna igra sa permanentnim na klupi?? Svasta se ovdje moze procitati.
Ekipa se mora pojacati spic obavezno, vezni obavezno, krilo i stoper su isto potrebni. Permanentni je sa osnivanjem b tima pokazao da ne vjeruje mladim igracima i nije realno ocekivati da vise njih dobije sansu. Mozda Zeric jedini moze racunati na malo vecu minutazu ovi ostali veoma tesko.
Ekipa se mora pojacati spic obavezno, vezni obavezno, krilo i stoper su isto potrebni. Permanentni je sa osnivanjem b tima pokazao da ne vjeruje mladim igracima i nije realno ocekivati da vise njih dobije sansu. Mozda Zeric jedini moze racunati na malo vecu minutazu ovi ostali veoma tesko.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Utakmica protiv GOSK-a ce dosta toga pokazati. Tu je sve ispod tri boda veliki neuspjeh. Ako Slavko nastavi gurati Zebu pored Ramovica i Zerica ili Bogicevica pored Osmankovica onda smo u problemu. Izgleda da ce nam u ponedjeljak napad opet predvoditi Nikolic. Malo neozbiljno od strane Uprave.
Mene najvise boli pickast pristup i trenera i igraca, bez da iko preuzme odgovornost na terenu, pa kud puklo da puklo..Virtu4l je napisao/la:Pozdrav ekipi, nemamo za cim zaliti, ispali smo od bolje ekipe. Vidjeli smo gdje smo limitirani i to nam mora biti smjernica za dalje.
Stadion je nestvaran...
Ne znam, postali smo previse ziheraska ekipa, pravi bezveznjaci, bas suprotno od nekih pozitivnih vrijednosti koja vezem za plavu filozofiju i boju, a to su veliko srce, borbenost i pozrtvovanost...
A vidjelo se je na momente da nisu vanzemaljci cak sta vise ispod prosjecna evropska ekipa, cija je jedini plus sto dolaze iz veoma uredjenog dijela svijeta pa ih to vadi, koju ce Braga silovat i kuci i kod njih
Meni licno ostaje zal sto se ova prepreka nije presla, jer sam duboko ubjedjen da je pristup bio drugaciji, da bi se oni glat prosli, al eto, otom potom
I da, mislim da je osjecaj kod SP-a za trenutak kada napraviti izmjenu i koga uvest/izvest katastrofalan, da ne spominjem da su i svaku utakmicu bez obzira na situaciju vodili/gubili, igrali dobro/lose, manje vise iste
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: Levin, Lordiox101, MrkiMedo i 45 gostiju.