Hocemo li se kladiti da ce Mou osvojit manje bodova od Pelegrinija ?Brnjoo je napisao/la:Romariooo prema tom tvom ispada kako Barca nece prosuti bodove i kako svaki trener mora uigrati svoj tim u prvih 10-ak utakmica...
Cini mi se da je Real imao tri boda manje od vas u prosloj sezoni sa 2 puta slabijim trenerom
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ser del barça es el millor que hi ha !
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Znace li ti nesto imena Etoa, Milita, Sneijdera i Lucija?Dylan Dog je napisao/la: Imao je i Mancini prije njega nista slabiji Inter pa ga nigdje nije bilo u L.Prvaka,,ne podcjenjuj Mourinha
Da, znam da je Mou dosta zasluzan za njihovo dovodjenje, ali samo zelim reci da je on imao puno jaci tim nego Mancini.
Inace, Mourinho mi je najbolji trener svijeta, ali Realu ne dajem prevelike sanse u borbi za titulu sa Barcom.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Evo ga opet, sto dolazis na ovu temu ako ces se toliko nervirati i vrijedjati nas. CUj Pedro i Higuain druga galaksijaAndres je napisao/la:Cuj onog strucnjaka pa kaze da Barca ima samo Napada jaci ! I jos kaze da je Higuain bolji od Ibre i Ville ! Jel te stid sviju ti ! napadace necu spominjat jer trosit riejci na Messija, Ibru , Villu i Pedra sa nekim Pipitom i Benzemom mislim , druga galaksija !
A sto se veze tice e tu je vec drasticna razlika u svjetlosnoj godini ! Xavi-Iniesta-Busquets , trenutno ije moguce jaci vezni red sastavit ! Saces ti meni reci da je Busquets retard a ja cu ti rec da je taj retard prvi DM u spaniji i da ima vecu prednost od Xabija ! Meni je Xabi bolji ali veoma malo , razlgo godine i iskustvo !
Xavija i Iniestu poredit sa bilo kojim igracem Reala je suludo jer oni su kreatori svih mogucih ponizenja i jeebbacina koje ste dozivili !
Barca najmanje golova u svijetu primila proteklu sezonu ! Da nam odbrana ne ljava vi bi makar 1 go mogli dat !
A eto uzdate se u Mourinha sto i nije pametno , jer on nije God! On je sa Interom imo savrsenu ekipu savrsen tajming i uzo sto je mogo uzet !
Sto se tice sinocnje utakmice, vidio sam samo golove i onu stativu Xabija. Gol DI Marie je bolestan, mali ima potencijala vidi se, nije dzaba bio najbolji igrac Portugalske lige. Cuo sam da je Ozil bio dobar bar po komentarima. Mislim da imamo prejak tim i da ce ova sezona biti najzanimljivija dosad kako u ligi tako i u LP
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- Los*Blancos
- Kontakt:
REAL MADRID C.F : PENAROL 2:0
SLIKE:
Ovaj sastav bi mogao da bude i protiv Mallorce????

6.novi lica na Santiago Bernabeu

CR7

Mourinho, A.Karanka, Chendo..i ostalo osoblje Real Madrid C.F

Di Maria proglasen za igracem utkm..golcina

V.der Vart sa penala za 2:0, dali je ovo njegov posljednji gol u bijelom dresu???

Prije vise od 45 dana Iker Casillas je podigao pehar SP..Novi "Capiten Real Madrid C.F" od sad dize 1.pehare
SRETNO IKER

SLIKE:
Ovaj sastav bi mogao da bude i protiv Mallorce????

6.novi lica na Santiago Bernabeu

CR7

Mourinho, A.Karanka, Chendo..i ostalo osoblje Real Madrid C.F

Di Maria proglasen za igracem utkm..golcina

V.der Vart sa penala za 2:0, dali je ovo njegov posljednji gol u bijelom dresu???

Prije vise od 45 dana Iker Casillas je podigao pehar SP..Novi "Capiten Real Madrid C.F" od sad dize 1.pehare

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
sta je ovo ozilu oci ispale ko da mu je ronaldo zabioLos*Blancos je napisao/la:![]()
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
- Los*Blancos
- Kontakt:
Danas AS:

Mourinho posle tekme:" Sudije ne stite C.Ronalda"
Di Maria:"Debi na Bernabeu sa jednim golom je za mene nesto veliko"
Marcelo:"Predsezona je bila dobra, ali ima jos toga puno da se popravi"
Gago napustio teren, 5 sedmica OUT

Gago napustio teren, 5 sedmica OUT
- Nail for Real
- Kontakt:
uljepsa mi danLos*Blancos je napisao/la:Danas AS:
Gago napustio teren, 5 sedmica OUT![]()
utakmicu nijesam gledao, ali po highlightu vidim da je Real zasluzeno pobijedio. Maria stvarno dobar, bice nesto od njega.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ima Barca sve jace, ako se govori o Realu, to je tako. Samo statisticki je Realov napad bolji od Barceloninog a statistike se uvijek gledaju.Andres je napisao/la:Cuj onog strucnjaka pa kaze da Barca ima samo Napada jaci ! I jos kaze da je Higuain bolji od Ibre i Ville ! Jel te stid sviju ti ! napadace necu spominjat jer trosit riejci na Messija, Ibru , Villu i Pedra sa nekim Pipitom i Benzemom mislim , druga galaksija !
A sto se veze tice e tu je vec drasticna razlika u svjetlosnoj godini ! Xavi-Iniesta-Busquets , trenutno ije moguce jaci vezni red sastavit ! Saces ti meni reci da je Busquets retard a ja cu ti rec da je taj retard prvi DM u spaniji i da ima vecu prednost od Xabija ! Meni je Xabi bolji ali veoma malo , razlgo godine i iskustvo !
Xavija i Iniestu poredit sa bilo kojim igracem Reala je suludo jer oni su kreatori svih mogucih ponizenja i jeebbacina koje ste dozivili !
Barca najmanje golova u svijetu primila proteklu sezonu ! Da nam odbrana ne ljava vi bi makar 1 go mogli dat !
A eto uzdate se u Mourinha sto i nije pametno , jer on nije God! On je sa Interom imo savrsenu ekipu savrsen tajming i uzo sto je mogo uzet !
Sad, to sto ti mislis da su te dvije starkelje koje ce jos dvije-tri godine moci zabijati preko 20 golova, pitanje je hoce li IBra zabiti i 15, za tebe bolje od Higuaina, to je tvoja stvar. Za mene je Pipita bolji od Ibre, kako statisticki tako i igracki. A od Ville boljeg na svijetu nema, a uz Forlana i Drogbe je on VRH svjetskog napada. Naravno govorimo o tim klasicnim napadacima.
On je sa Portom, Chelseajem i Interom imao neslozene momcadi, ali ih je slozio i svugdje je nesto osvojio, a sa cak dva tima LP
- Los*Blancos
- Kontakt:
Sarabia y Morata dan la victoria a España
Sarabia y Morata dan la victoria a Sub 19

La selección española Sub-19 venció 4-0 a Ghana en el Torneo Internacional de Shizuoka Japon. Sarabia, con dos goles, y Morata con otro, fueron los grandes protagonistas del encuentro en el que también participaron los madrinitas Álex Fernández, Carvajal y Sobrino.
Los jugadores del Real Madrid Castilla, Sarabia y Morata se echaron al equipo a la espalada y consiguieron anotar tres de los cuatro goles que consiguió ‘La Rojita’.
-prevod:
Sarabia i Morata donijeli pobijedu Spaniji
Sarabia i Morata donijeli pobijedu U-19
Selekcija spanjolske U-19 pobijedila Ganu na Turniru Int. Shizukoka Japan.Sarabia sa 2 gola, Morata 1 gol, bili su najbolji na terenu, takodjer su igrali madridjani Alex.F, Carvajal, Sobrino.
Igraci iz Real Madrid Castille, Sarabia i Morata su drzali citavo vrijeme ekipu na ledjima, i postigli su 3 gola, od ukupno cetri gola "furije".

La selección española Sub-19 venció 4-0 a Ghana en el Torneo Internacional de Shizuoka Japon. Sarabia, con dos goles, y Morata con otro, fueron los grandes protagonistas del encuentro en el que también participaron los madrinitas Álex Fernández, Carvajal y Sobrino.
Los jugadores del Real Madrid Castilla, Sarabia y Morata se echaron al equipo a la espalada y consiguieron anotar tres de los cuatro goles que consiguió ‘La Rojita’.
-prevod:
Sarabia i Morata donijeli pobijedu Spaniji
Sarabia i Morata donijeli pobijedu U-19
Selekcija spanjolske U-19 pobijedila Ganu na Turniru Int. Shizukoka Japan.Sarabia sa 2 gola, Morata 1 gol, bili su najbolji na terenu, takodjer su igrali madridjani Alex.F, Carvajal, Sobrino.
Igraci iz Real Madrid Castille, Sarabia i Morata su drzali citavo vrijeme ekipu na ledjima, i postigli su 3 gola, od ukupno cetri gola "furije".
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 25 avg 2010, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
- Nail for Real
- Kontakt:
Nemoj na spankom, niko te ne razumijeLos*Blancos je napisao/la:Sarabia y Morata dan la victoria a España
La selección española Sub-19 venció 4-0 a Ghana y logró el segundo puesto en el Torneo Internacional de Shizuoka. Sarabia, con dos goles, y Morata con otro, fueron los grandes protagonistas del encuentro en el que también participaron los madrinitas Álex Fernández, Carvajal y Sobrino.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Los*Blancos
- Kontakt:
M.Diarra blizu prelaska u Liverpool
V.der Varta zeli Juventus daju 14 mill eura, F.Perez trazi 16,7 mill eura

V.der Varta zeli Juventus daju 14 mill eura, F.Perez trazi 16,7 mill eura
- Los*Blancos
- Kontakt:
Danasnja Marca:

Izvlacenje grupne faze LP: RAUL bi se mogao vratiti na Bernabeu
Sergio Ramos:" Idemo po sve", o buducnosti kaze da se nevidi ni u jednom drugom dresu osim Real Madrida.
Casillas:"Nas cilj su 3 titule"
Ibrahimovic:"Guardiola i ja smo samo 2 put razgovrali u posljednjih 6 mijeseci"

Izvlacenje grupne faze LP: RAUL bi se mogao vratiti na Bernabeu
Sergio Ramos:" Idemo po sve", o buducnosti kaze da se nevidi ni u jednom drugom dresu osim Real Madrida.
Casillas:"Nas cilj su 3 titule"
Ibrahimovic:"Guardiola i ja smo samo 2 put razgovrali u posljednjih 6 mijeseci"
- Los*Blancos
- Kontakt:

Real Madrid ce biti 2 nosioc grupe, sigurno naj tezi protivnik.
Meni idealan protivnik bi bio 1.OL
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 26 avg 2010, 12:04, ukupno mijenjano 2 puta.
za nosioce idealna grupa bi bila cini mi se pao kopenhagen i zilina
uz zilinu mozda i hapoel
a uz kopenhagen mozda braga ili basel
uz zilinu mozda i hapoel
a uz kopenhagen mozda braga ili basel
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
I prosle sezone su govorili Vamos a por el Triplete
i to bas mislim Ramos i Marcelo
cuponja se nije opametio izgleda 
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 26 avg 2010, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Los*Blancos
- Kontakt:
Ove su iskusnijijuznjak> je napisao/la:I prosle sezone su govorili Vamos a por el Triplete![]()
![]()
i to bas mislim Ramos i Marcelo
![]()
ja neznam zasto neki prizeljkuju sto slabije timove u ovim izvacenjima
ja kao navijac barce uvjek sam joj prizeljkivo sve najgore protivnike u svim rundama od grupe pa do finala. bas bi navijaci reala trebali prizeljkivat sto jace protivnike u grupnoj fazi, jer realu strasno fali velikih utakmica.
zato sto svi gledaju da produ dalje a ne da bi gledao neki spektaklWolverine je napisao/la:ja neznam zasto neki prizeljkuju sto slabije timove u ovim izvacenjimaja kao navijac barce uvjek sam joj prizeljkivo sve najgore protivnike u svim rundama od grupe pa do finala. bas bi navijaci reala trebali prizeljkivat sto jace protivnike u grupnoj fazi, jer realu strasno fali velikih utakmica.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Bice onako kako budeWolverine je napisao/la:ja neznam zasto neki prizeljkuju sto slabije timove u ovim izvacenjimaja kao navijac barce uvjek sam joj prizeljkivo sve najgore protivnike u svim rundama od grupe pa do finala. bas bi navijaci reala trebali prizeljkivat sto jace protivnike u grupnoj fazi, jer realu strasno fali velikih utakmica.
Akobogda necemo dobiti Chelsea u grupnoj fazi nego u osmini finala Lige Prvaka JER THE SPECIAL ONE NIKAD NE GUBI NA SB!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.