Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Scof1eld
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Scof1eld » 25 avg 2010, 03:36

Brnjoo je napisao/la:Romariooo prema tom tvom ispada kako Barca nece prosuti bodove i kako svaki trener mora uigrati svoj tim u prvih 10-ak utakmica...

Cini mi se da je Real imao tri boda manje od vas u prosloj sezoni sa 2 puta slabijim trenerom :?
Hocemo li se kladiti da ce Mou osvojit manje bodova od Pelegrinija ?
ser del barça es el millor que hi ha !

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 25 avg 2010, 05:21

Dylan Dog je napisao/la: Imao je i Mancini prije njega nista slabiji Inter pa ga nigdje nije bilo u L.Prvaka,,ne podcjenjuj Mourinha ;)
Znace li ti nesto imena Etoa, Milita, Sneijdera i Lucija?
Da, znam da je Mou dosta zasluzan za njihovo dovodjenje, ali samo zelim reci da je on imao puno jaci tim nego Mancini.

Inace, Mourinho mi je najbolji trener svijeta, ali Realu ne dajem prevelike sanse u borbi za titulu sa Barcom.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 25 avg 2010, 11:10

Andres je napisao/la:Cuj onog strucnjaka pa kaze da Barca ima samo Napada jaci ! I jos kaze da je Higuain bolji od Ibre i Ville ! Jel te stid sviju ti ! napadace necu spominjat jer trosit riejci na Messija, Ibru , Villu i Pedra sa nekim Pipitom i Benzemom mislim , druga galaksija !
A sto se veze tice e tu je vec drasticna razlika u svjetlosnoj godini ! Xavi-Iniesta-Busquets , trenutno ije moguce jaci vezni red sastavit ! Saces ti meni reci da je Busquets retard a ja cu ti rec da je taj retard prvi DM u spaniji i da ima vecu prednost od Xabija ! Meni je Xabi bolji ali veoma malo , razlgo godine i iskustvo !

Xavija i Iniestu poredit sa bilo kojim igracem Reala je suludo jer oni su kreatori svih mogucih ponizenja i jeebbacina koje ste dozivili !
Barca najmanje golova u svijetu primila proteklu sezonu ! Da nam odbrana ne ljava vi bi makar 1 go mogli dat !
A eto uzdate se u Mourinha sto i nije pametno , jer on nije God! On je sa Interom imo savrsenu ekipu savrsen tajming i uzo sto je mogo uzet !
Evo ga opet, sto dolazis na ovu temu ako ces se toliko nervirati i vrijedjati nas. CUj Pedro i Higuain druga galaksija :mrgreen: Ustvari upravu si, Higuain je za 3 klase bolji. Mislim da si zaboravio u napadu i CR-a ali eto ne bih da se svadjam s tobom vise, vidjecemo ko ce biti uspjesniji ove sezone.

Sto se tice sinocnje utakmice, vidio sam samo golove i onu stativu Xabija. Gol DI Marie je bolestan, mali ima potencijala vidi se, nije dzaba bio najbolji igrac Portugalske lige. Cuo sam da je Ozil bio dobar bar po komentarima. Mislim da imamo prejak tim i da ce ova sezona biti najzanimljivija dosad kako u ligi tako i u LP
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 25 avg 2010, 11:58

REAL MADRID C.F : PENAROL 2:0

SLIKE:
Ovaj sastav bi mogao da bude i protiv Mallorce????
slika
6.novi lica na Santiago Bernabeu
slika
CR7
slika
Mourinho, A.Karanka, Chendo..i ostalo osoblje Real Madrid C.F
slika
Di Maria proglasen za igracem utkm..golcina :)
slika

V.der Vart sa penala za 2:0, dali je ovo njegov posljednji gol u bijelom dresu???
slika
Prije vise od 45 dana Iker Casillas je podigao pehar SP..Novi "Capiten Real Madrid C.F" od sad dize 1.pehare :mrgreen: :mrgreen: SRETNO IKER 8-)
slika
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 25 avg 2010, 12:24

Los*Blancos je napisao/la: slika
sta je ovo ozilu oci ispale ko da mu je ronaldo zabio :D
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 25 avg 2010, 12:29

Danas AS:
slika

Mourinho posle tekme:" Sudije ne stite C.Ronalda"
Di Maria:"Debi na Bernabeu sa jednim golom je za mene nesto veliko"
Marcelo:"Predsezona je bila dobra, ali ima jos toga puno da se popravi"
Gago napustio teren, 5 sedmica OUT :evil: :evil:

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 avg 2010, 13:14

Los*Blancos je napisao/la:Danas AS:
slika

Mourinho posle tekme:" Sudije ne stite C.Ronalda"
Di Maria:"Debi na Bernabeu sa jednim golom je za mene nesto veliko"
Marcelo:"Predsezona je bila dobra, ali ima jos toga puno da se popravi"
Gago napustio teren, 5 sedmica OUT :evil: :evil:
uljepsa mi dan :D
utakmicu nijesam gledao, ali po highlightu vidim da je Real zasluzeno pobijedio. Maria stvarno dobar, bice nesto od njega.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 25 avg 2010, 14:06

Andres je napisao/la:Cuj onog strucnjaka pa kaze da Barca ima samo Napada jaci ! I jos kaze da je Higuain bolji od Ibre i Ville ! Jel te stid sviju ti ! napadace necu spominjat jer trosit riejci na Messija, Ibru , Villu i Pedra sa nekim Pipitom i Benzemom mislim , druga galaksija !
A sto se veze tice e tu je vec drasticna razlika u svjetlosnoj godini ! Xavi-Iniesta-Busquets , trenutno ije moguce jaci vezni red sastavit ! Saces ti meni reci da je Busquets retard a ja cu ti rec da je taj retard prvi DM u spaniji i da ima vecu prednost od Xabija ! Meni je Xabi bolji ali veoma malo , razlgo godine i iskustvo !

Xavija i Iniestu poredit sa bilo kojim igracem Reala je suludo jer oni su kreatori svih mogucih ponizenja i jeebbacina koje ste dozivili !
Barca najmanje golova u svijetu primila proteklu sezonu ! Da nam odbrana ne ljava vi bi makar 1 go mogli dat !
A eto uzdate se u Mourinha sto i nije pametno , jer on nije God! On je sa Interom imo savrsenu ekipu savrsen tajming i uzo sto je mogo uzet !
Ima Barca sve jace, ako se govori o Realu, to je tako. Samo statisticki je Realov napad bolji od Barceloninog a statistike se uvijek gledaju.

Sad, to sto ti mislis da su te dvije starkelje koje ce jos dvije-tri godine moci zabijati preko 20 golova, pitanje je hoce li IBra zabiti i 15, za tebe bolje od Higuaina, to je tvoja stvar. Za mene je Pipita bolji od Ibre, kako statisticki tako i igracki. A od Ville boljeg na svijetu nema, a uz Forlana i Drogbe je on VRH svjetskog napada. Naravno govorimo o tim klasicnim napadacima.

On je sa Portom, Chelseajem i Interom imao neslozene momcadi, ali ih je slozio i svugdje je nesto osvojio, a sa cak dva tima LP ;)

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 25 avg 2010, 14:18

Sarabia y Morata dan la victoria a España

Sarabia y Morata dan la victoria a Sub 19

slika

La selección española Sub-19 venció 4-0 a Ghana en el Torneo Internacional de Shizuoka Japon. Sarabia, con dos goles, y Morata con otro, fueron los grandes protagonistas del encuentro en el que también participaron los madrinitas Álex Fernández, Carvajal y Sobrino.

Los jugadores del Real Madrid Castilla, Sarabia y Morata se echaron al equipo a la espalada y consiguieron anotar tres de los cuatro goles que consiguió ‘La Rojita’.
-prevod:
Sarabia i Morata donijeli pobijedu Spaniji

Sarabia i Morata donijeli pobijedu U-19

Selekcija spanjolske U-19 pobijedila Ganu na Turniru Int. Shizukoka Japan.Sarabia sa 2 gola, Morata 1 gol, bili su najbolji na terenu, takodjer su igrali madridjani Alex.F, Carvajal, Sobrino.
Igraci iz Real Madrid Castille, Sarabia i Morata su drzali citavo vrijeme ekipu na ledjima, i postigli su 3 gola, od ukupno cetri gola "furije".
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 25 avg 2010, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 avg 2010, 14:20

Los*Blancos je napisao/la:Sarabia y Morata dan la victoria a España

Sarabia y Morata dan la victoria a Sub 19

slika

La selección española Sub-19 venció 4-0 a Ghana y logró el segundo puesto en el Torneo Internacional de Shizuoka. Sarabia, con dos goles, y Morata con otro, fueron los grandes protagonistas del encuentro en el que también participaron los madrinitas Álex Fernández, Carvajal y Sobrino.

Los jugadores del Real Madrid Castilla, Sarabia y Morata se echaron al equipo a la espalada y consiguieron anotar tres de los cuatro goles que consiguió ‘La Rojita’.
Nemoj na spankom, niko te ne razumije :evil:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 25 avg 2010, 14:40

M.Diarra blizu prelaska u Liverpool :D
V.der Varta zeli Juventus daju 14 mill eura, F.Perez trazi 16,7 mill eura :? 8-)

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 26 avg 2010, 11:38

Danasnja Marca:
slika
Izvlacenje grupne faze LP: RAUL bi se mogao vratiti na Bernabeu
Sergio Ramos:" Idemo po sve", o buducnosti kaze da se nevidi ni u jednom drugom dresu osim Real Madrida.

Casillas:"Nas cilj su 3 titule"

Ibrahimovic:"Guardiola i ja smo samo 2 put razgovrali u posljednjih 6 mijeseci"

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 26 avg 2010, 11:54

slika
Real Madrid ce biti 2 nosioc grupe, sigurno naj tezi protivnik.

Meni idealan protivnik bi bio 1.OL :) o Milan, Inter.M, Bayern.M :mrgreen: kao 3. nosioc nebi volio Totenham, Ajax, S04 ..idealan bi bio S.Moskva, Basel, Kopenhagen :) ..a kao 4. nebi volio Rubin, Auxerre,,idealan bi bio Zilna, Bursaspor, Partizan :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 26 avg 2010, 12:04, ukupno mijenjano 2 puta.

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 26 avg 2010, 12:01

za nosioce idealna grupa bi bila cini mi se pao kopenhagen i zilina
uz zilinu mozda i hapoel
a uz kopenhagen mozda braga ili basel
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 avg 2010, 12:03

I prosle sezone su govorili Vamos a por el Triplete :lol: 8-) :roll: i to bas mislim Ramos i Marcelo :mrgreen: cuponja se nije opametio izgleda 8-)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 26 avg 2010, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 26 avg 2010, 12:07

juznjak> je napisao/la:I prosle sezone su govorili Vamos a por el Triplete :lol: 8-) :roll: i to bas mislim Ramos i Marcelo :mrgreen: 8-)
Ove su iskusniji :mrgreen:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 26 avg 2010, 12:07

ja neznam zasto neki prizeljkuju sto slabije timove u ovim izvacenjima :? ja kao navijac barce uvjek sam joj prizeljkivo sve najgore protivnike u svim rundama od grupe pa do finala. bas bi navijaci reala trebali prizeljkivat sto jace protivnike u grupnoj fazi, jer realu strasno fali velikih utakmica.

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 26 avg 2010, 12:12

Wolverine je napisao/la:ja neznam zasto neki prizeljkuju sto slabije timove u ovim izvacenjima :? ja kao navijac barce uvjek sam joj prizeljkivo sve najgore protivnike u svim rundama od grupe pa do finala. bas bi navijaci reala trebali prizeljkivat sto jace protivnike u grupnoj fazi, jer realu strasno fali velikih utakmica.
zato sto svi gledaju da produ dalje a ne da bi gledao neki spektakl

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 26 avg 2010, 12:13

Wolverine je napisao/la:ja neznam zasto neki prizeljkuju sto slabije timove u ovim izvacenjima :? ja kao navijac barce uvjek sam joj prizeljkivo sve najgore protivnike u svim rundama od grupe pa do finala. bas bi navijaci reala trebali prizeljkivat sto jace protivnike u grupnoj fazi, jer realu strasno fali velikih utakmica.
Bice onako kako bude 8-) koda se ja pitam, pa mislis da u Man.Und, Arsenalu zele RM kao 2 pa bolje dobiti Shakther o Pantiakos :mrgreen: i da posle u 1/8 finala npr Man.Und nemora igrati protiv npr. 1.Barce :?

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 26 avg 2010, 13:32

Akobogda necemo dobiti Chelsea u grupnoj fazi nego u osmini finala Lige Prvaka JER THE SPECIAL ONE NIKAD NE GUBI NA SB!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.