Evo ga opet, sto dolazis na ovu temu ako ces se toliko nervirati i vrijedjati nas. CUj Pedro i Higuain druga galaksijaAndres je napisao/la:Cuj onog strucnjaka pa kaze da Barca ima samo Napada jaci ! I jos kaze da je Higuain bolji od Ibre i Ville ! Jel te stid sviju ti ! napadace necu spominjat jer trosit riejci na Messija, Ibru , Villu i Pedra sa nekim Pipitom i Benzemom mislim , druga galaksija !
A sto se veze tice e tu je vec drasticna razlika u svjetlosnoj godini ! Xavi-Iniesta-Busquets , trenutno ije moguce jaci vezni red sastavit ! Saces ti meni reci da je Busquets retard a ja cu ti rec da je taj retard prvi DM u spaniji i da ima vecu prednost od Xabija ! Meni je Xabi bolji ali veoma malo , razlgo godine i iskustvo !
Xavija i Iniestu poredit sa bilo kojim igracem Reala je suludo jer oni su kreatori svih mogucih ponizenja i jeebbacina koje ste dozivili !
Barca najmanje golova u svijetu primila proteklu sezonu ! Da nam odbrana ne ljava vi bi makar 1 go mogli dat !
A eto uzdate se u Mourinha sto i nije pametno , jer on nije God! On je sa Interom imo savrsenu ekipu savrsen tajming i uzo sto je mogo uzet !
Sto se tice sinocnje utakmice, vidio sam samo golove i onu stativu Xabija. Gol DI Marie je bolestan, mali ima potencijala vidi se, nije dzaba bio najbolji igrac Portugalske lige. Cuo sam da je Ozil bio dobar bar po komentarima. Mislim da imamo prejak tim i da ce ova sezona biti najzanimljivija dosad kako u ligi tako i u LP