Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kada ne diraš nikoga ne treba ni NK ŠB. Kada se savez riješi lopina, mislim prvenstveno na klubove, idemo naprijed. Kazni sve ili nikoga. I ovo je bezobrazno ali neka im bude.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
- JohnCleese
- Kontakt:
Samo da pozdravim odluku saveza 
Ipak nije bilo uzalud sve ono sto se desavalo 90tih
D E M O K R A T I J A J E I Z B O R E N A
Ipak nije bilo uzalud sve ono sto se desavalo 90tih
D E M O K R A T I J A J E I Z B O R E N A
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
dobar pitarski dres iskreno 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Majorizacija je ipak odradila svoje.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- 7aprildomemoj
Direktna poruka tzv. saveza huliganima: Baklje ni pod razno ni megafoni inače će te biti žestoko kažnjeni. Sve ostalo uključujući zviždanje državnoj himni, uzvike za dom spremni, ubij baliju, ustašu ili četnika, paljenje zastava, isticanje zastava drugih država ili paravojnih formacija je u skladu sa Zakonom i pravilima tzv. NFSBIH i čak je poželjno i preporučljivo
PS: Kad je dernek nek i hala gori
PS: Kad je dernek nek i hala gori
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jel ovo moguce hahaha? Begicu smradu sugavi, stoko jedna dabogda za lijeka vam trebalo... ovo Uopste vise netreba pratit jer se unaprijed zna i prvak i sudije koje ce stelit, i ko ispada i sve... ovo je vece od cirkusa. Ova liga i savez je je.bvanje u zdrav mozak svakog normalnog covjeka. Kada ti kroje Bh fudbal ljudi poput bevande,;Beusa idt onda je za sve kasno...ni Sipa ovdje nemoze nista.
Zadnja izmjena: bhfanatic14, dana/u 21 jul 2017, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ovo je odluka na nacionalnoj osnovi - politickoj nista drugo, neko izvrsio pritisak.
- Zeljeznicar -
Nije ovo ništa. Ja samo čekam da nađu neki način da Slobodu okrive za sve i da nas kazne da moramo platiti za njih 25k.
Koja marva, kakvi beskičmenjaci u savezu rade, definicija za njih i ne postoji.
Koja marva, kakvi beskičmenjaci u savezu rade, definicija za njih i ne postoji.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
bit ce ih jos ljepse mlatnut u ovom dresu 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Eto kakav nam je savez , još će dopustiti da Sarajevo igra u ovim dresovima sa ratnim obilježjima...ccccc
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
flek1950 je napisao/la:Eto kakav nam je savez , još će dopustiti da Sarajevo igra u ovim dresovima sa ratnim obilježjima...ccccc
- 7aprildomemoj
Makar nisu arapska slova i obilježja ISILAflek1950 je napisao/la:Eto kakav nam je savez , još će dopustiti da Sarajevo igra u ovim dresovima sa ratnim obilježjima...ccccc
Šta su onda kockice u vašem grbu
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Ja se samo nadam da cemo vratiti istom mjerom.Ocigledno se drugacije ne zele boriti protiv fasizma.Znaci prva naredna vratiti istom mjerom i svi zadovoljni .
Ne treba nam to. Nismo mi kao oni.club21 je napisao/la:Ja se samo nadam da cemo vratiti istom mjerom.Ocigledno se drugacije ne zele boriti protiv fasizma.Znaci prva naredna vratiti istom mjerom i svi zadovoljni .
Kako ne kontas. Skutori isti, viole iste, grobari isti, vojvode juce isto a mi kao dobri ma J*** im mater. Sve dok se povlacimo i pravimo fini bicemo materijal za sprdanje. Moramo biti isti e tek onda ocekujte rezove i pozitivne stvari.Memara je napisao/la:Ne treba nam to. Nismo mi kao oni.club21 je napisao/la:Ja se samo nadam da cemo vratiti istom mjerom.Ocigledno se drugacije ne zele boriti protiv fasizma.Znaci prva naredna vratiti istom mjerom i svi zadovoljni .
Pozivam navijace zelje i sarajeva da na prvoj utakmici najebu se majke balijama,ustasama,cetnicima itd da vidimo kakve ce kazne biti malo skandirat gazi balije,pa malo ustase,pa malo cetnike pa da vidimo cisto iz zajebancije.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne znam ko mi je gori Savez sa političkim odlukama ili ovi što razmišljaju "ako su oni fašiste hajmo biti i mi."
Samo Saraj'vo.
flek1950 je napisao/la:Eto kakav nam je savez , još će dopustiti da Sarajevo igra u ovim dresovima sa ratnim obilježjima...ccccc
Kakve gluposti ljudi pisu...kao da ste od juce na tekmama, toga je bilo i uvijek ce biti na svakoj tribini, a ovi sto pisu da je ljiljan ratni znak bih ocigledno da su izbjegavali casove istorije.
sta sve covjek nece procitati :/ gledam juce zelju na onoj friends areni nikad ne bi rekao da je ekipa iz plbih, znaci infrastruktura i bolji uslovi ce podici ligu na dosta visi nivo ( ulazak u grupnu fazu nekog evropskog takmicenja )!
У " је важно " &!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.