Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
bit ce ih jos ljepse mlatnut u ovom dresu 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Eto kakav nam je savez , još će dopustiti da Sarajevo igra u ovim dresovima sa ratnim obilježjima...ccccc
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
flek1950 je napisao/la:Eto kakav nam je savez , još će dopustiti da Sarajevo igra u ovim dresovima sa ratnim obilježjima...ccccc
- 7aprildomemoj
Makar nisu arapska slova i obilježja ISILAflek1950 je napisao/la:Eto kakav nam je savez , još će dopustiti da Sarajevo igra u ovim dresovima sa ratnim obilježjima...ccccc
Šta su onda kockice u vašem grbu
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Ja se samo nadam da cemo vratiti istom mjerom.Ocigledno se drugacije ne zele boriti protiv fasizma.Znaci prva naredna vratiti istom mjerom i svi zadovoljni .
Ne treba nam to. Nismo mi kao oni.club21 je napisao/la:Ja se samo nadam da cemo vratiti istom mjerom.Ocigledno se drugacije ne zele boriti protiv fasizma.Znaci prva naredna vratiti istom mjerom i svi zadovoljni .
Kako ne kontas. Skutori isti, viole iste, grobari isti, vojvode juce isto a mi kao dobri ma J*** im mater. Sve dok se povlacimo i pravimo fini bicemo materijal za sprdanje. Moramo biti isti e tek onda ocekujte rezove i pozitivne stvari.Memara je napisao/la:Ne treba nam to. Nismo mi kao oni.club21 je napisao/la:Ja se samo nadam da cemo vratiti istom mjerom.Ocigledno se drugacije ne zele boriti protiv fasizma.Znaci prva naredna vratiti istom mjerom i svi zadovoljni .
Pozivam navijace zelje i sarajeva da na prvoj utakmici najebu se majke balijama,ustasama,cetnicima itd da vidimo kakve ce kazne biti malo skandirat gazi balije,pa malo ustase,pa malo cetnike pa da vidimo cisto iz zajebancije.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne znam ko mi je gori Savez sa političkim odlukama ili ovi što razmišljaju "ako su oni fašiste hajmo biti i mi."
Samo Saraj'vo.
flek1950 je napisao/la:Eto kakav nam je savez , još će dopustiti da Sarajevo igra u ovim dresovima sa ratnim obilježjima...ccccc
Kakve gluposti ljudi pisu...kao da ste od juce na tekmama, toga je bilo i uvijek ce biti na svakoj tribini, a ovi sto pisu da je ljiljan ratni znak bih ocigledno da su izbjegavali casove istorije.
sta sve covjek nece procitati :/ gledam juce zelju na onoj friends areni nikad ne bi rekao da je ekipa iz plbih, znaci infrastruktura i bolji uslovi ce podici ligu na dosta visi nivo ( ulazak u grupnu fazu nekog evropskog takmicenja )!
У " је важно " &!
- PitarBordo
- Kontakt:
Pored reflektora, šta je još mandatorno za licenciranje stadiona za PL od sl. sezone?
Samo Saraj'vo.
ako imas ljude u N/FSBiH, nista :kafa:PitarBordo je napisao/la:Pored reflektora, šta je još mandatorno za licenciranje stadiona za PL od sl. sezone?
- TobeYarabi
- Kontakt:
zar tamo ima ljudi?Chinaglia je napisao/la:ako imas ljude u N/FSBiH, nistaPitarBordo je napisao/la:Pored reflektora, šta je još mandatorno za licenciranje stadiona za PL od sl. sezone?
- PitarBordo
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je obiljezje tvoje drzave vec 700 godina, to ne moze biti i nije ratna zastava, edukuj se malo.flek1950 je napisao/la:Eto kakav nam je savez , još će dopustiti da Sarajevo igra u ovim dresovima sa ratnim obilježjima...ccccc
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Opet o zastavama, ikonogrofiji i čemu već... O svemu, a najmanje o temi.
Samo Saraj'vo.
Pa to je obični liljan Bog vam pamet dao, nisu ratnu zastavu ARBIH stavili na dres pa da se neko nađe uvrijeđen.
Isto kao da kažemo za trobojku na dresu Borca, kockice na grbovima Zrinjskog i Širokog, da je to ratno obilježje.
Isto kao da kažemo za trobojku na dresu Borca, kockice na grbovima Zrinjskog i Širokog, da je to ratno obilježje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zašto se cudite odluci saveza.Zvizdanje drzavnoj himni.Sramota slažem se ali otkud vama pravo da izmislite rijeci himne koje ne postoje.Zar ste zaboravili divljanje HZ na kosevu ili kad citava Grbavica skandira ubij ustasu dok murijas degeneci nekog momka iz ultrasa.
Zašto je to tako?Pitajte sarajevske medije.Evi vam primjer sa napadom na skote u Mostaru.Svakom je jasno da su ih napali navijaci veleza ali ne i objektivnim sarajevskim portalima.Ultrasi 650 km od Mostara u Mariboru ali ipak su to oni uradili u starom gradu,to je isto kao da su napadnuti na Palama i onda svi kazu garant ih napali manijaci.Dzaba i izjave skota da su ih napali iz RA ali to nije bitno ,bitno je sto kazi sarajevski "objektivni" portali.Bitan je jedan penal u Bjeljini ali ostale gadosti i smijurije na racun zelje nisu.Dok je tako nemojte se čuditi dogadjajima u savezu i drzavi.
Zašto je to tako?Pitajte sarajevske medije.Evi vam primjer sa napadom na skote u Mostaru.Svakom je jasno da su ih napali navijaci veleza ali ne i objektivnim sarajevskim portalima.Ultrasi 650 km od Mostara u Mariboru ali ipak su to oni uradili u starom gradu,to je isto kao da su napadnuti na Palama i onda svi kazu garant ih napali manijaci.Dzaba i izjave skota da su ih napali iz RA ali to nije bitno ,bitno je sto kazi sarajevski "objektivni" portali.Bitan je jedan penal u Bjeljini ali ostale gadosti i smijurije na racun zelje nisu.Dok je tako nemojte se čuditi dogadjajima u savezu i drzavi.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- dynamodresden1
sto se braca podrzavaju športski prijatelji pa sta mozete tek ocekivat da vam se pjeva poslije ove odluke savezaALOBOLA je napisao/la:Zašto se cudite odluci saveza.Zvizdanje drzavnoj himni.Sramota slažem se ali otkud vama pravo da izmislite rijeci himne koje ne postoje.Zar ste zaboravili divljanje HZ na kosevu ili kad citava Grbavica skandira ubij ustasu dok murijas degeneci nekog momka iz ultrasa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.