Dok ne proda, nigdje nista nece ulagati. On nema vise intres za to.
ko ti je pomagao da ovo sve skontas,il ti je licno tan sve ovo saopstio na jutarnjoj kafici ???
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kad bude neki kviz, lupi glupost i pravi se pametan obavjestit cu te pravovremeno.no sikirikiEvander je napisao/la:Koji kviz?volitepropalit je napisao/la:hahahaha nisam ni corav ni ogranicen.Nemam potrebu da pisem o necemu o cemu blage veze nemam.Ako si tako pametan prijavi se na neki kviz,imas ih sad hiljadu.Uzmi pare,mani se coravog posla.
Nisam upratio da iti jedan ima kod nas.
U grupnoj fazi LPemir79 je napisao/la:Da igramo dobro koliko nam dobro izgledaju novi dresovi, gdje bi nam bio kraj.
Za neke stvari da bi skontao, dovoljna je zdrava pametvolitepropalit je napisao/la:On je usao u fudbal, pokusao nesto, vidio da nije to za njega, sad ce sve rasprodati.
ko ti je pomagao da ovo sve skontas,il ti je licno tan sve ovo saopstio na jutarnjoj kafici ???![]()
Za neke stvari da bi skontao, dovoljna je zdrava pametEvander je napisao/la:volitepropalit je napisao/la:On je usao u fudbal, pokusao nesto, vidio da nije to za njega, sad ce sve rasprodati.
ko ti je pomagao da ovo sve skontas,il ti je licno tan sve ovo saopstio na jutarnjoj kafici ???![]()
Hilmo, tvoje vidjenje sadasnjeg stanja, vlasni, uprava, strucni stab, igraci, ambicije?hilmo je napisao/la:@volitepropalit
Da li si se ti ovdje registrovao samo da bi ulauio u sukob sa nekim ko nema mišljenje kao ti, ili da svi zajedno razmjenjujemo mišljenja poštovajući sugovornika?
Ja ću te zamoliti da nastaviš pisanje o temi bez prozivanja @evandera ili bilo koga drugog zato što se ne slažeš s njegovim mišljenjem.
U suprotnom...
Kako stvari stoje ove godine nam je upitno da li ćemo igrati i ovu domaću LPEvolution87 je napisao/la:U grupnoj fazi LP
Otvorio stranicu, sve na kineskom, mob prepoznao kao virus zaključa mi Chrome na pola sata.DenchiNL je napisao/la:pitat ove iz http://www.suningholdings.com
ako imaju 6-7 milki eura u džepu, pa da se opet bahatimo![]()
![]()
![]()
Mislim da raja ne konta da smo mi još uvijek Udruženje građana, postoji Zakon koji jasno definiše kako to sve izgleda... Zato svaki "ozbiljniji" investitor će ti poslati revizorsku agenciju koja će doći odmah do tog zaključka i kraj priče.nukleusmember je napisao/la:ma ko će nas kupiti sa krajnje sumnjivim papirima?
yepPitarBordo je napisao/la:Mislim da raja ne konta da smo mi još uvijek Udruženje građana, postoji Zakon koji jasno definiše kako to sve izgleda... Zato svaki "ozbiljniji" investitor će ti poslati revizorsku agenciju koja će doći odmah do tog zaključka i kraj priče.nukleusmember je napisao/la:ma ko će nas kupiti sa krajnje sumnjivim papirima?
Pa sad, trebalo bi malo više vremena da se sve u detalje kaže, ali evo u najkraćim crtama.Evander je napisao/la: Hilmo, tvoje vidjenje sadasnjeg stanja, vlasni, uprava, strucni stab, igraci, ambicije?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Laganini1986, plisek i 21 gost.