@volitepropalit
Ja sam rekao svoje, a ti kako hočeš.
Evander je napisao/la:
Hilmo, tvoje vidjenje sadasnjeg stanja, vlasni, uprava, strucni stab, igraci, ambicije?
Pa sad, trebalo bi malo više vremena da se sve u detalje kaže, ali evo u najkraćim crtama.
Vlasnik me pretjerano ne zanima, on je biznismen i gleda samo da mu firme ne idu u minus, jel to fudbal ili neka druga grana mislim da to njemu nije bitno.
Uprava radi onako kako predstavnici vlasnika hoće, naravno imaju slobodu u iznalaženju načina finansiranja, čak su primoorani zato jer im niko neće dati da troše tuđe pare. Prethodna je bila dobra, sa nizom grešaka koje su ih koštale smjena. Ova sad radi neke nejasne stvari. Treba im vremena da isprave greške prethodnika pa ćemo onda vidjeti da li su sposobni za nešto više. Nažalost dok se te greške ne isprave tapkamo u mjestu.
Ja za stučni štab nemam toliko primjedi, naraavno u ovoj sezoni će biti potrebno neke stvari odraditi bolje i ja se nadam da će to i uspjeti.
Ambicije, ma to se zna, ne mora to niko govoriti. Trofej se napada kao i svake sezone, naš igrački kadar nije mnogo lošiji, ako je i lošiji, a ja mislim da nije, od konkurenata. I trofej će osvojiti ona ekipa koje bude imala najdužu konstantu dobrih igara, bez oscilacija. U našoj ligi je to malo teško.