A upravo zbog tog klipa i kažem.mirzatele je napisao/la:Ma nista ti ne mozes zakljucit' na osnovu ovih kratkih videa.PitarBordo je napisao/la:A zamisli ispostavi se novi Rustem. Pa High bi nekog ubio ja mislin tamo u klubu.mirzatele je napisao/la:Al ovaj bas voli slati duge lopte, 2/3 ovog videa mu takve
Pa evo, ovo da pregledas ( a da ga ne znas prethodno ) rekao bi da je igracina nekakva. Okrece dvojicu, neki yebeni pasovi, klizeci...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
ipak su doveli veznog
jos stoper i zakljuci prelazni rok. Fina ekipica na okupu, ako Mehmed to poslozi, moze se napasti trofej, kao sto Zijo rece. ipak su nadogradili ekipu sa ovim momkom, kakav god da je..bar kvantitativno.
ps. imate na oficijelnoj nove brojeve; mico 7, krste 11
said i crnkic neke lijeve, tj. odlaze 100%.
ps. imate na oficijelnoj nove brojeve; mico 7, krste 11
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Kuzmanovic, Rahmanovic, Velkoski i sad ovaj Milos.
Nije to toliko lose.
Nije to toliko lose.
Ovako ce Cala u nedjelju: Pavlovic, Hodzic, Mihojevic, Novakovic, Bekic, Rahmanovic, Ivetic, Saric/Radovac, Kuzmanovic, Hebibovic, Krste/Ahmetovic
Mi Mađare u ligaškoj utakmici nismo pobijedili tačno godinu dana.
Zgazite endehazijske brabonjke!
Zgazite endehazijske brabonjke!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako uporedimo odlaske i dolaske, mislim da smo mi bolje prosli od Zrinjskog i Zeljeznicara i da smo bolji prelazni rok uradili od njih.
Ali cini mi se da se natjecemo ko ce manje los biti, ne ko ce biti bolji.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
- TobeYarabi
- Kontakt:
ode duljakovic na sergijicu
Vodi li Saida?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ne mogu oni njega hranitiHigh je napisao/la:Vodi li Saida?
Samo mu pavlake od 101% tuzlanske masti dati i nek reve.TobeYarabi je napisao/la:ne mogu oni njega hranitiHigh je napisao/la:Vodi li Saida?
Odavno se mi natjecemo ko je manje loš, pa sramota u kakvom smo društvu država koje nemaju nijednog predstavnika u evropi od nakon četvrtka..farski otoci, gibraltarEvander je napisao/la:Ako uporedimo odlaske i dolaske, mislim da smo mi bolje prosli od Zrinjskog i Zeljeznicara i da smo bolji prelazni rok uradili od njih.
- TobeYarabi
- Kontakt:
bez 3kg kolaca dnevno, on bi uginoHigh je napisao/la:Samo mu pavlake od 101% tuzlanske masti dati i nek reve.TobeYarabi je napisao/la:ne mogu oni njega hranitiHigh je napisao/la:Vodi li Saida?
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ako Bog da sve je moguće uz jaku vjeru u Boga i jake treninge. Ja vjerujem u našu ekipu !
SAMO NE IZGUBITI NA POCETKU!
SAMO NE IZGUBITI NA POCETKU!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Slikali su danas.PitarBordo je napisao/la:11 ljudi u marketingu, još uvijek nisu Miću, Nedima, Rahmanovića... uspjeli uslikati za službenu.
Šampionske.BelminM23 je napisao/la:Slikali su danas.PitarBordo je napisao/la:11 ljudi u marketingu, još uvijek nisu Miću, Nedima, Rahmanovića... uspjeli uslikati za službenu.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
https://www.fksarajevo.ba/bs/prvi-timBelminM23 je napisao/la:Slikali su danas.PitarBordo je napisao/la:11 ljudi u marketingu, još uvijek nisu Miću, Nedima, Rahmanovića... uspjeli uslikati za službenu.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nije sve tako kao što govoriš.skoroalen je napisao/la:Uvijek ista priča. Što Komazec, Stojčev, Pavlović nisu igrali u Partizanu i Zvezdi (al IGRALI a ne bili registrovani al' se seljakali na n-tu posudbu do kraja ugovora)? Što Novaković nije igrao u Dinamu, Delač na posudbi u PSVu il' Anderlechtu? Sinoć sam napisao među kojim ligama je i naša, lige koje nikad nisu dale učesnika grupne faze. Ekipa s pete pozicije JSL je našem prvaku ozbiljan izazov, ako ne i bolja. Kod njih se Evropa izbori radi Evrope, pa ekipe prođu koje kolo, pa izbace Sampdoriju/Steauu/Newcastlea itd. Kod nas se cijelu sezonu boriš za Evropu pa ispadneš od nekih konobara. Miloš je svakako apgrejd na ono što imamo u sredini, a nadam se da će se i dokazat kao pojačanje.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Srbijanska liga jeste jača, ali ipak i njihova klubov su trahana u Evropi. Desi se ponekad čudo da nekog izbace, ali sem Partizana koliko ja znam ni jedan klub u novije vrijeme nije igrao grupnu fazu, a može se reći i ove sezone drugu godinu zaredom neće imati učesnika u grupnoj fazi. Srbijanski klubovi, primjerice Zvezda i Partizan imaju milionske budžete, oni su spremni milionsku platu da daju igračima, dok ipak mi nismo spremni ni petinu miliona da damo. Koliko ulažu, pa i nemaju neke uspjehe u Evropi. Stadioni su im trahana, ništa bolji od naših, uslovi nisu neki, a opet imaju više love od nas. Sa druge strane Hrvatska je ipak druga priča, odmakli od svih zasigurno, po uslovima ne baš, ali ipak po platama, uređenju klubova, a i same lige ne možemo se svi skupa porediti sa njima.
Sve u svemu trebao respektovati i cijeniti ono što imamo, nije najbolje zasigurno, ali u kakvom stanju nam je država ipak nije sve tako crno.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Dobar dan
@Pantelija ti si upravu sto se tice vecine napisanog al za lajanje i uvrede po ljudima koji su nesto znacili u FKS nema izgovora... Izvini na kasnom odgovoru, jbga
Ja jos uvijek ne mogu da vjerujem da smo ispali od onih pekara i automehanicara iz Moldavije, ova uprava da ima imalo obraza svi bi otkaz kolektivno dali zajedno sa Calom... On mogu bit sampioni samo u izgovorima, nijansama i respektovanju protivnika. Strucnjaci za hinjaluk i guranje pod tepih...
Kako smo se samo zaje*ali sto Duljevic nije presjedio na tribinama komplet proljece, prava fula, igra se gradila preko njega jos pride i kapitensku traku dobi covjek, pravi primjer za buducnost kako treba da se radi... Ne da nismo zaradili od njegovog transfera nego se obrukasmo i u Evropi, naravno, falio nam je nosioc igre, kapiten... Al necemo o tom, nek mu je sa srecom u karijeri i da mu tramvaj preko noge predje u skorije vrijeme... Profesionalno...
Kazu nema vise ljubavi sad su svi profesionalci, e pa kad je sve profesionalno vi niste zasluzili da jedete a ne da budete placeni....
Nek nam je Bog na pomoci u novoj sezoni, hinje u upravi, na klupi kriza, u N/FSBiH lopovi, hercegovacko-osimov lobi, sudije da ne spominjem... Ima mnogo mjesta za optimizam...
Nesto kontam da odem sad da se zapalim ispred kluba dok je ranije, dok me ova euforija drma, ipak zaduzili su me ljudi, borili su se...
PS Ja se izvinjavam Evanderu, PitarBordo, itd, uopste nisam dobro razumjeo poentu... Svake je*bene godine prag nase tolerancije je sve manji i manji, ako ovako nastavimo do 2020 bicemo sretni ako opstanemo u 186 ligi na svijetu. Je*em li mu mamu onu malezijsku i njemu i onom ko ga dovede...
@Pantelija ti si upravu sto se tice vecine napisanog al za lajanje i uvrede po ljudima koji su nesto znacili u FKS nema izgovora... Izvini na kasnom odgovoru, jbga
Ja jos uvijek ne mogu da vjerujem da smo ispali od onih pekara i automehanicara iz Moldavije, ova uprava da ima imalo obraza svi bi otkaz kolektivno dali zajedno sa Calom... On mogu bit sampioni samo u izgovorima, nijansama i respektovanju protivnika. Strucnjaci za hinjaluk i guranje pod tepih...
Kako smo se samo zaje*ali sto Duljevic nije presjedio na tribinama komplet proljece, prava fula, igra se gradila preko njega jos pride i kapitensku traku dobi covjek, pravi primjer za buducnost kako treba da se radi... Ne da nismo zaradili od njegovog transfera nego se obrukasmo i u Evropi, naravno, falio nam je nosioc igre, kapiten... Al necemo o tom, nek mu je sa srecom u karijeri i da mu tramvaj preko noge predje u skorije vrijeme... Profesionalno...
Kazu nema vise ljubavi sad su svi profesionalci, e pa kad je sve profesionalno vi niste zasluzili da jedete a ne da budete placeni....
Nek nam je Bog na pomoci u novoj sezoni, hinje u upravi, na klupi kriza, u N/FSBiH lopovi, hercegovacko-osimov lobi, sudije da ne spominjem... Ima mnogo mjesta za optimizam...
Nesto kontam da odem sad da se zapalim ispred kluba dok je ranije, dok me ova euforija drma, ipak zaduzili su me ljudi, borili su se...
PS Ja se izvinjavam Evanderu, PitarBordo, itd, uopste nisam dobro razumjeo poentu... Svake je*bene godine prag nase tolerancije je sve manji i manji, ako ovako nastavimo do 2020 bicemo sretni ako opstanemo u 186 ligi na svijetu. Je*em li mu mamu onu malezijsku i njemu i onom ko ga dovede...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- PitarBordo
- Kontakt:
Izdrži brate, vratit ćemo valjda klub nekad.simidobar je napisao/la:Dobar dan![]()
Samo Saraj'vo.
kusturica ponudijo onome arapu štoje napravijo onaj kafič na trebeviču danas kupi nemogu da vjerujem jeli to istina znali neko
menstrual
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.