Nek ne stvara šanse protivniku ko Rustem i Sarić i biće dobar.Bosniacum Lilium je napisao/la:Na onom klipu izgleda kao Hrustemovic
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma nista ti ne mozes zakljucit' na osnovu ovih kratkih videa.PitarBordo je napisao/la:A zamisli ispostavi se novi Rustem. Pa High bi nekog ubio ja mislin tamo u klubu.mirzatele je napisao/la:Al ovaj bas voli slati duge lopte, 2/3 ovog videa mu takve
Pa evo, ovo da pregledas ( a da ga ne znas prethodno ) rekao bi da je igracina nekakva. Okrece dvojicu, neki yebeni pasovi, klizeci...
- Evolution87
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:Ako se ako Bog da brat vrati u bordo dres, zna se da ce mu ovaj morati ustupiti svoj broj momentalno.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jes vidio ciji broj je uzeo, da li ce se mociEvolution87 je napisao/la:Mico, igrac koji nije nista bolji od ovih koje trenutno imamo, tako da ne predstavlja nikakav veliki napredak.izboriti sa pritiskom.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
A upravo zbog tog klipa i kažem.mirzatele je napisao/la:Ma nista ti ne mozes zakljucit' na osnovu ovih kratkih videa.PitarBordo je napisao/la:A zamisli ispostavi se novi Rustem. Pa High bi nekog ubio ja mislin tamo u klubu.mirzatele je napisao/la:Al ovaj bas voli slati duge lopte, 2/3 ovog videa mu takve
Pa evo, ovo da pregledas ( a da ga ne znas prethodno ) rekao bi da je igracina nekakva. Okrece dvojicu, neki yebeni pasovi, klizeci...
Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
ipak su doveli veznog
jos stoper i zakljuci prelazni rok. Fina ekipica na okupu, ako Mehmed to poslozi, moze se napasti trofej, kao sto Zijo rece. ipak su nadogradili ekipu sa ovim momkom, kakav god da je..bar kvantitativno.
ps. imate na oficijelnoj nove brojeve; mico 7, krste 11
said i crnkic neke lijeve, tj. odlaze 100%.
ps. imate na oficijelnoj nove brojeve; mico 7, krste 11
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Kuzmanovic, Rahmanovic, Velkoski i sad ovaj Milos.
Nije to toliko lose.
Nije to toliko lose.
Ovako ce Cala u nedjelju: Pavlovic, Hodzic, Mihojevic, Novakovic, Bekic, Rahmanovic, Ivetic, Saric/Radovac, Kuzmanovic, Hebibovic, Krste/Ahmetovic
Mi Mađare u ligaškoj utakmici nismo pobijedili tačno godinu dana.
Zgazite endehazijske brabonjke!
Zgazite endehazijske brabonjke!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako uporedimo odlaske i dolaske, mislim da smo mi bolje prosli od Zrinjskog i Zeljeznicara i da smo bolji prelazni rok uradili od njih.
Ali cini mi se da se natjecemo ko ce manje los biti, ne ko ce biti bolji.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
- TobeYarabi
- Kontakt:
ode duljakovic na sergijicu
Vodi li Saida?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ne mogu oni njega hranitiHigh je napisao/la:Vodi li Saida?
Samo mu pavlake od 101% tuzlanske masti dati i nek reve.TobeYarabi je napisao/la:ne mogu oni njega hranitiHigh je napisao/la:Vodi li Saida?
Odavno se mi natjecemo ko je manje loš, pa sramota u kakvom smo društvu država koje nemaju nijednog predstavnika u evropi od nakon četvrtka..farski otoci, gibraltarEvander je napisao/la:Ako uporedimo odlaske i dolaske, mislim da smo mi bolje prosli od Zrinjskog i Zeljeznicara i da smo bolji prelazni rok uradili od njih.
- TobeYarabi
- Kontakt:
bez 3kg kolaca dnevno, on bi uginoHigh je napisao/la:Samo mu pavlake od 101% tuzlanske masti dati i nek reve.TobeYarabi je napisao/la:ne mogu oni njega hranitiHigh je napisao/la:Vodi li Saida?
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ako Bog da sve je moguće uz jaku vjeru u Boga i jake treninge. Ja vjerujem u našu ekipu !
SAMO NE IZGUBITI NA POCETKU!
SAMO NE IZGUBITI NA POCETKU!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Slikali su danas.PitarBordo je napisao/la:11 ljudi u marketingu, još uvijek nisu Miću, Nedima, Rahmanovića... uspjeli uslikati za službenu.
Šampionske.BelminM23 je napisao/la:Slikali su danas.PitarBordo je napisao/la:11 ljudi u marketingu, još uvijek nisu Miću, Nedima, Rahmanovića... uspjeli uslikati za službenu.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
https://www.fksarajevo.ba/bs/prvi-timBelminM23 je napisao/la:Slikali su danas.PitarBordo je napisao/la:11 ljudi u marketingu, još uvijek nisu Miću, Nedima, Rahmanovića... uspjeli uslikati za službenu.