Zenzo je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:Nismo u stanju dovesti igraca iz j3bene Krupe, i ja treba u ponedjeljak da dam pare za kartu i gledam Stevu Nikolica kao glavnu uzdanicu ekipe.
Donesi 150.000 € u klub pa cemo dovesti Vukotica i ovog drugog, toliko traze za njih. A mi im jos moramo dati po 3-4.000 plate mjesecno + porezi i ostala sranja.
a, ko to, inace, daje svoje pare u klub? pozajmice ne spominji, ima ih, pa su tako popusili svoju lovu!
ovaj odgovor, donesi svoju lovu, pa zanovjetaj, mi je 1., u kategoriji demagogije.
ko je to do sada donosio pare u klub? navijaci ili neko drugi? navijaci su dobri kada daju i nista ne pitaju, cak se i proglase generalnim sponzorom i stavi se na dres natpis "mi smo Zeljini, Zeljo je nas", u cast tih navijaca i njihovog sponzorstva. dobri su kada poguraju, svojim parama, rekonstrukciju stadiona i izgradnju nove tribine. dobri su kada kupuju clanske i godisnje. dobri su kada kupe pojedinacnu kartu... i kada, nakon 4 godine posta, iznesu OPRAVDANU kritiku zbog 4 godine posta u sportskom segmentu, zbog igrackog rostera u kojem nema igraca za kojim bi zazalili i zaplakali, a kroz klub nam u dvije godine prosla 4 tima sa rezervama... (da ne duzim, ispast cu gori pljuvac od @neandertalca), kaze im se ko si ti? sta si umisli? donesi svoju lovu....
nek se zamisle svi u klubu, jer niko nije veci od njega. prva smjernica da NE VALJA, moze biti broj prodatih clanskih i godisnjih, do sada mizeran broj. nek se zamisle jesu li u pitanju pljuvaci ili ljudi koji bolesno vole Zelju, kada krene psovanje prema klupi i terenu.
da budemo jasni, niti pljujem, niti cu pljuvati, ali samo iz razloga sto sam svjestan da smo, trenutno, k.urac od ovce i na njemu zvonce, pa nista i ne ocekujem. uzalud mi se nervirati, kad sam svjestan da ne mozemo mnogo bolje.
medjutim, u potpusnosti shvatam ljude koji nemaju vise strpljenja i ne prolazi kod njih demagogija. nisu to ljudi koji ne smiju zeni kod kuce tersati, nisu to amarofili, nisu to violine... to su ljudi koji vole Zelju, mnogo mu daju i ocekuju nesto zauzvrat.
ljubav, ako je jednostrana, nije ljubav, nego goli interes sa jedne strane.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija