FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Borreli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Borreli » 22 jul 2017, 18:14

Niko nikad nije ostao vjecno u klubu pogotovo kod nas kad ne radi posao kako trebas.Izgubili smo trofeje, niko od raje nije zadovoljan trenerom. Koliko je prodato godisnjih karata? Mizeran broj a da se radi kako treba sad bi bio red na godisnjim.Pametnom dosta. Ne uzimati za ozbiljno ljude koji sjede kuci i vole Zelju nemaju taj osjecaj kad svake sedmice odes na utakmicu sto na Grbavicu sto na gostovanje i svaku se vratis ko usran. Treba taj osjecaj doziviti ipak..

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 jul 2017, 18:25

Qwerty90 je napisao/la:Šteta što nismo uspjeli dovesti ovog Jašarevića.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Vukotica takodjer, pokazuje u ovoj utakmici da je prekuco ligu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 22 jul 2017, 18:27

irfo je napisao/la:
Qwerty90 je napisao/la:Šteta što nismo uspjeli dovesti ovog Jašarevića.

Vukotica takodjer, pokazuje u ovoj utakmici da je prekuco ligu
Tihe patnje. Kratak nam jorgan izgleda ...

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 22 jul 2017, 18:29

Nismo u stanju dovesti igraca iz j3bene Krupe, i ja treba u ponedjeljak da dam pare za kartu i gledam Stevu Nikolica kao glavnu uzdanicu ekipe.
Don't believe the hype.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 jul 2017, 18:31

Samo da nam Cenan ne vrati Kosorica jer jos nije nasao klub. Dati Kemu priliku i to je to. Imat ce gresaka sigurno,ali kad smo trpili Kerlu i Bogicevica mozemo i Kemu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 22 jul 2017, 18:38

Vremena se mjenjaju... Kada Radnik ili Krupa dovode mlade igrace, ovi znaju da su kokuzi, i ne traze neke velike pare. Takodje znaju da imaju velike sanse da budu standardni, odigraju veliki broj tekmi, jer nije neka konkurencija. Takodje nemaju veliki pritisak, niti velika ocekivanja pa mogu lagano trenirati, igrati, napredovati. Nema vrijedjanja niti psovki od strane svojih navijaca, i nemo klanova u svlacionici koji bi povalili svakog trenera koji nije po njihovom. Ko zna sta od ovoga ima u Zelji?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 jul 2017, 18:42

akisarajevo92 je napisao/la:Nismo u stanju dovesti igraca iz j3bene Krupe, i ja treba u ponedjeljak da dam pare za kartu i gledam Stevu Nikolica kao glavnu uzdanicu ekipe.
Ima nas koji ćemo dati pa i da igramo bez napadača.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 jul 2017, 18:44

Mladi igraci i njihovi mentori su svjesni da kod nas momentalno niko ne **** mlade igrace. Jasno im je kad jedan Zeric ne dobija prilikuni oni nece. Slobodan je jedan kojeg nema sanse da lazni fakincici povale samo vam se ne uklapa u filozofiju.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 22 jul 2017, 18:52

akisarajevo92 je napisao/la:Nismo u stanju dovesti igraca iz j3bene Krupe, i ja treba u ponedjeljak da dam pare za kartu i gledam Stevu Nikolica kao glavnu uzdanicu ekipe.
Donesi 150.000 € u klub pa cemo dovesti Vukotica i ovog drugog, toliko traze za njih. A mi im jos moramo dati po 3-4.000 plate mjesecno + porezi i ostala sranja.
- Zeljeznicar -

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 22 jul 2017, 18:58

Ovdje ocito ne smijes nista kriticki napisati. :lol:
Don't believe the hype.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 jul 2017, 18:58

Izgleda da se na pomocnom igra utakmica izmedju B tima i juniora.slika
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Borreli
Kontakt:

Post Postao/la Borreli » 22 jul 2017, 19:00

Zenzo je napisao/la:
Donesi 150.000 € u klub pa cemo dovesti Vukotica i ovog drugog, toliko traze za njih. A mi im jos moramo dati po 3-4.000 plate mjesecno + porezi i ostala sranja.
Nije Željo merhamet da se donose pare. Onaj ko hoce da bude predsjednik kluba ima obaveza da ulaze i trazi sponzore. Ja generalnog sponzora s velikom lovom odavno nisam vidio. Ti bi da ti akisarajevo donese pare a kad legne lova od evrope i transfera da uzmes sebi u džep. Bas si luckast decko...

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 22 jul 2017, 19:02

LjoZee je napisao/la:Izgleda da se na pomocnom igra utakmica izmedju B tima i juniora.slika
E cuj utakmica. Koga to jos zanima? Tjera se ovdje, traze se iscrpni izvjestaji, evo nece se niti na zvanicne tekme ici. Pa koga jos trening tekma juniora i B ekipe zanima?
Ali zato kad Cak Norris ponovo dodje u Zelju vidjecete vi ksko se radi...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 jul 2017, 19:04

akisarajevo92 je napisao/la:Ovdje ocito ne smijes nista kriticki napisati. :lol:
Pa baš ti je dobra kritika bila. Tebi treba znači napadač da bi ti došao na utakmicu i platio kartu?
Ja evo ne podnosim Bogičevića, ali da u ponedeljak istrči na teren 11 Bogičevića ja ću otići na utakmicu. Ja ne idem na utakmice zbog igrača već zbog Želje. Išao sam i kada je bio onaj crni period idem i sada kada uopšte nije crno. :) :)

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 22 jul 2017, 19:05

Često se potencira zašto mladi ne igraju, ali vjerujte mi, djeca kluba su uvijek igrala kada nema para i kada se nema za pojačanja. Naši momci su pokazali da imaju kvalitet i vjerujem da će oni kroz rad sa prvom ekipom mogli dobiti određenu minutažu. Stav kluba je da omladinski pogon dobije svoje pravo mjesto u prvom timu”, dodao je Čenan.
Znači ako ponestane para djeca će igrati. Inače će se "boriti za minutažu".
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 22 jul 2017, 19:05

anonimni je napisao/la:Fkt se na forumima drugacije pise nego sto se prica uzivo, primjera radi ja vidim da debelog brane samo po netu, o razlozima sto je to tako ne zelim da diskutujem ali je cinjenica da su raja svjesna kako stvari stoje, nadam se da ce se Grbavica prekosutra solidno popuniti, no raspolozenje medju ljudima opada i to nam je jos jedan od problema...
Brate na forumima je veliki broj onih koji rade za upravu i pisu ono sto njima odgovara. Kad se ode na tekmu tek onda vidis stvarno stanje a to je da dobrih 80% tribine ne vjeruje permanentnom. Veci dio navijaca ipak ne koristi forume pa tako da to ne uzimam kao mjerilo.

Ne znam kako ide prodaja godisnjih nisam vidio da se ove godine hvale rekordnom prodajom pa ako neko zna nesto o tome nek napise. Ipak je realno ocekivati manju prodaju nego prosle godine jer ima par stotina onih na istoku sa desetogodisnjim a nekad su uzimali godisnje za druge tribine.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 jul 2017, 19:14

Zenzo je napisao/la:
Mozes mu odg drugacije a ne donesi ti 150k :think:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 jul 2017, 19:19

Vidim po forumu na drugim temama ko bajagi navijaca Zelje a nece da pisu na Zeljinoj temi. Aferim!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 22 jul 2017, 19:29

Zenzo je napisao/la:
a, ko to, inace, daje svoje pare u klub? pozajmice ne spominji, ima ih, pa su tako popusili svoju lovu!

ovaj odgovor, donesi svoju lovu, pa zanovjetaj, mi je 1., u kategoriji demagogije.

ko je to do sada donosio pare u klub? navijaci ili neko drugi? navijaci su dobri kada daju i nista ne pitaju, cak se i proglase generalnim sponzorom i stavi se na dres natpis "mi smo Zeljini, Zeljo je nas", u cast tih navijaca i njihovog sponzorstva. dobri su kada poguraju, svojim parama, rekonstrukciju stadiona i izgradnju nove tribine. dobri su kada kupuju clanske i godisnje. dobri su kada kupe pojedinacnu kartu... i kada, nakon 4 godine posta, iznesu OPRAVDANU kritiku zbog 4 godine posta u sportskom segmentu, zbog igrackog rostera u kojem nema igraca za kojim bi zazalili i zaplakali, a kroz klub nam u dvije godine prosla 4 tima sa rezervama... (da ne duzim, ispast cu gori pljuvac od @neandertalca), kaze im se ko si ti? sta si umisli? donesi svoju lovu....

nek se zamisle svi u klubu, jer niko nije veci od njega. prva smjernica da NE VALJA, moze biti broj prodatih clanskih i godisnjih, do sada mizeran broj. nek se zamisle jesu li u pitanju pljuvaci ili ljudi koji bolesno vole Zelju, kada krene psovanje prema klupi i terenu.

da budemo jasni, niti pljujem, niti cu pljuvati, ali samo iz razloga sto sam svjestan da smo, trenutno, k.urac od ovce i na njemu zvonce, pa nista i ne ocekujem. uzalud mi se nervirati, kad sam svjestan da ne mozemo mnogo bolje.

medjutim, u potpusnosti shvatam ljude koji nemaju vise strpljenja i ne prolazi kod njih demagogija. nisu to ljudi koji ne smiju zeni kod kuce tersati, nisu to amarofili, nisu to violine... to su ljudi koji vole Zelju, mnogo mu daju i ocekuju nesto zauzvrat.

ljubav, ako je jednostrana, nije ljubav, nego goli interes sa jedne strane.
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 22 jul 2017, 19:33, ukupno mijenjano 2 puta.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 jul 2017, 19:32

@Starigrad :clap:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.