Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 23 jul 2017, 14:26

skripar96 je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:
skripar96 je napisao/la:Znaci Sarajlije otpadaju iz borbe za titulu....
Kakav je god Petrovic bio,ne dajes treneru otkaz dan vremena prije prve utakmice. Strasno
Sarajvo posle Zarie ne uzimam za ozbiljnog kandidata :D
Znaci Zrinja ili mi
U sred Širokog Brijega smo vas razbili, ali penali... :urnebes:
Onda smo kup uzeli zahvaljujuci sreci i velikom gospodinu Nerminu Crnkicu[emoji1]
A nasi nisu dobro reagirali na pun stadion,velik imperativ. To je bila biti il ne biti utakmica,dok vama i nije. A bez Dulje ste gola ka.rina
Opet ćemo završiti ispred vas. :D
Napadamo titulu, večeras će i Zrinjski pasti, vjerov'o ti ili ne. :opaopa:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

skripar96
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la skripar96 » 23 jul 2017, 14:27

To je moje misljenje,sta ja znam[emoji1]
Vidjet cemo sve,al mislim da vas Zrinjski lagano uzima veceras
EKONNP

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 jul 2017, 14:28

Željo ide u TOP 4 makar ga ja vodio, a prvaka će odlučiti nijanse. Isto to vrijedi za Sarajevo i Zrinjski.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 23 jul 2017, 14:30

Manijakalan potez.
Hayley <3

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 23 jul 2017, 14:32

skripar96 je napisao/la:To je moje misljenje,sta ja znam[emoji1]
Ipak mislim da se šališ, pa kad je nas Zrinjski "LAGANO" uzeo na Koševu?
Večeras po Zrinjski najbolje što mogu uraditi je "X" - remi, to možda i najrealniji rezultat u ovom momentu, iako ja tipujem na pobjedu domaćina, jer mislim da u ovom momentu sa par pojačanja koje smo dobili možemo biti prvaci. :salut:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 23 jul 2017, 14:35

Zrinji je večeras dosta bod, u derbiju u gostima
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

sinergija2017
Kontakt:

Post Postao/la sinergija2017 » 23 jul 2017, 14:36

Karma je cudo Petrovicu Slavko,otisao si i ostavio klub sa kojim si postigao najveci uspjeh u svojoj karijeri,klub ti je dao sve,vratio te iz mrtvih trenera,nisi imao nikakav pritisak,a ti si tada zabio noz u ledja klubu i vrata zatvorio guzicom iotisao za iste pare u Zeljeznicar,misleci da ce ti oni ispunjavati tvoje zelje oko igraca koji ti zelis,
e sad vidis kako je karma ****.Nikad vise neces nista osvojiti u svojoj trenerskoj karijeri.Mozda ponovo u Radniku,ako ti oprostimo tvoju ruznu proslost!

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 23 jul 2017, 14:36

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
skripar96 je napisao/la:To je moje misljenje,sta ja znam[emoji1]
Ipak mislim da se šališ, pa kad je nas Zrinjski "LAGANO" uzeo na Koševu?
Večeras po Zrinjski najbolje što mogu uraditi je "X" - remi, to možda i najrealniji rezultat u ovom momentu, iako ja tipujem na pobjedu domaćina, jer mislim da u ovom momentu sa par pojačanja koje smo dobili možemo biti prvaci. :salut:
Ne mislim lagano po igri naravno,vec po rezultatu. Nesto ko Sarajevo napada citavu utakmicu,Zrinjski pukne 3 kontre,dva gola. Rekao bih vec vidjen scenarij. Normalno da ce svatko reci da njegov klub uzima. Ja sam siguran da Siroki ide u sami vrh. Moje predvidjanje,bit ce sve jasnije za par kola[emoji1]
EKONNP

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 jul 2017, 14:39

Bice fina tekma mada mislim da ce Zrinjski uzeti ili eventualno X, sumnjam da Sarajevo moze uzeti 3 boda.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 23 jul 2017, 15:06

Potres u Zelji, dan prije prvog kola potjerali trenera. Adzem je jako dobar trener u radu sa mladima, valjda ce i Zeljo novog klinca afirmirati, nadajmo se. Jeb.es Projice, Zakarice, Nikolice. To da je valjalo vec bi negdje i igralo.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jul 2017, 15:23

Da uporedimo Slavka Petrovica sa ostalim trenerima prosle sezone u ekipama iz PL na prvih 5 pozicija:

Petrovic 25 utakmica, 2,2 boda po utakmici -55 poena
Janjos 25 utakmica, 1,96 bodova po utakmici -49 poena
Sliskovic 12 utakmica, 1,67 bodova po utakmici- 20 poena
Jagodic 23 utakmice, 1,3 boda po utakmici- 30 poena
Starcevic 32 utakmice, 1,39 bodova po utakmici- 46 poena

Statisticki je prosle sezone Petrovic bio najbolji trener u PL i uzeo najvise bodova u sezoni iako nije bio citavu sezonu.

E sada sta mu se zamjera:
-Zamjera mu se sto je igrao defanzivno- ali na osnovu bodova i povratka Zeljeznicara u igru za titulu ta taktika se definitivno isplatila tokom sezone.
-Zamjera mu se sto je Zeljeznicar ispustio titulu- ali se zanemaruje faktor bojkota odredjenih igraca (nije utvrdjeno jel ga bilo ali vrlo vjerovatno da jeste). Tako da odredjeni igraci koji su se osjecali ugrozeno ili su znali da ce im svanuti kada Petrovic ode su protiv Krupe i Sarajeva moguce igrali namjerno preko one stvari kako se Petrovic ne bi dokopao titule i time su ga sredili. Dok je sigurno bilo i onih koji su davali 110% i igrali za sebe i transfer ali opet tesko je motivisati ekipu na nesto kada se neki igraci dvoume sta da urade i kako da te ukopaju, a uprava im to dopusti.
-Zamjera mu se ispadanje iz Evrope- ali se zanemaruje to da mu je uprava ofanzivno uradila los posao gdje mu u rotaciji mora biti Beganovic i Nikolic koji nisu za tog nivoa fudbala, a da citave utakmice mora igrati Zec koji je nedefinisan igrac jos, bude ga par minuta pa onda nema citavu utakmicu. Tako da protiv AIK jednostavno je imao 10 igraca i to je to, nije imao kapaciteta u ekipi da nesto vise pokusa kada mu sa klupe ulaze Stanic i Beganovic da nesto promjene. Nema tu nekog prostora za manevar.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 jul 2017, 15:46

crozla je napisao/la:Potres u Zelji, dan prije prvog kola potjerali trenera. Adzem je jako dobar trener u radu sa mladima, valjda ce i Zeljo novog klinca afirmirati, nadajmo se. Jeb.es Projice, Zakarice, Nikolice. To da je valjalo vec bi negdje i igralo.
Nadam se da ga nije strah gurati nasu djecu (a ne bi trebalo jer je i sam dijete Zelje a uostalom radio je sa tim momcima poznaje njihove kvalitete odnosno nekvalitete) i igrati napadacki fudbal.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 23 jul 2017, 16:11

skripar96 je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:
Onda smo kup uzeli zahvaljujuci sreci i velikom gospodinu Nerminu Crnkicu[emoji1]
A nasi nisu dobro reagirali na pun stadion,velik imperativ. To je bila biti il ne biti utakmica,dok vama i nije. A bez Dulje ste gola ka.rina
Prijatelju, govorim cijelo vrijeme prvi kandidat za titulu je Široki Brijeg, dalje ide Zrinjski, pa Sarajevo i Željezničar, a od ostalih kao neko pozitivno iznenađenje može se možda očekivati Borac, lijepa je se priča stvorila.

Ma kup je bio kup, yebat ga. :lol:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 23 jul 2017, 16:29

SemirSema je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:Katastrofalan potez uprave Zeljeznicara . Adzem nece trajati vise od 5-6 kolo.Znaci prvak Siroki ili mi.
Možda, ako Čala preživi današnji dan.
Husref ceka spremno :rol:
Rokoko87 je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:Katastrofalan potez uprave Zeljeznicara . Adzem nece trajati vise od 5-6 kolo.Znaci prvak Siroki ili mi.
Vi ste favoriti, ipak ste vi najuređeniji klub na Balkanu!
Pa normalno , sta da se prica :bih:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 23 jul 2017, 17:01

tuzlak1987 je napisao/la:Da uporedimo Slavka Petrovica sa ostalim trenerima prosle sezone u ekipama iz PL na prvih 5 pozicija:

Petrovic 25 utakmica, 2,2 boda po utakmici -55 poena
Janjos 25 utakmica, 1,96 bodova po utakmici -49 poena
Sliskovic 12 utakmica, 1,67 bodova po utakmici- 20 poena
Jagodic 23 utakmice, 1,3 boda po utakmici- 30 poena
Starcevic 32 utakmice, 1,39 bodova po utakmici- 46 poena

Statisticki je prosle sezone Petrovic bio najbolji trener u PL i uzeo najvise bodova u sezoni iako nije bio citavu sezonu.

E sada sta mu se zamjera:
-Zamjera mu se sto je igrao defanzivno- ali na osnovu bodova i povratka Zeljeznicara u igru za titulu ta taktika se definitivno isplatila tokom sezone.
-Zamjera mu se sto je Zeljeznicar ispustio titulu- ali se zanemaruje faktor bojkota odredjenih igraca (nije utvrdjeno jel ga bilo ali vrlo vjerovatno da jeste). Tako da odredjeni igraci koji su se osjecali ugrozeno ili su znali da ce im svanuti kada Petrovic ode su protiv Krupe i Sarajeva moguce igrali namjerno preko one stvari kako se Petrovic ne bi dokopao titule i time su ga sredili. Dok je sigurno bilo i onih koji su davali 110% i igrali za sebe i transfer ali opet tesko je motivisati ekipu na nesto kada se neki igraci dvoume sta da urade i kako da te ukopaju, a uprava im to dopusti.
-Zamjera mu se ispadanje iz Evrope- ali se zanemaruje to da mu je uprava ofanzivno uradila los posao gdje mu u rotaciji mora biti Beganovic i Nikolic koji nisu za tog nivoa fudbala, a da citave utakmice mora igrati Zec koji je nedefinisan igrac jos, bude ga par minuta pa onda nema citavu utakmicu. Tako da protiv AIK jednostavno je imao 10 igraca i to je to, nije imao kapaciteta u ekipi da nesto vise pokusa kada mu sa klupe ulaze Stanic i Beganovic da nesto promjene. Nema tu nekog prostora za manevar.
nista se njemu ne zamjera niti je bilo u planu da ga tjeraju, ali neko drugi je tako odlucio..da ga danas nisu oterali, sutra bi morali izvesti juniore protiv goska

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 23 jul 2017, 17:03

Osim13 je napisao/la:
crozla je napisao/la:Potres u Zelji, dan prije prvog kola potjerali trenera. Adzem je jako dobar trener u radu sa mladima, valjda ce i Zeljo novog klinca afirmirati, nadajmo se. Jeb.es Projice, Zakarice, Nikolice. To da je valjalo vec bi negdje i igralo.
Nadam se da ga nije strah gurati nasu djecu (a ne bi trebalo jer je i sam dijete Zelje a uostalom radio je sa tim momcima poznaje njihove kvalitete odnosno nekvalitete) i igrati napadacki fudbal.
Bilo bi dobro za Zelju ici na podmladjivanje, bolje otjerati ovih par polovnjaka pa i djeci podjeliti lovu. Sa lovom ga mozes kontrolirati, kaznjavati. Tu isfiltriras one s glavom i kretencice.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 jul 2017, 17:10

BelminM23 je napisao/la:
skripar96 je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:
Prijatelju, govorim cijelo vrijeme prvi kandidat za titulu je Široki Brijeg, dalje ide Zrinjski, pa Sarajevo i Željezničar, a od ostalih kao neko pozitivno iznenađenje može se možda očekivati Borac, lijepa je se priča stvorila.

Ma kup je bio kup, yebat ga. :lol:
Slazem se, Siroki bi mogao cak i pomesti konkurenciju, mada rano je pricati jos, Zrinjski na iskustvo, a onda dolazimo tek mi, u 5 deka je to sve...
crozla je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:
Bilo bi dobro za Zelju ici na podmladjivanje, bolje otjerati ovih par polovnjaka pa i djeci podjeliti lovu. Sa lovom ga mozes kontrolirati, kaznjavati. Tu isfiltriras one s glavom i kretencice.
:thumbup:

Ima kvalitetnih momaka, siguran sam da bi se dobro pokazali. Samo da se rijesiti ovog hamalja trenutnog...

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 23 jul 2017, 17:15

Nije isto igrati Europu i nasu ligu. Sjetite se ljeta 2015.-te, Zrinjski ispao u prvom pretkolu od Siraka, Zeljo dogurao do treceg pretkola i ravnopravno se nosio s Standardom.

Onda dode liga i svi znamo sta se desilo. Tako da treba ovo uzeti s rezervom :)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 23 jul 2017, 18:40

Zar je moguće da Borca nema ni na areni ni na Elti :shock:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 23 jul 2017, 18:48

kovacic je napisao/la:Zar je moguće da Borca nema ni na areni ni na Elti :shock:
Do petka rok bio za prvo kolo, do srijede je za sva ostala, ne može se haman naknadno kupovati.

Važno je napomenuti da je u četvrtak u jutro u ponudu i bilo postavljeno, jedva 24h da su imali za prvo kolo da ponude.

Ne brinem se za Borčeve domaće, snaći će se oni.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.