Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma lose je ovo generalno..
Ko da rade sve da ogade ljudima domaci fudbal..
Ko da rade sve da ogade ljudima domaci fudbal..
Katastrofalan potez uprave Zeljeznicara . Adzem nece trajati vise od 5-6 kolo.Znaci prvak Siroki ili mi.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Možda, ako Čala preživi današnji dan.Suki46 je napisao/la:Katastrofalan potez uprave Zeljeznicara . Adzem nece trajati vise od 5-6 kolo.Znaci prvak Siroki ili mi.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Ma ovo je smijesno. Trebali si ga skinut na kraju sezone, dan prije utakmice dobija otkaz? Kakva nestrucnost I amaterizam. Ali treba gledat sa vedrije strane, zeljo ce zaraditi na ovome otkazu.
UPRAVA NAPOLJE!
Znaci Sarajlije otpadaju iz borbe za titulu....
Kakav je god Petrovic bio,ne dajes treneru otkaz dan vremena prije prve utakmice. Strasno
Sarajvo posle Zarie ne uzimam za ozbiljnog kandidata
Znaci Zrinja ili mi
Kakav je god Petrovic bio,ne dajes treneru otkaz dan vremena prije prve utakmice. Strasno
Znaci Zrinja ili mi
EKONNP
Vi ste favoriti, ipak ste vi najuređeniji klub na Balkanu!Suki46 je napisao/la:Katastrofalan potez uprave Zeljeznicara . Adzem nece trajati vise od 5-6 kolo.Znaci prvak Siroki ili mi.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
U sred Širokog Brijega smo vas razbili, ali penali...skripar96 je napisao/la:Znaci Sarajlije otpadaju iz borbe za titulu....
Znaci Zrinja ili mi
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Onda smo kup uzeli zahvaljujuci sreci i velikom gospodinu Nerminu Crnkicu[emoji1]BelminM23 je napisao/la:U sred Širokog Brijega smo vas razbili, ali penali...skripar96 je napisao/la:Znaci Sarajlije otpadaju iz borbe za titulu....
Znaci Zrinja ili mi
A nasi nisu dobro reagirali na pun stadion,velik imperativ. To je bila biti il ne biti utakmica,dok vama i nije. A bez Dulje ste gola ka.rina
EKONNP
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako mislis Sarajlijeskripar96 je napisao/la:Znaci Sarajlije otpadaju iz borbe za titulu....
Znaci Zrinja ili mi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mislim Zeljo i Sarajevo[emoji1]MortemHz je napisao/la:Kako mislis Sarajlijeskripar96 je napisao/la:Znaci Sarajlije otpadaju iz borbe za titulu....
Znaci Zrinja ili mi
EKONNP
Odličan potez uprave Željezničara 
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Opet ćemo završiti ispred vas.skripar96 je napisao/la:Onda smo kup uzeli zahvaljujuci sreci i velikom gospodinu Nerminu Crnkicu[emoji1]BelminM23 je napisao/la:U sred Širokog Brijega smo vas razbili, ali penali...skripar96 je napisao/la:Znaci Sarajlije otpadaju iz borbe za titulu....
Znaci Zrinja ili mi
A nasi nisu dobro reagirali na pun stadion,velik imperativ. To je bila biti il ne biti utakmica,dok vama i nije. A bez Dulje ste gola ka.rina
Napadamo titulu, večeras će i Zrinjski pasti, vjerov'o ti ili ne.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
To je moje misljenje,sta ja znam[emoji1]
Vidjet cemo sve,al mislim da vas Zrinjski lagano uzima veceras
EKONNP
Željo ide u TOP 4 makar ga ja vodio, a prvaka će odlučiti nijanse. Isto to vrijedi za Sarajevo i Zrinjski.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- badblueboylivno
- Kontakt:
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ipak mislim da se šališ, pa kad je nas Zrinjski "LAGANO" uzeo na Koševu?skripar96 je napisao/la:To je moje misljenje,sta ja znam[emoji1]
Večeras po Zrinjski najbolje što mogu uraditi je "X" - remi, to možda i najrealniji rezultat u ovom momentu, iako ja tipujem na pobjedu domaćina, jer mislim da u ovom momentu sa par pojačanja koje smo dobili možemo biti prvaci.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Zrinji je večeras dosta bod, u derbiju u gostima
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
-
sinergija2017
- Kontakt:
Karma je cudo Petrovicu Slavko,otisao si i ostavio klub sa kojim si postigao najveci uspjeh u svojoj karijeri,klub ti je dao sve,vratio te iz mrtvih trenera,nisi imao nikakav pritisak,a ti si tada zabio noz u ledja klubu i vrata zatvorio guzicom iotisao za iste pare u Zeljeznicar,misleci da ce ti oni ispunjavati tvoje zelje oko igraca koji ti zelis,
e sad vidis kako je karma ****.Nikad vise neces nista osvojiti u svojoj trenerskoj karijeri.Mozda ponovo u Radniku,ako ti oprostimo tvoju ruznu proslost!
e sad vidis kako je karma ****.Nikad vise neces nista osvojiti u svojoj trenerskoj karijeri.Mozda ponovo u Radniku,ako ti oprostimo tvoju ruznu proslost!
Ne mislim lagano po igri naravno,vec po rezultatu. Nesto ko Sarajevo napada citavu utakmicu,Zrinjski pukne 3 kontre,dva gola. Rekao bih vec vidjen scenarij. Normalno da ce svatko reci da njegov klub uzima. Ja sam siguran da Siroki ide u sami vrh. Moje predvidjanje,bit ce sve jasnije za par kola[emoji1]KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ipak mislim da se šališ, pa kad je nas Zrinjski "LAGANO" uzeo na Koševu?skripar96 je napisao/la:To je moje misljenje,sta ja znam[emoji1]
Večeras po Zrinjski najbolje što mogu uraditi je "X" - remi, to možda i najrealniji rezultat u ovom momentu, iako ja tipujem na pobjedu domaćina, jer mislim da u ovom momentu sa par pojačanja koje smo dobili možemo biti prvaci.
EKONNP
Bice fina tekma mada mislim da ce Zrinjski uzeti ili eventualno X, sumnjam da Sarajevo moze uzeti 3 boda.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.