FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la Devil » 25 avg 2010, 15:40

GoRaN je napisao/la:Ovaj Medo je bio jak na FM-u... :mrgreen:

Koliko je bilo Grobara u Belgiji?Kao da i nije bas neka invazija bila... :?
Medo je igracina na FM-u pogotovo sada na 2010.

Sto se tice Grobara mislim negde oko 300-400 nije vise ali cini mi se da je vise bilo indijanaca iz dijaspore i zbog toga im je bilo onako lose navijanje jer da su onde pravi Grobari bili orilo bi se stadionom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 avg 2010, 15:45

Devil je napisao/la:

Sto se tice Grobara mislim negde oko 300-400 nije vise ali cini mi se da je vise bilo indijanaca iz dijaspore i zbog toga im je bilo onako lose navijanje jer da su onde pravi Grobari bili orilo bi se stadionom.

KO POSLE PRIČA O ZATUCANOSTI? ČOVJEČE SMIJEŠAN SI! SMIJEŠAN SI KO FUDBALSKA REPREZENTACIJA LESOTOA!

Tačan broj Grobara sinoć je oko 600-800,a tokom cijele utakmice su bili glasniji,osim ako je tebi tv bio na MUTE.Nemoj da budeš kompleksaš,sve tebi nešto drago oko srpskih klubova,a ovamo koristiš svaku priliku za spuštanje najvećeg,pri tom daješ netačne informacije......ALO1 :twisted:
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2010, 15:48

drinin vuk je napisao/la:
Devil je napisao/la:

KO POSLE PRIČA O ZATUCANOSTI? ČOVJEČE SMIJEŠAN SI! SMIJEŠAN SI KO FUDBALSKA REPREZENTACIJA LESOTOA!

Tačan broj Grobara sinoć je oko 600-800,a tokom cijele utakmice su bili glasniji,osim ako je tebi tv bio na MUTE.Nemoj da budeš kompleksaš,sve tebi nešto drago oko srpskih klubova,a ovamo koristiš svaku priliku za spuštanje najvećeg,pri tom daješ netačne informacije......ALO1 :twisted:
Evo slika ako sada ovde ima 700-800. :?
slika
Mozda ja gresim mozda ih je bilo po ostalim tribinama aki ovde nema 700-800 dusa sigurno.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 25 avg 2010, 15:50

Sada iskesirajte 10 milki za Bufona i mozda prezimite u LP.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 avg 2010, 15:51

na ovoj nema više od 400,potpuno se slažem,al da li ti zaista smatraš da ih nije bilo bar još ovoliko na ostalim sektorima?!Da li misliš da nije bilo naših ljudi na stadionu,da nije bilo navijača koji su došli da navijaju za srpski klub,bez obzira jesu li Delije ili Grobari?

PARTIZAN DOMINIRA!
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2010, 15:53

drinin vuk je napisao/la:na ovoj nema više od 400,potpuno se slažem,al da li ti zaista smatraš da ih nije bilo bar još ovoliko na ostalim sektorima?!Da li misliš da nije bilo naših ljudi na stadionu,da nije bilo navijača koji su došli da navijaju za srpski klub,bez obzira jesu li Delije ili Grobari?

PARTIZAN DOMINIRA!
Ja nisam nista smatrao ja sam govorio o onoj tribini iza gola na kojoj su bili navijaci Partizana medju kojim sam prepoznao kada su prikazivali i dosta momaka iz Bg,ostale tribine nisam video,ali verujem da je i tamo bilo PArtizanovaca nesta slicno kao protiv HJK-a gde ih je na sve strane bilo

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 25 avg 2010, 15:54

Bravo Partizan
Cleo :!: :!: :!: :!: :!:
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 25 avg 2010, 15:57

Linus Torvalds je napisao/la:Svaka cast cestitke Partiznanu sad ako budu pametni sa ovim parama koje zarade u LP mogu cuda uraditi!
Radit ce cuda ljudi iz uprave Partizana... Vjerujem da ce dobro uloziti u privatne nekretnine :mrgreen: .

Inace, veliki uspjeh Partizana. Protiv Fenera su pokradeni prije dvi godine od istog sudije, pa im je taj sudija sada vratio ono sto im je uzeo. Anderleht je ostecen i pravda nije bila na njihovoj strani. Ali, tako je to u fudbalu... Juce im je sudija odmogo, sutra ce im mozda pomoci. Partizan je bio bolji od Anderlehta sve dok ih nije uzeo balkanski sindrom 'kompleks manje vrijednosti i strah od uspjeha'. Mogli su opusteno razvalit Anderleht samo da se nisu prepali. Bolja su ekipa.

Sve cestitke i puno srece u grupnoj fazi LP!!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 25 avg 2010, 16:00

drinin vuk je napisao/la:na ovoj nema više od 400,potpuno se slažem,al da li ti zaista smatraš da ih nije bilo bar još ovoliko na ostalim sektorima?!Da li misliš da nije bilo naših ljudi na stadionu,da nije bilo navijača koji su došli da navijaju za srpski klub,bez obzira jesu li Delije ili Grobari?

PARTIZAN DOMINIRA!
Sta mislis sa tim *nasih ljudi* ;) Zvronik je u BiH,Beograd je u Srbiji,Partizan je iz BG i nije Srpski klub,vec Srbijanski ;)
Ti si pravoslavac Bosanac,a Srbi su od Malog Zvornika naprijed do Kosova :D
Cestitke Partizanu i navijacima

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 avg 2010, 16:04

bebek1 je napisao/la:

PARTIZAN DOMINIRA!
Sta mislis sa tim *nasih ljudi* ;) Zvronik je u BiH,Beograd je u Srbiji,Partizan je iz BG i nije Srpski klub,vec Srbijanski ;)
Ti ako želiš da provociraš,obrati se nekom drugom,jer ja nisam dijete od 3 godine koje će nasjedat.Ja ništa protiv tebe nemam,al za razliku od tebe imam predstavu ko sam i imam predstavu svog jezika,kulture,obicaja,nacije.Ja sam srbin iz RS,a isto tako svi na ovom svijetu kao narod se vode Srbi,ne srbijanci,Srbijanci su po narodnosti,kao nekad sto su bili zatupani jugosloveni,svi narodi.Isto tako trebao bi da znas da nacija i vjeroipovjest nije jedno te isto,mogu ja bit i katolik,a Srbin,i Bošnjak a pravoslavac.
& $ - & " - & - &
ФСРС

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 25 avg 2010, 16:23

bebek1 je napisao/la:

PARTIZAN DOMINIRA!
Ti ako želiš da provociraš,obrati se nekom drugom,jer ja nisam dijete od 3 godine koje će nasjedat.Ja ništa protiv tebe nemam,al za razliku od tebe imam predstavu ko sam i imam predstavu svog jezika,kulture,obicaja,nacije.Ja sam srbin iz RS,a isto tako svi na ovom svijetu kao narod se vode Srbi,ne srbijanci,Srbijanci su po narodnosti,kao nekad sto su bili zatupani jugosloveni,svi narodi.Isto tako trebao bi da znas da nacija i vjeroipovjest nije jedno te isto,mogu ja bit i katolik,a Srbin,i Bošnjak a pravoslavac.
čuj Bošnjak a pravoslavac.....Katolik a srbin....eee nemas ti još ni tri godine.....po slobodnoj procjeni godina i po...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 avg 2010, 16:26

Partizan :shock: svaka čast... majke mi, uživao sam vidjevši Anderlecht kako opet leti iz LP opet... samo mi je žao što ih Partizan nije pobijedio u regularnom dijelu, imao sam 2 na kladi :D

Medo je odličan, pogotovo na Manageru :lol: , nekad sam ga u Dinamu želio vidjeti (na igrici ga i dovodio) i mislim da može ostaviti dubok trag tamo.

Svaka čast, još jednom.

I bilo bi lijepo da dođe Real, pa da možda odem na tekmu :)
Hayley <3

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 avg 2010, 16:30

badblueboylivno je napisao/la:Partizan :shock: svaka čast... majke mi, uživao sam vidjevši Anderlecht kako opet leti iz LP opet... samo mi je žao što ih Partizan nije pobijedio u regularnom dijelu, imao sam 2 na kladi :D

Medo je odličan, pogotovo na Manageru :lol: , nekad sam ga u Dinamu želio vidjeti (na igrici ga i dovodio) i mislim da može ostaviti dubok trag tamo.

Svaka čast, još jednom.

I bilo bi lijepo da dođe Real, pa da možda odem na tekmu :)
Ma Medo je igračina,kad već spominješ čak i na FM 2007,ocjene fantastične,dobro treba sve gledat putem stvarnosti i realnog života,a i u realnosti je stvarno prevazišao finsku ligu,kvalitet je čak da igra i u ligi petice,a jedino što me brine imamo tu dosta sad igrača,msm na tu poziciju,Raću Petrovića,Baneta Jovanovića,Fejsu doduše povrijedjenog narednih pola godine,Milana Smiljanića,bojim se da se odnosi ne naruše.
Evo po meni idealne grupe za Partizan: Lyon,Shakhtar,Braga,Partizan.
& $ - & " - & - &
ФСРС

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 25 avg 2010, 16:35

cestitke Partizanu ovo je ogroman uspjeh i ne navijam bas za njih nego mi je drago radi regionalne reputacije da se vrati...bice zanimljivo vidjet kako ce se snaci u grupi :D
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 25 avg 2010, 17:19

bebek1 je napisao/la:

PARTIZAN DOMINIRA!
Ne provociram ja tebe,ti sam sebe provociras :mrgreen:
-RS,nije drzava,da se razumijemo,to je hebeni zlocinacki entitet
-Ako tako nastavis postat ces Drinin krmak :mrgreen:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 avg 2010, 18:21

bebek1 je napisao/la:

PARTIZAN DOMINIRA!
Ti ako želiš da provociraš,obrati se nekom drugom,jer ja nisam dijete od 3 godine koje će nasjedat.Ja ništa protiv tebe nemam,al za razliku od tebe imam predstavu ko sam i imam predstavu svog jezika,kulture,obicaja,nacije.Ja sam srbin iz RS,a isto tako svi na ovom svijetu kao narod se vode Srbi,ne srbijanci,Srbijanci su po narodnosti,kao nekad sto su bili zatupani jugosloveni,svi narodi.Isto tako trebao bi da znas da nacija i vjeroipovjest nije jedno te isto,mogu ja bit i katolik,a Srbin,i Bošnjak a pravoslavac.[/quote]
Ne provociram ja tebe,ti sam sebe provociras :mrgreen:
-RS,nije drzava,da se razumijemo,to je hebeni zlocinacki entitet
-Ako tako nastavis postat ces Drinin krmak :mrgreen:[/quote]

slika

MSM da ces uskoro bit ban,to bi bilo fer,jer na forumu nije mjesto sovinistima i budalama....Zalim te!
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 avg 2010, 23:09

Oduševljavaju me iz sata u sat,svakih 10 minuta me čine još srećnijim.
Evo samo glavne rečenice večeri.
Predsjednik Partizana Djurić: Klea ne bi prodali ni za 10 miliona,on vrijedi mnogo više i to će bit najveći transfer u istoriji srpskog fudbala,a sigurno je da Kleo ostaje da igra do kraja sezone... :D :D :D :D :D :D :D :D
Procjena da će klub zaraditi izmedju 10 i 13 miliona,naravno ukoliko se ne plasira u osminu finala.... :D :D :D

slikaGolgeter Partizana Kleverson Gabrijel Kordoba, poznatiji kao Kleo, dan kasnije ne seća se baš najbolje bajkovite briselske noći u kojoj je bio apsolutni heroj crno-belih! Brazilac je u razgovoru za Press rekao da mu je prelazak u Humsku prošlog leta bio najbolji potez u životu, a toliko je zavoleo Srbiju i narod u ovoj zemlji da bi s ponosom nosio dres „orlova".

- Osećam se veličanstveno, ali nisam heroj. Svi su podjednako važni, čitav Partizan, svi moji saigrači, oni su čudesni! Odigrali su besprekornu utakmicu. Malopre sam se probudio uz sina Enrikea, pošto sam došao kući tek ujutro oko sedam sati i nisam ga video. Morao sam s njim da podelim radost. Toliko toga bih želeo da kažem i da zahvalim svima... Posebnu zahvalnost dugujemo pojedinačno svakom navijaču koji je putovao u Belgiju da nas bodri, ali i svima koji su verovali u nas, dočekali nas na aerodromu.

Navijači su vam se klanjali na aerodromu, nosili vas na rukama... Da li ste ikada doživeli tako nešto?

- Čoveče, nikada u životu nisam doživeo nešto slično. Zbog takvih momenata se živi. Trebalo mi je pola sata da pređem deset metara do autobusa na aerodromu, ali nije mi ništa od toga smetalo. Uživao sam, ovo su najlepši momenti koje fudbal može da ti priušti.

Smatrate li da ste ostvarili najveći uspeh u karijeri?

- Ne samo to, ovo su najbolji trenuci u mom životu. Uživam, jer ne znam kada ću ponovo igrati u Ligi šampiona. Uh, sad jedva čekam da počne takmičenje...

Šta vam je prošlo kroz glavu kad je Mbark Busufa promašio poslednji penal za Anderleht?

- To je trenutak koji ću pamtiti celog života. Iskreno rečeno, utakmice se uopšte ne sećam! Toliko su me ponele emocije, toliko smo se borili, trudili, da se posle svega praktično i ne sećam šta se dešavalo. Biće vremena da natenane odgledam čitavu utakmicu, kao i produžetke i penale. Mada, nisam siguran ni da ću sada biti manje uzbuđen.

Kako ostati miran kada čitava Evropa bruji o vašem maestralnom učinku od osam golova na šest mečeva u kvalifikacijama?

- Prezadovoljan sam, nisam mogao da poželim lepši početak sezone. Ni za sebe, ni za klub. I nije fraza, ali moram da ponovim da su za sve golove zaslužni moji saigrači. Da oni nisu fantastični, onda sigurno ne bih ni ja bio u takvoj golgeterskoj seriji.

Kako s ove tačke gledišta tumačite vaš prošlogodišnji dolazak u Humsku?

- Najbolji potez u mom životu bio je prelazak u Partizan. Da sam ostao u Crvenoj zvezdi ne znam šta bi se sa mnom danas dešavalo, niti gde bih završio... Ovako, napravio sam najbolji mogući izbor, sve je krenulo nabolje. Odluci koju sam doneo prethodnog leta kumovala je i moja supruga Kleida, kojoj ću zbog toga biti zauvek zahvalan. Ona je tada insistirala da se vratimo u Beograd, a sada zajedno uživamo ovde.

Znači li to da biste pristali da igrate za reprezentaciju Srbije?

- Naravno! Potrebno je mnogo kockica da se složi da bi se realizovala takva ideja. Novinari mi u poslednje vreme često postavljaju pitanja na tu temu, a to prija. Nije lako da kao stranac dobiješ toliku naklonost ili eventualno poziv da igraš za nacionalni tim druge zemlje. Ako bude postojala želja kod čelnika vašeg saveza i ljudi iz reprezentacije, onda sam spreman da razgovaram. Volim ovu zemlju, ovde se osećam super i s ponosom bih nosio grb Srbije. U svakom slučaju, Partizan mi je na prvom mestu, a za sve ostalo videćemo.
izjava za ****..... KLEO SE KLEO!
& $ - & " - & - &
ФСРС

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 26 avg 2010, 09:36

Devil je napisao/la:
seha je napisao/la:@Devil a znas li situaciju oko Galesica ? :lol:
Jos je u Partizanu,ali jos Gorica koci taj transfer,a verujem da ce sada jos vise obestecenja pokusati dici,uglavnom spor je oko ispisnice,Partizan je navodno dao obestecenje koje su trazili ali oni jos ne daju ispisnicu.
Eto ako on dodje to je 4.stranac jos jedan problem vise,a mislim da bi za Partizan sada bilo pametno da otkazu taj transfer jer su u vezi poprilicno popunjeni i ovo bi bilo samo bespotrebno gomilanje.
Galešić se vratio u HIT Goricu

U razgovoru sa Tulićem saznali smo da se Galešić vratio iz Partizana u HIT Goricu.

- Gorica je od Partizana tražila da odmah uplati kompletnu odštetu (navodno 135.000 eura - op.a.), a Beograđani su insistirali da to urade u tri rate.

Međutim, kako nije došlo do dogovora, Galešić se morao vratiti u Sloveniju, jer do kraja godine ima važeći ugovor, za kraj kaže Tulić.

Koje su djubre ispali ljudi iz Partizana...
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 26 avg 2010, 09:49

Ae ne pričaj svašta,ne poznajem kvalitete tog Galešića,al sigurno nije bolji od Babovića,tako da šta će nam kamara igrača na istim pozicijama,još smo Meda doveli,a u vezi imamo Jovanovića,Petrovića,Smiljanića,Davidova,Ilića,Moreiru,Tomića,kamaranje nije potrebno,samo džabe bi dali pare a on bi presjedio,ili bi ga čekala sudbina Kosorića,Marčete,Maletića....

Ovo se ne zaboravlja!
[youtube][/youtube]
& $ - & " - & - &
ФСРС

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 26 avg 2010, 10:24

drinin vuk je napisao/la:Ae ne pričaj svašta,ne poznajem kvalitete tog Galešića,al sigurno nije bolji od Babovića,tako da šta će nam kamara igrača na istim pozicijama,još smo Meda doveli,a u vezi imamo Jovanovića,Petrovića,Smiljanića,Davidova,Ilića,Moreiru,Tomića,kamaranje nije potrebno,samo džabe bi dali pare a on bi presjedio,ili bi ga čekala sudbina Kosorića,Marčete,Maletića....
Lik odbije Genou zbog Partizana.. ne pricaj ti svasta! O kvaliteti nemogu raspravljat jer ja nisam upoznat sa tim igracima, ali nebi ga trazila Genoa da je nekvalitetan :!: Btw mozda da si jednom pogledo nasu u21 reprezentaciju bio bi makar malo upucen o kvaliteti igraca ;) Momak je svoju buducnost trazio u Partizanu samo zato sto je fan od djetinstva Partizana! Pogledaj na oficialnoj stranici voljenog ti kluba video sa predstavljanja, bice ti dosta sve jasnije !!!
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.