Oduševljavaju me iz sata u sat,svakih 10 minuta me čine još srećnijim.
Evo samo glavne rečenice večeri.
Predsjednik Partizana Djurić: Klea ne bi prodali ni za 10 miliona,on vrijedi mnogo više i to će bit najveći transfer u istoriji srpskog fudbala,a sigurno je da Kleo ostaje da igra do kraja sezone...
Procjena da će klub zaraditi izmedju 10 i 13 miliona,naravno ukoliko se ne plasira u osminu finala....

Golgeter Partizana Kleverson Gabrijel Kordoba, poznatiji kao Kleo, dan kasnije ne seća se baš najbolje bajkovite briselske noći u kojoj je bio apsolutni heroj crno-belih! Brazilac je u razgovoru za Press rekao da mu je prelazak u Humsku prošlog leta bio najbolji potez u životu, a toliko je zavoleo Srbiju i narod u ovoj zemlji da bi s ponosom nosio dres „orlova".
- Osećam se veličanstveno, ali nisam heroj. Svi su podjednako važni, čitav Partizan, svi moji saigrači, oni su čudesni! Odigrali su besprekornu utakmicu. Malopre sam se probudio uz sina Enrikea, pošto sam došao kući tek ujutro oko sedam sati i nisam ga video. Morao sam s njim da podelim radost. Toliko toga bih želeo da kažem i da zahvalim svima... Posebnu zahvalnost dugujemo pojedinačno svakom navijaču koji je putovao u Belgiju da nas bodri, ali i svima koji su verovali u nas, dočekali nas na aerodromu.
Navijači su vam se klanjali na aerodromu, nosili vas na rukama... Da li ste ikada doživeli tako nešto?
- Čoveče, nikada u životu nisam doživeo nešto slično. Zbog takvih momenata se živi. Trebalo mi je pola sata da pređem deset metara do autobusa na aerodromu, ali nije mi ništa od toga smetalo. Uživao sam, ovo su najlepši momenti koje fudbal može da ti priušti.
Smatrate li da ste ostvarili najveći uspeh u karijeri?
- Ne samo to, ovo su najbolji trenuci u mom životu. Uživam, jer ne znam kada ću ponovo igrati u Ligi šampiona. Uh, sad jedva čekam da počne takmičenje...
Šta vam je prošlo kroz glavu kad je Mbark Busufa promašio poslednji penal za Anderleht?
- To je trenutak koji ću pamtiti celog života. Iskreno rečeno, utakmice se uopšte ne sećam! Toliko su me ponele emocije, toliko smo se borili, trudili, da se posle svega praktično i ne sećam šta se dešavalo. Biće vremena da natenane odgledam čitavu utakmicu, kao i produžetke i penale. Mada, nisam siguran ni da ću sada biti manje uzbuđen.
Kako ostati miran kada čitava Evropa bruji o vašem maestralnom učinku od osam golova na šest mečeva u kvalifikacijama?
- Prezadovoljan sam, nisam mogao da poželim lepši početak sezone. Ni za sebe, ni za klub. I nije fraza, ali moram da ponovim da su za sve golove zaslužni moji saigrači. Da oni nisu fantastični, onda sigurno ne bih ni ja bio u takvoj golgeterskoj seriji.
Kako s ove tačke gledišta tumačite vaš prošlogodišnji dolazak u Humsku?
- Najbolji potez u mom životu bio je prelazak u Partizan. Da sam ostao u Crvenoj zvezdi ne znam šta bi se sa mnom danas dešavalo, niti gde bih završio... Ovako, napravio sam najbolji mogući izbor, sve je krenulo nabolje. Odluci koju sam doneo prethodnog leta kumovala je i moja supruga Kleida, kojoj ću zbog toga biti zauvek zahvalan. Ona je tada insistirala da se vratimo u Beograd, a sada zajedno uživamo ovde.
Znači li to da biste pristali da igrate za reprezentaciju Srbije?
- Naravno! Potrebno je mnogo kockica da se složi da bi se realizovala takva ideja. Novinari mi u poslednje vreme često postavljaju pitanja na tu temu, a to prija. Nije lako da kao stranac dobiješ toliku naklonost ili eventualno poziv da igraš za nacionalni tim druge zemlje. Ako bude postojala želja kod čelnika vašeg saveza i ljudi iz reprezentacije, onda sam spreman da razgovaram. Volim ovu zemlju, ovde se osećam super i s ponosom bih nosio grb Srbije. U svakom slučaju, Partizan mi je na prvom mestu, a za sve ostalo videćemo.
izjava za ****..... KLEO SE KLEO!