FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 23 jul 2017, 15:31

Petrović: Neki žele prati prljav veš preko mene
tu je u pravu permanentni, pere se odavno prljav ves preko nekog drugog da se ne bi prst pokazo na izvor problema :angel:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 jul 2017, 15:38

Fidelitoo je napisao/la:Pa kako moze neko biti ovoliko bolestan ? Do jutros haman svi prizivaju Slavkin odlazak kad danas druga prica niko nama ne moze ugodit,naravno svi bi mi voljeli Amara nazad Ali... Pokusat sa Adjemom ,iskreno vise bi volio Odu,pruzit Admiru bezrezervnu podrsku. Sutra svi u hram !!!
Odlican potez u pogresno vrijeme rekao bih. Al kad skontas, isto cemo i igrati sa ili bez Slavke. Nadam se da grijesim. Jos uvijek se nadam.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 jul 2017, 15:44

Navnodno odredjeni prvotimci nisu dobili pozive sa sutrasnju utakmicu, tj nema ih medju 18 igraca, vidjecemo sutra sve, zanimljivo :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 23 jul 2017, 15:46

Očekujem Žeru i Kemu u prvih 11, trpili smo svakakve idiote, pa bi onako pošteno i obrazli bilo da istrpimo i našu djecu, koja su nam inače donijela najviše radosti, a ne neki srpski, hrvatski i crnogorski polovnjaci.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 jul 2017, 15:47

Joj ludog dana Allahu dragi.
Hajde bar ima neke nade za bolje sutra. Ovako je i Dinamo uradio tacnije dao otkaz trener dva dana pred prvu utakmicu pa sad sa istim igracima igraju dosta bolje. Cenane, ima li kakvih pojacanja na vidiku ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Fidelitoo
Kontakt:

Post Postao/la Fidelitoo » 23 jul 2017, 15:49

Osim13 je napisao/la:
Fidelitoo je napisao/la:Pa kako moze neko biti ovoliko bolestan ? Do jutros haman svi prizivaju Slavkin odlazak kad danas druga prica niko nama ne moze ugodit,naravno svi bi mi voljeli Amara nazad Ali... Pokusat sa Adjemom ,iskreno vise bi volio Odu,pruzit Admiru bezrezervnu podrsku. Sutra svi u hram !!!
Odlican potez u pogresno vrijeme rekao bih. Al kad skontas, isto cemo i igrati sa ili bez Slavke. Nadam se da grijesim. Jos uvijek se nadam.
Iskreni da budemo u Admirovom prvom mandatu smo igrali kilavo s tim da smo imali losiji kadar,nadam se da je nakon tri godine naucio nesto i da cemo svi zajedno uzivati u igri naseg tima.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 23 jul 2017, 15:50

Zenzo je napisao/la:Ovo je bas cirkus, samo da ne potraje...
Daj boze da se Ado zadrzi vise, Cirkus je ovo vise posto smjenjivanje trenera, Ado neka rastjera sad ove Mahalace, meni iskreno nije zao Slavke jer ametrski izgubit titulu tri kola prije kraja je dovoljno da se noga dobije, da ne govorim Kup gdje nas je Siroki osramotio i ponizio, Pa Zeba samo je reko da Slavko nema veze oko taktike da mu on pomaze i drzi kolko tolko autoritet u svlacionici , kaze da mu je ga je zao jer je dobar covjek , Adzema su trebali privremeno da postave i da sjednu za sto ko ljudi da se dog sa Amarom Osimom najacim i najboljim nasim trenerom, ako nemoze Amar il Nece , onda neka moja zelja je Vinko Marinovic, Cenane sad si ti na redu pitaru sam idi neznalice ti si doveo Slavku ti si ga otjero.. Neka nam je Bog Na pomoci .. Volim te Zeljo
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jul 2017, 15:52

Stani malo, sad smije davati izjave za sportsport.ba??? :hmmmmm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nexe992
Kontakt:

Post Postao/la Nexe992 » 23 jul 2017, 15:54

Da Bog sacuva sta radimo. Coveka koji je dosao spasio nas katastrofa, uveo nas u Evropu, odigrao 2 pretkola, da ga nije bilo ne bi ni vidili Ligu za prvaka, dovode nam Milosa Kostica auuu menadjera.. I sta uradi samo klub odveo do niski grana, em kada je otjeran poceo da razbija, Janez pravi. Trebalo je Slavku podhitno zadrzati ali mijenjati roster, Cenane odgovaraj za neuspjeh

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 23 jul 2017, 16:00

Tuce se vraca u prvi tim ;)
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Iznaroda
Kontakt:

Post Postao/la Iznaroda » 23 jul 2017, 16:00

Ovo vam je veliki minus. Petrovic je trenercina u odnosu na Adzema, ali ne iznaneduje me to, treniralo je vas svakakvih budala ko Mulalic i slicni.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 23 jul 2017, 16:04

Jel ovo istina za Bekrica.Jel to nekom drago sto se vraca,Jos Adilovica i imamo Tim.Stanic Bogi Zeba Bekrija i Ado gdje je tvoje stado.Zeljo je posto firma oko koje se vrte pare,malo prostori malo reklame ovo.ono,kazem ja vama Istok cemo dobro iskihat a vec pocinjemo da smrcamo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 jul 2017, 16:05

Pojedinci, max njih 5 imaju Željin DNK, znali su da je Petrović ubleha al' evo kritikuju upravu zbog uručenog otkaza.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 23 jul 2017, 16:07

Merhaba je napisao/la:Tuce se vraca u prvi tim ;)
Ubrzat će nam se protok lopte
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 jul 2017, 16:08

Ja sam rekao da je ubleha i harmonikas, samo NISTA PROTIV UPRAVE.

Prestanite se prozivati ko muflonski levati. Valjda svi navijamo za isti klub.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 23 jul 2017, 16:08

Neymar11 je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:Ovo je bas cirkus, samo da ne potraje...
Daj boze da se Ado zadrzi vise, Cirkus je ovo vise posto smjenjivanje trenera, Ado neka rastjera sad ove Mahalace, meni iskreno nije zao Slavke jer ametrski izgubit titulu tri kola prije kraja je dovoljno da se noga dobije, da ne govorim Kup gdje nas je Siroki osramotio i ponizio, Pa Zeba samo je reko da Slavko nema veze oko taktike da mu on pomaze i drzi kolko tolko autoritet u svlacionici , kaze da mu je ga je zao jer je dobar covjek , Adzema su trebali privremeno da postave i da sjednu za sto ko ljudi da se dog sa Amarom Osimom najacim i najboljim nasim trenerom, ako nemoze Amar il Nece , onda neka moja zelja je Vinko Marinovic, Cenane sad si ti na redu pitaru sam idi neznalice ti si doveo Slavku ti si ga otjero.. Neka nam je Bog Na pomoci .. Volim te Zeljo
Imali su sansu da ispadnu mangupi i pokusju da se dogovore pa ako ne uspiju onda kazu Amar ne zeli da bude trener nije do nas ili da imaju najboljeg trenera u drzavi. Oceigledno ego pojedinaca je veci od Zelje i dok je tako nema napretka
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 jul 2017, 16:10

MocMahale444 je napisao/la:Ja sam rekao da je ubleha i harmonikas, samo NISTA PROTIV UPRAVE.

Nisam ni mislio na tebe, bilo je raje za i protiv Slavka, što je i normalno s obzirom na okolnosti. Ja govorim o pojedincima koji će popljuvati svaku odluku, bio to njegov ostanak ili odlazak.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 jul 2017, 16:10

Jos nam je samo Bekric nedostajao ...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 jul 2017, 16:13

Raonffa je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Ja sam rekao da je ubleha i harmonikas, samo NISTA PROTIV UPRAVE.

Nisam ni mislio na tebe, bilo je raje za i protiv Slavka, što je i normalno s obzirom na okolnosti. Ja govorim o pojedincima koji će popljuvati svaku odluku, bio to njegov ostanak ili odlazak.
Napisi onda placenici, ko ih **** njih ignorisem maksimalno. Nije ih 5-6 nego 10-15.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 23 jul 2017, 16:13

Rokoko87 je napisao/la:
Merhaba je napisao/la:Tuce se vraca u prvi tim ;)
Ubrzat će nam se protok lopte
**** sad , covjek ima finu platu a i ugovor onda neka ga...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19fkz21, Cwirek i 32 gosta.