tu je u pravu permanentni, pere se odavno prljav ves preko nekog drugog da se ne bi prst pokazo na izvor problemaPetrović: Neki žele prati prljav veš preko mene
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Odlican potez u pogresno vrijeme rekao bih. Al kad skontas, isto cemo i igrati sa ili bez Slavke. Nadam se da grijesim. Jos uvijek se nadam.Fidelitoo je napisao/la:Pa kako moze neko biti ovoliko bolestan ? Do jutros haman svi prizivaju Slavkin odlazak kad danas druga prica niko nama ne moze ugodit,naravno svi bi mi voljeli Amara nazad Ali... Pokusat sa Adjemom ,iskreno vise bi volio Odu,pruzit Admiru bezrezervnu podrsku. Sutra svi u hram !!!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Navnodno odredjeni prvotimci nisu dobili pozive sa sutrasnju utakmicu, tj nema ih medju 18 igraca, vidjecemo sutra sve, zanimljivo 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Očekujem Žeru i Kemu u prvih 11, trpili smo svakakve idiote, pa bi onako pošteno i obrazli bilo da istrpimo i našu djecu, koja su nam inače donijela najviše radosti, a ne neki srpski, hrvatski i crnogorski polovnjaci.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Joj ludog dana Allahu dragi.
Hajde bar ima neke nade za bolje sutra. Ovako je i Dinamo uradio tacnije dao otkaz trener dva dana pred prvu utakmicu pa sad sa istim igracima igraju dosta bolje. Cenane, ima li kakvih pojacanja na vidiku ?
Hajde bar ima neke nade za bolje sutra. Ovako je i Dinamo uradio tacnije dao otkaz trener dva dana pred prvu utakmicu pa sad sa istim igracima igraju dosta bolje. Cenane, ima li kakvih pojacanja na vidiku ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Iskreni da budemo u Admirovom prvom mandatu smo igrali kilavo s tim da smo imali losiji kadar,nadam se da je nakon tri godine naucio nesto i da cemo svi zajedno uzivati u igri naseg tima.Osim13 je napisao/la:Odlican potez u pogresno vrijeme rekao bih. Al kad skontas, isto cemo i igrati sa ili bez Slavke. Nadam se da grijesim. Jos uvijek se nadam.Fidelitoo je napisao/la:Pa kako moze neko biti ovoliko bolestan ? Do jutros haman svi prizivaju Slavkin odlazak kad danas druga prica niko nama ne moze ugodit,naravno svi bi mi voljeli Amara nazad Ali... Pokusat sa Adjemom ,iskreno vise bi volio Odu,pruzit Admiru bezrezervnu podrsku. Sutra svi u hram !!!
Daj boze da se Ado zadrzi vise, Cirkus je ovo vise posto smjenjivanje trenera, Ado neka rastjera sad ove Mahalace, meni iskreno nije zao Slavke jer ametrski izgubit titulu tri kola prije kraja je dovoljno da se noga dobije, da ne govorim Kup gdje nas je Siroki osramotio i ponizio, Pa Zeba samo je reko da Slavko nema veze oko taktike da mu on pomaze i drzi kolko tolko autoritet u svlacionici , kaze da mu je ga je zao jer je dobar covjek , Adzema su trebali privremeno da postave i da sjednu za sto ko ljudi da se dog sa Amarom Osimom najacim i najboljim nasim trenerom, ako nemoze Amar il Nece , onda neka moja zelja je Vinko Marinovic, Cenane sad si ti na redu pitaru sam idi neznalice ti si doveo Slavku ti si ga otjero.. Neka nam je Bog Na pomoci .. Volim te ZeljoZenzo je napisao/la:Ovo je bas cirkus, samo da ne potraje...
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Stani malo, sad smije davati izjave za sportsport.ba??? 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da Bog sacuva sta radimo. Coveka koji je dosao spasio nas katastrofa, uveo nas u Evropu, odigrao 2 pretkola, da ga nije bilo ne bi ni vidili Ligu za prvaka, dovode nam Milosa Kostica auuu menadjera.. I sta uradi samo klub odveo do niski grana, em kada je otjeran poceo da razbija, Janez pravi. Trebalo je Slavku podhitno zadrzati ali mijenjati roster, Cenane odgovaraj za neuspjeh
Tuce se vraca u prvi tim 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Ovo vam je veliki minus. Petrovic je trenercina u odnosu na Adzema, ali ne iznaneduje me to, treniralo je vas svakakvih budala ko Mulalic i slicni.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."
Jel ovo istina za Bekrica.Jel to nekom drago sto se vraca,Jos Adilovica i imamo Tim.Stanic Bogi Zeba Bekrija i Ado gdje je tvoje stado.Zeljo je posto firma oko koje se vrte pare,malo prostori malo reklame ovo.ono,kazem ja vama Istok cemo dobro iskihat a vec pocinjemo da smrcamo.
Pojedinci, max njih 5 imaju Željin DNK, znali su da je Petrović ubleha al' evo kritikuju upravu zbog uručenog otkaza.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ubrzat će nam se protok lopteMerhaba je napisao/la:Tuce se vraca u prvi tim
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Ja sam rekao da je ubleha i harmonikas, samo NISTA PROTIV UPRAVE.
Prestanite se prozivati ko muflonski levati. Valjda svi navijamo za isti klub.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Imali su sansu da ispadnu mangupi i pokusju da se dogovore pa ako ne uspiju onda kazu Amar ne zeli da bude trener nije do nas ili da imaju najboljeg trenera u drzavi. Oceigledno ego pojedinaca je veci od Zelje i dok je tako nema napretkaNeymar11 je napisao/la:Daj boze da se Ado zadrzi vise, Cirkus je ovo vise posto smjenjivanje trenera, Ado neka rastjera sad ove Mahalace, meni iskreno nije zao Slavke jer ametrski izgubit titulu tri kola prije kraja je dovoljno da se noga dobije, da ne govorim Kup gdje nas je Siroki osramotio i ponizio, Pa Zeba samo je reko da Slavko nema veze oko taktike da mu on pomaze i drzi kolko tolko autoritet u svlacionici , kaze da mu je ga je zao jer je dobar covjek , Adzema su trebali privremeno da postave i da sjednu za sto ko ljudi da se dog sa Amarom Osimom najacim i najboljim nasim trenerom, ako nemoze Amar il Nece , onda neka moja zelja je Vinko Marinovic, Cenane sad si ti na redu pitaru sam idi neznalice ti si doveo Slavku ti si ga otjero.. Neka nam je Bog Na pomoci .. Volim te ZeljoZenzo je napisao/la:Ovo je bas cirkus, samo da ne potraje...
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Nisam ni mislio na tebe, bilo je raje za i protiv Slavka, što je i normalno s obzirom na okolnosti. Ja govorim o pojedincima koji će popljuvati svaku odluku, bio to njegov ostanak ili odlazak.MocMahale444 je napisao/la:Ja sam rekao da je ubleha i harmonikas, samo NISTA PROTIV UPRAVE.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jos nam je samo Bekric nedostajao ...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Napisi onda placenici, ko ih **** njih ignorisem maksimalno. Nije ih 5-6 nego 10-15.Raonffa je napisao/la:Nisam ni mislio na tebe, bilo je raje za i protiv Slavka, što je i normalno s obzirom na okolnosti. Ja govorim o pojedincima koji će popljuvati svaku odluku, bio to njegov ostanak ili odlazak.MocMahale444 je napisao/la:Ja sam rekao da je ubleha i harmonikas, samo NISTA PROTIV UPRAVE.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
**** sad , covjek ima finu platu a i ugovor onda neka ga...Rokoko87 je napisao/la:Ubrzat će nam se protok lopteMerhaba je napisao/la:Tuce se vraca u prvi tim
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 25 gostiju.