muhamedhulk je napisao/la:Kako neko moze napadati Mihojevica, Hadzica, Kadusica itd? Sve momci koji oko/ispod 21 godine sto automatski znaci da nemaju iskustva, mozda ni znanja jos uvijek. Ali su pokazali najvise u juniorima i sad ih moramo istrpiti ako hocemo da postanu igraci, da Akademija izbaciva prvotimce.
OK, Mihojevic pogrijesio kod prvog gola, desi se..sad treba da izvuce nesto iz toga. Da pregleda utakmicu i popravi neke segmente u igri.
PS. Kapitenska nije za 'djecu', za one koji se jos 'uce' igrati fudbala i koji nemaju faking iskustva. Dodaj kapitensku Iveticu i stavi ga lijevo, rijesio si dve muhe jednim udarcem.
Oko trenera, mislim da je pravo vrijeme da nekog mladog koji ima viziju jer Upravi definitivno cilj vise nije titula pod moranje, i dace neki period svakom treneru da svoje zamisli implementira. Ako ima koji do 40, 45 godina da hoce doci bilo bi ekstra...
Mihojevic grjesi kod prvog gola ko amater i ajde desi se , al je nakon toga jos dvije sanse im poklonio i jednu u drugom pol , on sam. Ja sam za to da se momku pruzi podrska al ne moze se ignorisati katastrofalan nastup. Zasto se u nas sve tolerise, cuj pravo vrjeme za mladog trenera,ma ne moze bit gore vrjeme da se mjenja trener i jos govore svaka cast Cala, ko moralan on , a dobio bi orkaz svakako.
Mjesto da je nakon Zarie prepustio klub , da neko novi dodje i protrese kad ima fore protrest on je ceko dok je cekat mogao i evo nas u prvom kolu , poluspremni , nemamo odbrane , napad igra toliko sporo i bezidejno da ti se place, al svaka cast Cala , dao si otkaz prije nego sto ti je urucen. Daleko od toga da je Cala kriv sam za ovo , al je kriv sto je sutio i gario dokle je garit mogao i ni na kraju nije rekao nista sto je trebao reci. Ova uprava je zatvorila klub i dovela nas do toga da ocekujemo poraz od Zrinskog kuci. Husref , mislim ljudi imal to vise smisla?!
Kako izbaciva svega ti ??Koje su to palatalizacije, ja se ne pravim pismen aman , al mojne ba izbaciva.