Na igračima je da se pate na terenu, na nama je da ih gledamo i nerviramo se

Povratnik trener 1,2,3 sad.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kako bih ja zakucao Sarica, Bekica, Hebibovica za klupu, smijesni igraci. Kakvo je ono dijete igralo lijevog beka kod Zrinjskog, pojeo momak Hebiba, ne smije ckapi da ga napadne.Evolution87 je napisao/la:Teske noge od pripremaSarajlijica1946 je napisao/la:Dajte nam gif naseg akademca Andusica kako nabacuje iz kornera kad ganjamo rezultat, svjez momak tek usao. Kod mene bi ono bilo narednih sedam utakmica na ttibini po zelji, o svom trosku naravno!U prvom poluvremenu mescini 5 kornera, svih 5 drugi izvodjac i naravno niti jedan kvalitetan centarsut. To dovoljo govori koliko smo ni ozbiljan klub, a izvesti aut je kvantna fizika za ove amatere.
Ma nema od toga nista Hilmo moj, sada ce se oni pozabaviti sa trenerom, a rupetine u igrackom kadru sa drugog plana padaju na treci-cetvrti. Upitna su bila pojacanja i prije sinocnje utakmice, sad su jos vise, ne ocekujem vise novih igraca.hilmo je napisao/la:U koliko će poruka da je Stojčev potpisao a Husejinović raskinuo ugovor?
Nestvarno je da momak nije dobio prostora za igru pored covjeka koji svaku 100tu priliku pretvori u gol.HeraklitMracni je napisao/la:Liivak je za nase amatere profesionalac i dobar igrac , al ne moze igrat kad calin ljubimac hebib igra ...
Ko da mi.bude? Paja koji tuži klub, ćala koji nije htio profesionalni ugovor da potpise da bi primao uporedo platu i.od fks., hadzibegic zvani direktor iz francuske, dajte ba ljudi pustite se šuplje i ljubavi, kakva ljubav i klinci palci, ili si sposoban ili nisi sposoban!!!!miky_hz je napisao/la:Kad dodje vrijeme da ove legende (Cala,Husref,Paja,Hadzibegic itd itd) budi u foteljama kluba a da dole na klupi budu neki "novi" likovi ,tad tek vjerujem u pomak.Ipak mislim da ce legenda bolje pomoci klubu iz same uprave,gdje ce oni vuci te konce ,ovamo na klupi cemo istrositi sve njih bukvalno.Bezveze se ljudima tovari na kosti i ko treba i ko ne,a oni to nisu zasluzili.Budale su sto prihvataju da oni zbog ovih "gore" koji Sarajevo su samo na karti vidjeli,da zbog tih istih oni sebe dovode u situaciju da ih se pljuje.
Zakljucak: legende kluba u klub,da vode,da odlucuju, dovode ,da mjenjaju ,ne da njih svakakav hostapler koristi,na klupu neko ko ce raditi mozgom a ne srcem.Bit ce bolje za sve.
To me ne zanima! Ja da se pitam ako igrac nije spreman 100% nema sta da trazis u startnoj postavi, eventualno zadnjih 15 min u zavisnosti od rezultata!RichmanBiH je napisao/la:Hebib je povrjedjen igro bolje da nije. Jer cala nema hrabrosti da proba nesto novo.
nemoj nikad vise reci da je on bio jedan od boljih,jako brzo ce te demantovatihilmo je napisao/la:Zamisli kakvi su bili ostali kada je Bekić bio jedan od boljih![]()
Kakva vizija?MortemHz je napisao/la:Prema našim saznanjima, želja za povratkom postoji i kod Musemića, ali sve ovisi od vizije i načina na koji klupsko rukovodstvo želi da se klub razvija u narednom periodu.
Ja sam stekao dojam kod nas je ono ko u mahali kad se igra ono s rajom,ko je najblizi u tom trenutku taj ce izvesti kornerEvolution87 je napisao/la:Teske noge od pripremaSarajlijica1946 je napisao/la:Dajte nam gif naseg akademca Andusica kako nabacuje iz kornera kad ganjamo rezultat, svjez momak tek usao. Kod mene bi ono bilo narednih sedam utakmica na ttibini po zelji, o svom trosku naravno!U prvom poluvremenu mescini 5 kornera, svih 5 drugi izvodjac i naravno niti jedan kvalitetan centarsut. To dovoljo govori koliko smo ni ozbiljan klub, a izvesti aut je kvantna fizika za ove amatere.
Pa tako nekako i dodje, ili ono haj ti ne mogu jamiky_hz je napisao/la: Ja sam stekao dojam kod nas je ono ko u mahali kad se igra ono s rajom,ko je najblizi u tom trenutku taj ce izvesti korner [emoji144]
upravo, jer je sad vrijeme za tjeranje ovih kako ih vec nazivate igraca..mada oni nisu vidjeli igraca i fudbalera...u ovom trenutku nam trebaju muda i neko ko poznaje ligu..da se poslije zarije ovo uradilo mogao bi se traziti strucnjak da se ima vremena prilagoditiSarajlijica1946 je napisao/la:I sta sad kad dode Husref, opet cemo bacati drkicu na tjeranje igraca itd...
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bvsic, miguelramos, NazorUso i 47 gostiju.