FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

n0body
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la n0body » 25 avg 2010, 16:14

guber90 je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Liverpool have made an enquiry about Bayern Munich’s £30 million-rated striker Mario Gomez, according to the Daily Mail.

Ne znam odakle nam pare ali eto, špekuliše se. :D
ama taj ne vrijedi ni 15 mil xD tako naći će se pare samo ga vi uzmite xD
Nije meni ovo najjasnije, jel mi placamo Liverpoolu 30 miliona da ga uzmu il Liverpool nama, ovo prvo mi je logicnije :mrgreen:.
Ma samo nek ide pa makar i mi morali platiti :lol:

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 25 avg 2010, 16:23

n0body je napisao/la:Ma samo nek ide pa makar i mi morali platiti :lol:
I ko ce ti igrati u napadu vremesni klose i olic ?? ( cast obojici ali stvarno ) .. :!:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 avg 2010, 16:25

guber90 je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Liverpool have made an enquiry about Bayern Munich’s £30 million-rated striker Mario Gomez, according to the Daily Mail.

Ne znam odakle nam pare ali eto, špekuliše se. :D
ama taj ne vrijedi ni 15 mil xD tako naći će se pare samo ga vi uzmite xD
Nije meni ovo najjasnije, jel mi placamo Liverpoolu 30 miliona da ga uzmu il Liverpool nama, ovo prvo mi je logicnije :mrgreen:.
Platit ce Lufthansa. :mrgreen:
#divovi

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 25 avg 2010, 16:29

i opet nema pojacanja nema pojacanja nema pojacanja,nista mi nije jasno ja stvarno ne znam kako van gaal misli odbranu posloziti,nigdje mi necemo daleko sa onakvom odbranom,iz godine u godinu uprava radi iste gluposti i ponavlja iste greske,nismo konkurentni na trzistu katastrofa,dzabe nama sto smo mi vece ime od pola evrope,kad svi trose i ulazu a mi se gubamo za koji milion,katastrofa,by the way za koliko bih mogao prodati original dres reala,klasik dres na leđima quiqe sanchez flores onaj bek
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 25 avg 2010, 17:23

geronimo je napisao/la:
secer je napisao/la: mozda schefera, ili, druze geronimo :? :lol:
Jakako :D smiješ se kladiti da sam prije tebe spominjao Schafera kao poželjno Bayino pojačanje. :?
Da, da, na ovom topicu. U isto vrijeme sam govorio da onal belgijski torvat iz gladbacha može biti dobar golman i zamjeniti ukislog Rensinga.
ovo za sefera si slafio, a za ovog golmana se sjecam...kroz maglu :lol:
Rjesenje je BAN svima koji spamaju, pa makar i ja isti dobio ako ga zasluzim
ako cemo tako onda ce prvog mene nabit nogom :lol: prvo mene, pa geronima, tebe i onda sve redom dok ne ostane samo onaj drugi mod-riberi :lol: ali i on ce imati 2-3 upozorenja. 8-) nece biti harija, bezimenog, virtuala, admina.. :cry:
ali postoji li uopste idealan igrac koji moze zamijeniti ovog majstora?

postoji!
najblizi robenu je salkeov farfan, barem sto se tice moje malenkosti.
da se ja pitam, kao sto se ne pitam, ponudio bih salkeu dil: gomez für farfan.
mislim da je na toj poziciji daleko jaci od mulera, odnosno ivice. vjerujem da bi magat pristao na ovu ponudu. 8-)
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

n0body
Kontakt:

Post Postao/la n0body » 25 avg 2010, 17:27

bayern4ever je napisao/la:
n0body je napisao/la:Ma samo nek ide pa makar i mi morali platiti :lol:
I ko ce ti igrati u napadu vremesni klose i olic ?? ( cast obojici ali stvarno ) .. :!:
Uvijek sam preferirao Olica , najveci borac .
Mislim kad bi neko ponudio 30m za Maria trebalo bi se prihvatiti , za 30m se moze naci puno bolje pojacanje 8-)

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 25 avg 2010, 17:35

Kad bi Gomez za 30 miliona nas napustio,ja bi mu licno odnjeo kofere do minhenskog aerodroma. :mrgreen: :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 25 avg 2010, 17:36

Super Mario ce ove sezone dokazati da vredi i vise od 30mil zapamtite............. : ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Klare

Post Postao/la Klare » 25 avg 2010, 17:39

n0body je napisao/la: Mislim kad bi neko ponudio 30m za Maria trebalo bi se prihvatiti , za 30m se moze naci puno bolje pojacanje 8-)
Nemere :!: :!: Kako ovako ne cijenite nimalo naše igrače, a za njima se otima pola Evrope. Pa evo za Gomeza i Demichelisa se interesuju samo najveći klubovi. Gomez je vrhunski igrač koji nije dobi šansu, isto kao i Tymoschuk mada sam ja mišljenja da bi bili puno jači u sredini kada bi tu igrali Tymo-Schweinsteiger, nego ovako kako igramo.

Je li izvlačenje grupa sada u petak, i ko zna da mi kaže gdje se mogu pratiti koeficijienti liga :?:

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 25 avg 2010, 17:48

Klare je napisao/la:
n0body je napisao/la: Mislim kad bi neko ponudio 30m za Maria trebalo bi se prihvatiti , za 30m se moze naci puno bolje pojacanje 8-)
Nemere :!: :!: Kako ovako ne cijenite nimalo naše igrače, a za njima se otima pola Evrope. Pa evo za Gomeza i Demichelisa se interesuju samo najveći klubovi. Gomez je vrhunski igrač koji nije dobi šansu, isto kao i Tymoschuk mada sam ja mišljenja da bi bili puno jači u sredini kada bi tu igrali Tymo-Schweinsteiger, nego ovako kako igramo.

Je li izvlačenje grupa sada u petak, i ko zna da mi kaže gdje se mogu pratiti koeficijienti liga :?:
]
Mislim da je izvlacenje u cetvrtak 18:00 a za koeficijente znam da Njemacka ima 56000 a italija 51000 ;)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 25 avg 2010, 17:54

Klare je napisao/la: Nemere :!: :!: Kako ovako ne cijenite nimalo naše igrače, a za njima se otima pola Evrope. Pa evo za Gomeza i Demichelisa se interesuju samo najveći klubovi. Gomez je vrhunski igrač koji nije dobi šansu, isto kao i Tymoschuk mada sam ja mišljenja da bi bili puno jači u sredini kada bi tu igrali Tymo-Schweinsteiger, nego ovako kako igramo.

Slazem se u potpunosti. Sad ne cijenite te igrace, a znam da Gomez i dalje igra u Sttutgartu svi bi govorili kako ga treba dovesti. Al' eto, takav je nas mentalitet...

A evo ti koeficijenti: http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coeff ... oefficient
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

n0body
Kontakt:

Post Postao/la n0body » 25 avg 2010, 17:55

Klare je napisao/la:

Treba zaslutiti postovanje svojim igrama :roll:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2010, 18:10

secer je napisao/la:ako cemo tako onda ce prvog mene nabit nogom :lol: prvo mene, pa geronima, tebe i onda sve redom dok ne ostane samo onaj drugi mod-riberi :lol: ali i on ce imati 2-3 upozorenja. 8-) nece biti harija, bezimenog, virtuala, admina.. :cry:
Pokusao sam da smirim strasti, a vidim da sam ocigledno u tome uspio. Dosadila su mi konstantna prebacivanja na relaciji Inter - Bayern. :roll:
Svi smo mi ovdje spameri, neko vise, neko manje. :D

Usput. Naletio sam na vrlo dobar tekst. Vrijedi procitati i prevesti. 8-)
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 92692.html
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 25 avg 2010, 18:20

JetSet_Hantraga je napisao/la:Sad ne cijenite te igrace, a znam da Gomez i dalje igra u Sttutgartu svi bi govorili kako ga treba dovesti. Al' eto, takav je nas mentalitet...
kakav ba naš mentalitet ... njemački navijači Bayern-a ga ne mogu smisliti očima

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2010, 18:25

"Albi" proizvodjac sokova, novi sponzor Bayerna. :D :D

Haj Ž!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 25 avg 2010, 18:35

thulkazal je napisao/la:
JetSet_Hantraga je napisao/la:Sad ne cijenite te igrace, a znam da Gomez i dalje igra u Sttutgartu svi bi govorili kako ga treba dovesti. Al' eto, takav je nas mentalitet...
kakav ba naš mentalitet ... njemački navijači Bayern-a ga ne mogu smisliti očima
Pa svi su bili za to da Gomez ode u Bayern, a ne u neki strani klub (bilo je dosta zainteresiranih). Zna se da je cilj gotovo svakog Nijemca da zaigra u Bayernu, drugi klubovi sluze samo kao ''priprema'' i ''izlog'' za transfer u najveci njemacki klub. A on je bio (i ostao) najbolji njemacki napadac, a nijedan Nijemac ne zeli da im najbolji napadac igra u inozemstvu. Pogledaj samo statistiku Gomeza i bio kojeg drugog njemackog napdacau u zadnje 3-4 sezone. Jednostavno nema konkurenciju.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 25 avg 2010, 18:37

Omerbavarac je napisao/la:"Albi" proizvodjac sokova, novi sponzor Bayerna. :D :D

Haj Ž!!!
Jel prave mozda sok od jecma :mrgreen:.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 25 avg 2010, 18:42

JetSet_Hantraga je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:
Pa svi su bili za to da Gomez ode u Bayern, a ne u neki strani klub (bilo je dosta zainteresiranih). Zna se da je cilj gotovo svakog Nijemca da zaigra u Bayernu, drugi klubovi sluze samo kao ''priprema'' i ''izlog'' za transfer u najveci njemacki klub. A on je bio (i ostao) najbolji njemacki napadac, a nijedan Nijemac ne zeli da im najbolji napadac igra u inozemstvu. Pogledaj samo statistiku Gomeza i bio kojeg drugog njemackog napdacau u zadnje 3-4 sezone. Jednostavno nema konkurenciju.
ama **** tu statistiku kada je postizao hattrikove protiv Cottbusa, Nurnberg, Hannover i ostali mali klubova uostalom tip je dokazao da se ne moze nositi sa pritiskom a i kada ga vidis kako igra samo se mozes smijati a Uli-u koji je dao 35 mil. za target napadača nadmašio je glupost SAF sa Berbatovom

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2010, 18:42

guber90 je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:"Albi" proizvodjac sokova, novi sponzor Bayerna. :D :D

Haj Ž!!!
Jel prave mozda sok od jecma :mrgreen:.
Na tvoju zalost, ne prave. :D

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 25 avg 2010, 18:44

thulkazal je napisao/la: ama **** tu statistiku kada je postizao hattrikove protiv Cottbusa, Nurnberg, Hannover i ostali mali klubova
Sjecas li se 4 gola protiv onakvog Wolfsburga?

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []