Nemeren0body je napisao/la: Mislim kad bi neko ponudio 30m za Maria trebalo bi se prihvatiti , za 30m se moze naci puno bolje pojacanje
Je li izvlačenje grupa sada u petak, i ko zna da mi kaže gdje se mogu pratiti koeficijienti liga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Nemeren0body je napisao/la: Mislim kad bi neko ponudio 30m za Maria trebalo bi se prihvatiti , za 30m se moze naci puno bolje pojacanje
]Klare je napisao/la:Nemeren0body je napisao/la: Mislim kad bi neko ponudio 30m za Maria trebalo bi se prihvatiti , za 30m se moze naci puno bolje pojacanje![]()
Kako ovako ne cijenite nimalo naše igrače, a za njima se otima pola Evrope. Pa evo za Gomeza i Demichelisa se interesuju samo najveći klubovi. Gomez je vrhunski igrač koji nije dobi šansu, isto kao i Tymoschuk mada sam ja mišljenja da bi bili puno jači u sredini kada bi tu igrali Tymo-Schweinsteiger, nego ovako kako igramo.
Je li izvlačenje grupa sada u petak, i ko zna da mi kaže gdje se mogu pratiti koeficijienti liga
Slazem se u potpunosti. Sad ne cijenite te igrace, a znam da Gomez i dalje igra u Sttutgartu svi bi govorili kako ga treba dovesti. Al' eto, takav je nas mentalitet...Klare je napisao/la: Nemere![]()
Kako ovako ne cijenite nimalo naše igrače, a za njima se otima pola Evrope. Pa evo za Gomeza i Demichelisa se interesuju samo najveći klubovi. Gomez je vrhunski igrač koji nije dobi šansu, isto kao i Tymoschuk mada sam ja mišljenja da bi bili puno jači u sredini kada bi tu igrali Tymo-Schweinsteiger, nego ovako kako igramo.
Treba zaslutiti postovanje svojim igramaKlare je napisao/la:Nemeren0body je napisao/la: Mislim kad bi neko ponudio 30m za Maria trebalo bi se prihvatiti , za 30m se moze naci puno bolje pojacanje![]()
Pokusao sam da smirim strasti, a vidim da sam ocigledno u tome uspio. Dosadila su mi konstantna prebacivanja na relaciji Inter - Bayern.secer je napisao/la:ako cemo tako onda ce prvog mene nabit nogomprvo mene, pa geronima, tebe i onda sve redom dok ne ostane samo onaj drugi mod-riberi
ali i on ce imati 2-3 upozorenja.
nece biti harija, bezimenog, virtuala, admina..
![]()
kakav ba naš mentalitet ... njemački navijači Bayern-a ga ne mogu smisliti očimaJetSet_Hantraga je napisao/la:Sad ne cijenite te igrace, a znam da Gomez i dalje igra u Sttutgartu svi bi govorili kako ga treba dovesti. Al' eto, takav je nas mentalitet...
Pa svi su bili za to da Gomez ode u Bayern, a ne u neki strani klub (bilo je dosta zainteresiranih). Zna se da je cilj gotovo svakog Nijemca da zaigra u Bayernu, drugi klubovi sluze samo kao ''priprema'' i ''izlog'' za transfer u najveci njemacki klub. A on je bio (i ostao) najbolji njemacki napadac, a nijedan Nijemac ne zeli da im najbolji napadac igra u inozemstvu. Pogledaj samo statistiku Gomeza i bio kojeg drugog njemackog napdacau u zadnje 3-4 sezone. Jednostavno nema konkurenciju.thulkazal je napisao/la:kakav ba naš mentalitet ... njemački navijači Bayern-a ga ne mogu smisliti očimaJetSet_Hantraga je napisao/la:Sad ne cijenite te igrace, a znam da Gomez i dalje igra u Sttutgartu svi bi govorili kako ga treba dovesti. Al' eto, takav je nas mentalitet...
Jel prave mozda sok od jecmaOmerbavarac je napisao/la:"Albi" proizvodjac sokova, novi sponzor Bayerna.![]()
![]()
Haj Ž!!!
ama **** tu statistiku kada je postizao hattrikove protiv Cottbusa, Nurnberg, Hannover i ostali mali klubova uostalom tip je dokazao da se ne moze nositi sa pritiskom a i kada ga vidis kako igra samo se mozes smijati a Uli-u koji je dao 35 mil. za target napadača nadmašio je glupost SAF sa BerbatovomJetSet_Hantraga je napisao/la:Pa svi su bili za to da Gomez ode u Bayern, a ne u neki strani klub (bilo je dosta zainteresiranih). Zna se da je cilj gotovo svakog Nijemca da zaigra u Bayernu, drugi klubovi sluze samo kao ''priprema'' i ''izlog'' za transfer u najveci njemacki klub. A on je bio (i ostao) najbolji njemacki napadac, a nijedan Nijemac ne zeli da im najbolji napadac igra u inozemstvu. Pogledaj samo statistiku Gomeza i bio kojeg drugog njemackog napdacau u zadnje 3-4 sezone. Jednostavno nema konkurenciju.thulkazal je napisao/la:kakav ba naš mentalitet ... njemački navijači Bayern-a ga ne mogu smisliti očimaJetSet_Hantraga je napisao/la:Sad ne cijenite te igrace, a znam da Gomez i dalje igra u Sttutgartu svi bi govorili kako ga treba dovesti. Al' eto, takav je nas mentalitet...
Na tvoju zalost, ne prave.guber90 je napisao/la:Jel prave mozda sok od jecmaOmerbavarac je napisao/la:"Albi" proizvodjac sokova, novi sponzor Bayerna.![]()
![]()
Haj Ž!!!.
Sjecas li se 4 gola protiv onakvog Wolfsburga?thulkazal je napisao/la: ama **** tu statistiku kada je postizao hattrikove protiv Cottbusa, Nurnberg, Hannover i ostali mali klubova
da i dodaj 4 oduzmi 30 xD ja nezz sta ti pokusajes ... da ubijedis da Gomez vrijedi 35 mil ?JetSet_Hantraga je napisao/la:Sjecas li se 4 gola protiv onakvog Wolfsburga?thulkazal je napisao/la: ama **** tu statistiku kada je postizao hattrikove protiv Cottbusa, Nurnberg, Hannover i ostali mali klubova
Ne valja onda sponzorOmerbavarac je napisao/la:Na tvoju zalost, ne prave.guber90 je napisao/la:Jel prave mozda sok od jecmaOmerbavarac je napisao/la:"Albi" proizvodjac sokova, novi sponzor Bayerna.![]()
![]()
Haj Ž!!!.
koje dobre stvari ? davanje gola sa 1 il 2 metra xD i u tim utakmica je igrao očajnoKlare je napisao/la:Ama šta ste vi neki navrli da je plaćen 35 mil, kada svugdje piše da su za njega dali okruglo 30 mil.
Čuj možeš se smijati kada on igraPa da ja vama ponovim po ko zna koji put, Gomez je klasični centrafor, igrač šesnesterca koji traži ubačaje, asistencije, a ne ovako čovjek se mora izvlačiti na 30-40 metara od protivničkog gola gdje su ovakvi napadači neoputrebljivi da bi dobio loptu prije Robbena ili Riberya, jer kad ista završi u njihovim nogama, ide se na šuteve i prodore a ne na asistencije i ubačaje.
Ah ljudi kako ste brzo zaboravili dobre stvari koje je radio tokom prošle sezone.
Ima kako da ne. Gdje ces zaboraviti famozni Paulaner.guber90 je napisao/la: Ne valja onda sponzor, jel imaju oni kakvu pivaru za sponzora.
Ima se, moze se. Puni su oni para, ali Svabo k'o Svabo. Trosi samo ako zatreba.jbg puno oni na one proslave titule trose radi tog se ja brinem
Ajde nadam se da ce ih sada ova Lufhansa (il kako se pise) i moguci odlazak Martinceta prodrmati i da ce ovo biti taj trenutak "kada zatreba"Omerbavarac je napisao/la:Ima kako da ne. Gdje ces zaboraviti famozni Paulaner.guber90 je napisao/la: Ne valja onda sponzor, jel imaju oni kakvu pivaru za sponzora.
![]()
Ima se, moze se. Puni su oni para, ali Svabo k'o Svabo. Trosi samo ako zatreba.jbg puno oni na one proslave titule trose radi tog se ja brinem
matere mi nisi ti dobar,ne da on nezna igrati,on nezna pravilno hodati,a to traže ga najbolji klubovi to objesi mačku o rep...kad je kranjčar odlazio iz hajduka...govorilo se traži ga arsenal,real,milan...on završi u portsmuthu...evo piše i da real traži almeidu,gomeza pa misliš li ti da će oni od onoliko para za pojačanja uložiti u tu dvojicu,mani se ti špekulacija sine...JetSet_Hantraga je napisao/la:Pa svi su bili za to da Gomez ode u Bayern, a ne u neki strani klub (bilo je dosta zainteresiranih). Zna se da je cilj gotovo svakog Nijemca da zaigra u Bayernu, drugi klubovi sluze samo kao ''priprema'' i ''izlog'' za transfer u najveci njemacki klub. A on je bio (i ostao) najbolji njemacki napadac, a nijedan Nijemac ne zeli da im najbolji napadac igra u inozemstvu. Pogledaj samo statistiku Gomeza i bio kojeg drugog njemackog napdacau u zadnje 3-4 sezone. Jednostavno nema konkurenciju.thulkazal je napisao/la:kakav ba naš mentalitet ... njemački navijači Bayern-a ga ne mogu smisliti očimaJetSet_Hantraga je napisao/la:Sad ne cijenite te igrace, a znam da Gomez i dalje igra u Sttutgartu svi bi govorili kako ga treba dovesti. Al' eto, takav je nas mentalitet...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.