FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

paulus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la paulus » 24 jul 2017, 11:56

Iz uprave nista , ne smije niko izac pisnut koji su to samo halvasi . Pa ljudi ne znaju gdje im je igrac , nisu dali nikakvo saopstenje u vezi njega , niko ne zna rec nista o Saidu javno pa mu napravit pritisak il da smanji platu il nes, samo nes, pokusat , nes radit u interesu kluba. Crnkic je vec javno trebao bit na tapeti i prijavljen Uefi, Ozbiljan klub nakon ovako haoticnih rezultata , ma da ne nabrajam sve bi dosad izasao u javnost sa necim , odgovoran je taj i taj , radimo na ovome , nista . Isto da tamp sjede i igraju tetrisa povazdan ,bruka ona nesposobna. Navijaci moraju makar trazit pravo da budu obavjesteni sta se dogadja u klubu. Husref , opet ..... stvarno vise ...... :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 24 jul 2017, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 jul 2017, 11:57

Memara je napisao/la:Hahah daj ba šta vam je ljudi?!

Pa ovo za Klarića je više nego odlično. Zar stvarno mislite da bi dobio šansu pored Velkoskog, Ahmetovića, Nedima i Smajlagića? Bolje mu je u Španiju nego da je npr. otišao u mrtvi Igman Konjic kao što su Blagojević i Salčinović neki dan. Terrassa je predgrađe Barcelone.

Stadion Terressa FC
slika
Al to je pasa kad hoce ljudi da pljuju po svemu, pa i po onome sto je odlicno.

Ova posudba je pravi potez.
Catakovica smo tako poslali, eno sad igra super..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2017, 11:57

Lik je napisao/la:Ako dođe Husref hoće li se kod njega znati ko izvodi penale ?

#samopitam
Velkoski uvijek treba izvoditi penale.. i da fuli jedan treba nastaviti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 jul 2017, 12:00

MortemHz je napisao/la:
Lik je napisao/la:Ako dođe Husref hoće li se kod njega znati ko izvodi penale ?

#samopitam
Velkoski uvijek treba izvoditi penale.. i da fuli jedan treba nastaviti
Penal treba da izvodi najtrezvenija osoba na terenu u tom trenutku. Nemamo mi nekoga da se ističe pa da znaš da će on svaku šutirati. Ali treba ti trener koji će imati muda da kada se svira penal kaže k'o će šutirati. A ne odrediti četri igrača na početku utakmice, pa od njih k'o prvi se stupasi.
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 jul 2017, 12:02

Ima li iko sumnju da ce skaut prezivjeti i ovu promjenu strucnog staba?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 jul 2017, 12:04

Nasa realnost je 3-4 mjesto nazalost ali tako je sve sto vise napravimo bit ce ok .ja nemam drugog tima da je dobra situacija nije al igracima i treneru treba dati podrsku evo sinoc 5-6 iz akademije igralo .

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 jul 2017, 12:07

Evander je napisao/la:Ima li iko sumnju da ce skaut prezivjeti i ovu promjenu strucnog staba?
Frajer je neuništiv.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2017, 12:08

Isto zohar
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 jul 2017, 12:10

Da odeš i regstruješ još jedan klub FK Sarajevo, frajko bi se klonirao.
Samo Saraj'vo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 jul 2017, 12:11

Treba bre dovesti miodraga jesica. Mislim da bi na prolece igrali dobro.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 jul 2017, 12:14

Nego je l' neko rekao našoj vrloj Upravi da za pet dana igraju slijedeću utakmicu? Šta bi na tom "sastanku" Uprave i Čale?
Samo Saraj'vo.

YNWA
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la YNWA » 24 jul 2017, 12:14

fera je napisao/la:
YNWA je napisao/la:On voli Saraj'vo, pravi je hordas, Husref Musemic jedan je od nas.
Samo valja citsti kad mu pocnu ovi ovdme strucnjaci psovati
Kad nemaju postovanja prema legendi kluba, pojedinci bi i Haseta popljuvali.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 24 jul 2017, 12:19

Rekoh necu vise ici dok je ubleha Cala tu, i nisam. Juce prvi put da svojom voljom nisam otisao na tekmu, nisam je ni gledao. Kako sam samo bio rahat, i ovaj da ostavku. A mislio sam odmoriti jedno 6 mjeseci da mi se popravi zdravstveno stanje. Ovi sto kazu da je gospodin, gospodin bi otisao nakon izgubljenog kupa. Ovo je kukavicluk koji je prisutan za vrijeme citavog njegovog mandata (odoh dok mi neko nije yebo mater). Iza sebe ostavlja havariju, nije se napravio primjer od onog albina Duljevica zbog njega, Hadzic nije debitovao na vrijeme zbog njega, Crnkic glumi igraca zbog njega, ispali od amatera itd itd...

Al hajd, valja meni opet na tekme, mada ako dovedu Musemica(ili nekog iz zacaranog kruga), mozda bojkot i potraje. Sto se tice skauta, normalno da ostaje, taj nije clan strucnog staba, on je clan sektora 51 o kojem se ne prica on je uvijek tu :D
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 jul 2017, 12:23

pasica je napisao/la:Rekoh necu vise ici dok je ubleha Cala tu, i nisam. Juce prvi put da svojom voljom nisam otisao na tekmu, nisam je ni gledao. Kako sam samo bio rahat, i ovaj da ostavku. A mislio sam odmoriti jedno 6 mjeseci da mi se popravi zdravstveno stanje. Ovi sto kazu da je gospodin, gospodin bi otisao nakon izgubljenog kupa. Ovo je kukavicluk koji je prisutan za vrijeme citavog njegovog mandata (odoh dok mi neko nije yebo mater). Iza sebe ostavlja havariju, nije se napravio primjer od onog albina Duljevica zbog njega, Hadzic nije debitovao na vrijeme zbog njega, Crnkic glumi igraca zbog njega, ispali od amatera itd itd...

Al hajd, valja meni opet na tekme, mada ako dovedu Musemica(ili nekog iz zacaranog kruga), mozda bojkot i potraje. Sto se tice skauta, normalno da ostaje, taj nije clan strucnog staba, on je clan sektora 51 o kojem se ne prica on je uvijek tu :D
Husrefa ako dovedu u ovom trenutku da zamjeni Čalu, mahalaština i bezvizija se nastavlja. Aint no body got time for that. Za sve ostalo se slažemo. :salut:
Samo Saraj'vo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 jul 2017, 12:29

Sto se prije pomirimo da ovi nisu sposobni da dovedu pravog trenera bice nam lakse. Ja sam se odavno pomirio, na utakmicu juce otisao cisto iz navike. Nisam se pretjerano niti nervirao niti radovao, gotovo da sam ravnodusan postao kakve god rezultate klub pruzao. Tuga.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 24 jul 2017, 12:31

Žao mi je onog ko dođe na klupu Sarajeva. Iza njegovih leđa će se nastavit krit stvarni krivci ovakvog sunovrata. Novom treneru će se prigovarat što gleda u štopericu, što nema elokvenciju u razgovoru sa medijima i mnogo drugih stvari, dok će Ihtijarević u pozadini to posmatrat i razmišljat koga sljedećeg postavit za trenera da samo bude pijun u novoj garnituri kluba. Čale mi je mnogo žao što se našao u ovakvoj situaciji, sigurno to nije zaslužio.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 24 jul 2017, 12:31

Bešić i Mustafić u timu kola.

Semi-final
Everton FC - FK Sarajevo
24.07.17 - 15:30

Velký stadion Strahov (220.000 kap.) :o :lol:
slika

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 jul 2017, 12:34

Nista nama Starcevic nece pomoci ako bi dosao. Lahko je biti trener u manjim klubovima, stani u odbranu pa na kontru. Treba nam trener koji zna promijeniti 3-4 formacije u toku jedne utakmice a takav u B i H ne postoji. Musemic bi bio drugi Cala.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 24 jul 2017, 12:36

hilmo je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ima li iko sumnju da ce skaut prezivjeti i ovu promjenu strucnog staba?
Frajer je neuništiv.
Ihrijarevic , ja pojma nemam sto je on iz Bosne gdje vjerujte mi je bio samo eto lice kluba, sve sto je dobro uradjeno u Bosni su uradili momci koje ja znam licno , al eto ti razlika. Ti ljudi tamo rade cisto iz ljubavi , vecina. Dosli su u totalno raspalu Bosnu poslije 20 sezona deduka za dedukama i od rugla napravili fin stadioncic a vecina ih tada imalo drugi posao i mimo posla radili za klub , oko kluba okupili bas zaljubljenike u sam sport il su bivsi igraci il bi zenu ostavili da gledaju tekmu, sve ono sto mi ne radimo,ko u nas je entuzijasta , koga vidis o kazes pa jebote ovaj bi dao sve za klub. Al da se vratim na Faruka , ne znam na osnovu kojih reference je on ovdje zavrsio , jer ako je u pitanju Bosna nije on tu nes aman radio. Par intervjua ... al sinoc nam je covjek fino postavio slike zaduzenih ( hvala mu za odvojeno vrijeme i sto je prikazao full horor u komadu ) za sudbinu nase ljubavi i zivaca . Ko izaziva entuzijazam od onih likova , molim vas ?!
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 24 jul 2017, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 jul 2017, 12:37

Uprava kluba,nakrcana nesposobnih uhljebima,koja nema nikakvog sportskog-strucnog znanja i vizije,nece,ne moze i ne zna ovaj klub vratiti i izvesti na pravi kolosjek! Tacka!
Vlasnika kluba ne interesujemo i nema nimalo volje da se ista promijeni nabolje! Tacka!
Sto kaze evander,samo se nastavlja politika presipanja iz supljeg u prazno.
Treba im samo poceti **** mater svaku utakmicu,umjesto navijanja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amazon [Bot], Antikloc, bordobijeli, galia95, mnon46, nedimmmm1337, rimljanin90, skoJaa, UltraSa46 i 90 gostiju.