Niko nije okrenuo ledja klubu,ti bi volio da je tako,ali na tvoju zalost nije......Zar je okretanje ledja klubu ako zelis da uzima trofeje,i bude neki faktor u drzavi,a ne da strahuje od,uz duzno postovanje,sela poput Sirokog,i da oni budu Barsa za nas jbt.....ili da nam Krupa na vrbasu,sa 1000 stanovnika,drzi fudbalske lekcije....ili da Olimpik ili Radnik,Leotar i td budu veci,i trofejniji od nas......Je li okretanje ledja klubu ako zelis barem 500 ljudi u kopu kao nekada,a ne da nam se smije drzava cijela........Ako je tako,onda smo stvarno neprijatelji kluba........SARS je napisao/la:hahahaha ja cu se obracati kome ja hocu i ovi azmiroljupci i slogasi koji su se ovdje sami prozvali neka idu gdje im je mjesto jer im ovdje sigurno nije, a eto kako pokazuju svoju ljubav prema klubu cim su mislili da ce krenuti naopako okrenuli su ledja, a na tvoju zalost crveni ce jos dugo da vladaju TZ a ne nacionalisti i mozete do sutra da kmecite zbog toga...Idi uzmi dozu za danas ocigledno ti je zafalilo, opusti sesolinas je napisao/la:Hej ba Sars nemoj mi ici na kur.ac bice cirkusa....SARS je napisao/la:Mramore opet spavas haman, do kad ces tolerisati ove preletace koji pisu na nasoj temi, vrijeme je da im das do znanja da im je ovdje zabranjeno pisati jer su se javno odrekli ovog dijela foruma i otisli kako oni kazu "tamo gdje ce se igrati fudbal i u isti ulagati"
Obracas se momcima ovdje nekim koji su isli po gostovanjima i na Tusanj dok si ti lizo cupacups....yebo li te Sloga i Azmir u pakas te yebali,jesi cuo..
Ja prvi nikada se necu pomiriti sa situacijom u kojoj je klub,da su mu pojacanja iz KIKACA i polumrtvi Jaha i klocina Tandir i klub sa ovakvim statutom i nacinom finansiranja..i pod palicom crvenih kmera.......i sta ces mi...popusiti.....
Koji vam je kur.ac ba.....
Ne mjesajte ljubav prema klubu sa nezadovoljstvom nacinom na koji postoji.....i funkcionise......ne budite djeca![]()
Sta je za tebe podrska klubu.....povinovati se bez pogovora,kako god bilo.....nije to ljubav stari moj,nego papanluk,to rade pic.ke,navijaci se bore za bolji klub.....i jaci.....Mi u Tuzli...Cast izuzetcima,i pojedinim momentima,nikada to nismo znali.....Neko vecinom tako kao i ti,pljuvali svakoga drugacijeg misljenja,ono...nisi sa nama,odma si protiv.....sramota...