Mramore opet sp
hahahaha ja cu se obracati kome ja hocu i ovi azmiroljupci i slogasi koji su se ovdje sami prozvali neka idu gdje im je mjesto jer im ovdje sigurno nije, a eto kako pokazuju svoju ljubav prema klubu cim su mislili da ce krenuti naopako okrenuli su ledja, a na tvoju zalost crveni ce jos dugo da vladaju TZ a ne nacionalisti i mozete do sutra da kmecite zbog toga...Idi uzmi dozu za danas ocigledno ti je zafalilo, opusti se

[/quote]
Niko nije okrenuo ledja klubu,ti bi volio da je tako,ali na tvoju zalost nije......Zar je okretanje ledja klubu ako zelis da uzima trofeje,i bude neki faktor u drzavi,a ne da strahuje od,uz duzno postovanje,sela poput Sirokog,i da oni budu Barsa za nas jbt.....ili da nam Krupa na vrbasu,sa 1000 stanovnika,drzi fudbalske lekcije....ili da Olimpik ili Radnik,Leotar i td budu veci,i trofejniji od nas......Je li okretanje ledja klubu ako zelis barem 500 ljudi u kopu kao nekada,a ne da nam se smije drzava cijela........Ako je tako,onda smo stvarno neprijatelji kluba........
Sta je za tebe podrska klubu.....povinovati se bez pogovora,kako god bilo.....nije to ljubav stari moj,nego papanluk,to rade pic.ke,navijaci se bore za bolji klub.....i jaci.....Mi u Tuzli...Cast izuzetcima,i pojedinim momentima,nikada to nismo znali.....Neko vecinom tako kao i ti,pljuvali svakoga drugacijeg misljenja,ono...nisi sa nama,odma si protiv.....sramota...[/quote]
Ovako je pisao prije pocetka sezone taj isti sto ga branis i za mene je to zavrsena prica
"evo ljudi ja se shodno svom nekom razmisljanju odjavljujem sa ove teme.... stvarno nemam vise zivaca za ove lopove koji su mi unistili voljeni klub....previse se tu negative nakupilo kroz decenije muke i gutanja gorkih pilula....od sad idem pratit ovu Slogu jer volim fudbal ,Husic mi izgleda kao pos..."
TO JE PISAO STARAGARDA UCERAJ MU