Ovo je haman autogol. Dokad ce nas pratiti glupi kiksevi. Idemo momci možete se vratiti.Vucevich je napisao/la:Bezveze primismo gol
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Djeca jarane, da smo kakav klub veladzić bi davno igrao u prvih 11Esport je napisao/la:Ovo je haman autogol. Dokad ce nas pratiti glupi kiksevi. Idemo momci možete se vratiti.Vucevich je napisao/la:Bezveze primismo gol
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sumnjam da je gori od onog kurcobana Sarica.Pantelija je napisao/la:
Djeca jarane, da smo kakav klub veladzić bi davno igrao u prvih 11
Budimo realni, dali bi Catakovic (da nije otisao) dosada skupio 30 minuta? A u Trencinu postaje standardan.Pantelija je napisao/la:Djeca jarane, da smo kakav klub veladzić bi davno igrao u prvih 11Esport je napisao/la:Ovo je haman autogol. Dokad ce nas pratiti glupi kiksevi. Idemo momci možete se vratiti.Vucevich je napisao/la:Bezveze primismo gol
Jucer, gledam djecaka kada je usao(neuhranjeno siroce), tacno imas osjecaj da je fudbaler, kretanje..., zasto ranije nije imao priliku da igra, na suprotnoj strani uveo kockar njegovog vrsnjaka da ismijava nase zvijezde.
Zadnja izmjena: Esport, dana/u 24 jul 2017, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
- PitarBordo
- Kontakt:
Dan danas ima ljudi koji smatraju da smo dobro odradili što samo "uvalili" ga levatima iz Trenčina.Esport je napisao/la:Budimo realni, dali bi Catakovic dosada skupio 30 minuta? A u Trencinu postaje standardan.Pantelija je napisao/la:Djeca jarane, da smo kakav klub veladzić bi davno igrao u prvih 11Esport je napisao/la: Ovo je haman autogol. Dokad ce nas pratiti glupi kiksevi. Idemo momci možete se vratiti.
Samo Saraj'vo.
Bolji kunem ti seSarajlijica1946 je napisao/la:Sumnjam da je gori od onog kurcobana Sarica.Pantelija je napisao/la:
Djeca jarane, da smo kakav klub veladzić bi davno igrao u prvih 11
Catakovica "invalid" hhahha
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pa onaj je jutros glirifikovoao sto smo jednog juniora poslali u Spaniju na posudbu.
Vjerovatno misli da ce uzeti neku sicu za njega, pa ce mu ukucanin dobiti trinaestu platu.
Vjerovatno misli da ce uzeti neku sicu za njega, pa ce mu ukucanin dobiti trinaestu platu.
Spanska cetvrta liga prijatelju...
Cvaj - nul
Bezze poigravanje u šesnaestercu
Bezze poigravanje u šesnaestercu
Vidis mali dribla u 16 i primimo ga , nas gdje bi taj nio sljedecu tekmu u Evertonu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Fino je bilo na početku, ali sada je već blago negledljivo. Imamo toliko dragulja, ali ćemo ih uvaliti Trenčinima i 143. ligama u Španiji na posudbe.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 24 jul 2017, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Neozbiljno igramo dribla u svom sesnestercu i penal napravi .2-3 pogresna dodavanja za njihove 100% sanse .
Ovdje oma bar tri igraca koji imaju mjesta u onom jadnom prvom timu. Gledaj ovih iz Evertona to je spremno jako , sto se uopste nose sa njima je dobro , al naravno ko i uvjek odbrana , disciplina , koncentracija hala
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
@KenChoo Nije on jedini kriv. Ti kao ovaj @bordobijeli što vazda ponavlja da se samo Čala proziva.
Samo Saraj'vo.
Kakav lagani gol... Onaj #20 kod njih predriblao 5 nasih igraca.
Motaj kablove...
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma bolje u Igman Konjic da smo ga poslali.Vucevich je napisao/la:Spanska cetvrta liga prijatelju...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Meni tako lik rece na ovom forumu, ja gledao citavu polusezonu sta je Catakovicem kaze on meni invalid. Ja se sazalio bio vec na momka, kad sad ces cuti...Pantelija je napisao/la:
Catakovica "invalid" hhahha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.