Znači Tan je sinoć/jutros prihvatio Čalinu ostavku? Tan trenutno razmatra kandidate za novog šefa struke? Daj da se prestanemo lagati. Okej ima iznad njega neko konačnom, ali to da on tu samo sjedi i dobija platu:MortemHz je napisao/la:Ne odlucuje, ne moze on prstom pomaci ako neko iznad ne odluci tako. Slazem se da ima vecu moc od tebe i mene ali da je on kriv za ovu situaciju? E to je poraz razumu, jednostavno neznanje. On nista konkretno nije uradio jos nit moze ako neko nema makar neka minimalna sredstva za rad ko sto je Dino imao. Najvece smo sponzore imali tada, sada se taj broj smanjio za duplo. Nama nijedna pozicija u klubu ne valja jer ne rade svoj posao kako treba. Ja sam u klubu vidio manje od famoznih 11 ljudi sto radi za taj marketing, vidio sam 7 ali nije to bitno, bitno je da mi nemamo klub nit ga neko normalno predstavlja. U svakom polju zakazujemo, pa i fan shop je gola kurcina da izvines. Neki dan lik dolazi da uzme dresove kad nema, rijetko stave neki novi dizajn i ostalo.PitarBordo je napisao/la:Pa naravno da odlučuje. Šta misliš da je Tan sinoć posle utakmice ili jutros pored nekoliko stotina mnogo većih investicija od FKS se, šta, javio preko Skype-a da prihvati ostavku šefa struke? Čovjek ima određe ovlasti, koje dobrano spadaju u to "nešto posebno." Ili će biti da je Tan aminovao tipa dovođenje Kuzmanovića, on ga sigurno skautirao ili ovog malog iz Srbije.MortemHz je napisao/la: Uopce nisam to rekao, rekao sam da nas on nije doveo do ove situacije sto je tacno a i bili smo u njoj bili i prije. On je samo pijun a krivci su na vrhu, to je jedina istina. Nije on alfa i omega kluba, mislis da on odlucuje nesto posebno?
a) Ako je tačno onda treba da ide koliko danas jer dobija pare za NIŠTA
b) Nije tačno i dobija pare za posao koji itekako loše obavlja od prvog dana.