FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Klare

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Klare » 25 avg 2010, 17:39

n0body je napisao/la: Mislim kad bi neko ponudio 30m za Maria trebalo bi se prihvatiti , za 30m se moze naci puno bolje pojacanje 8-)
Nemere :!: :!: Kako ovako ne cijenite nimalo naše igrače, a za njima se otima pola Evrope. Pa evo za Gomeza i Demichelisa se interesuju samo najveći klubovi. Gomez je vrhunski igrač koji nije dobi šansu, isto kao i Tymoschuk mada sam ja mišljenja da bi bili puno jači u sredini kada bi tu igrali Tymo-Schweinsteiger, nego ovako kako igramo.

Je li izvlačenje grupa sada u petak, i ko zna da mi kaže gdje se mogu pratiti koeficijienti liga :?:

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 25 avg 2010, 17:48

Klare je napisao/la:
n0body je napisao/la: Mislim kad bi neko ponudio 30m za Maria trebalo bi se prihvatiti , za 30m se moze naci puno bolje pojacanje 8-)
Nemere :!: :!: Kako ovako ne cijenite nimalo naše igrače, a za njima se otima pola Evrope. Pa evo za Gomeza i Demichelisa se interesuju samo najveći klubovi. Gomez je vrhunski igrač koji nije dobi šansu, isto kao i Tymoschuk mada sam ja mišljenja da bi bili puno jači u sredini kada bi tu igrali Tymo-Schweinsteiger, nego ovako kako igramo.

Je li izvlačenje grupa sada u petak, i ko zna da mi kaže gdje se mogu pratiti koeficijienti liga :?:
]
Mislim da je izvlacenje u cetvrtak 18:00 a za koeficijente znam da Njemacka ima 56000 a italija 51000 ;)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 25 avg 2010, 17:54

Klare je napisao/la: Nemere :!: :!: Kako ovako ne cijenite nimalo naše igrače, a za njima se otima pola Evrope. Pa evo za Gomeza i Demichelisa se interesuju samo najveći klubovi. Gomez je vrhunski igrač koji nije dobi šansu, isto kao i Tymoschuk mada sam ja mišljenja da bi bili puno jači u sredini kada bi tu igrali Tymo-Schweinsteiger, nego ovako kako igramo.

Slazem se u potpunosti. Sad ne cijenite te igrace, a znam da Gomez i dalje igra u Sttutgartu svi bi govorili kako ga treba dovesti. Al' eto, takav je nas mentalitet...

A evo ti koeficijenti: http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coeff ... oefficient
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

n0body
Kontakt:

Post Postao/la n0body » 25 avg 2010, 17:55

Klare je napisao/la:

Treba zaslutiti postovanje svojim igrama :roll:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2010, 18:10

secer je napisao/la:ako cemo tako onda ce prvog mene nabit nogom :lol: prvo mene, pa geronima, tebe i onda sve redom dok ne ostane samo onaj drugi mod-riberi :lol: ali i on ce imati 2-3 upozorenja. 8-) nece biti harija, bezimenog, virtuala, admina.. :cry:
Pokusao sam da smirim strasti, a vidim da sam ocigledno u tome uspio. Dosadila su mi konstantna prebacivanja na relaciji Inter - Bayern. :roll:
Svi smo mi ovdje spameri, neko vise, neko manje. :D

Usput. Naletio sam na vrlo dobar tekst. Vrijedi procitati i prevesti. 8-)
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 92692.html
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 25 avg 2010, 18:20

JetSet_Hantraga je napisao/la:Sad ne cijenite te igrace, a znam da Gomez i dalje igra u Sttutgartu svi bi govorili kako ga treba dovesti. Al' eto, takav je nas mentalitet...
kakav ba naš mentalitet ... njemački navijači Bayern-a ga ne mogu smisliti očima

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2010, 18:25

"Albi" proizvodjac sokova, novi sponzor Bayerna. :D :D

Haj Ž!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 25 avg 2010, 18:35

thulkazal je napisao/la:
JetSet_Hantraga je napisao/la:Sad ne cijenite te igrace, a znam da Gomez i dalje igra u Sttutgartu svi bi govorili kako ga treba dovesti. Al' eto, takav je nas mentalitet...
kakav ba naš mentalitet ... njemački navijači Bayern-a ga ne mogu smisliti očima
Pa svi su bili za to da Gomez ode u Bayern, a ne u neki strani klub (bilo je dosta zainteresiranih). Zna se da je cilj gotovo svakog Nijemca da zaigra u Bayernu, drugi klubovi sluze samo kao ''priprema'' i ''izlog'' za transfer u najveci njemacki klub. A on je bio (i ostao) najbolji njemacki napadac, a nijedan Nijemac ne zeli da im najbolji napadac igra u inozemstvu. Pogledaj samo statistiku Gomeza i bio kojeg drugog njemackog napdacau u zadnje 3-4 sezone. Jednostavno nema konkurenciju.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 25 avg 2010, 18:37

Omerbavarac je napisao/la:"Albi" proizvodjac sokova, novi sponzor Bayerna. :D :D

Haj Ž!!!
Jel prave mozda sok od jecma :mrgreen:.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 25 avg 2010, 18:42

JetSet_Hantraga je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:
Pa svi su bili za to da Gomez ode u Bayern, a ne u neki strani klub (bilo je dosta zainteresiranih). Zna se da je cilj gotovo svakog Nijemca da zaigra u Bayernu, drugi klubovi sluze samo kao ''priprema'' i ''izlog'' za transfer u najveci njemacki klub. A on je bio (i ostao) najbolji njemacki napadac, a nijedan Nijemac ne zeli da im najbolji napadac igra u inozemstvu. Pogledaj samo statistiku Gomeza i bio kojeg drugog njemackog napdacau u zadnje 3-4 sezone. Jednostavno nema konkurenciju.
ama **** tu statistiku kada je postizao hattrikove protiv Cottbusa, Nurnberg, Hannover i ostali mali klubova uostalom tip je dokazao da se ne moze nositi sa pritiskom a i kada ga vidis kako igra samo se mozes smijati a Uli-u koji je dao 35 mil. za target napadača nadmašio je glupost SAF sa Berbatovom

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2010, 18:42

guber90 je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:"Albi" proizvodjac sokova, novi sponzor Bayerna. :D :D

Haj Ž!!!
Na tvoju zalost, ne prave. :D

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 25 avg 2010, 18:44

thulkazal je napisao/la: ama **** tu statistiku kada je postizao hattrikove protiv Cottbusa, Nurnberg, Hannover i ostali mali klubova
Sjecas li se 4 gola protiv onakvog Wolfsburga?

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 25 avg 2010, 18:57

thulkazal je napisao/la: ama **** tu statistiku kada je postizao hattrikove protiv Cottbusa, Nurnberg, Hannover i ostali mali klubova
Sjecas li se 4 gola protiv onakvog Wolfsburga?
da i dodaj 4 oduzmi 30 xD ja nezz sta ti pokusajes ... da ubijedis da Gomez vrijedi 35 mil ?

Ako igrača platiš 35 mil. onda i očekuješ neku igru od njega ... ok može se desiti da ima lošu sezonu te tako ne da 20 golova i da se ne uklapa u taktiku ali ne može se desiti da je neko toliki propalitet i da pruža tako očajne partije

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 25 avg 2010, 18:59

Omerbavarac je napisao/la:
guber90 je napisao/la:

Haj Ž!!!
Na tvoju zalost, ne prave. :D
Ne valja onda sponzor :P, jel imaju oni kakvu pivaru za sponzora, jbg puno oni na one proslave titule trose radi tog se ja brinem :mrgreen:.

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Klare

Post Postao/la Klare » 25 avg 2010, 19:08

Ama šta ste vi neki navrli da je plaćen 35 mil :roll: , kada svugdje piše da su za njega dali okruglo 30 mil.
Čuj možeš se smijati kada on igra :roll: Pa da ja vama ponovim po ko zna koji put, Gomez je klasični centrafor, igrač šesnesterca koji traži ubačaje, asistencije, a ne ovako čovjek se mora izvlačiti na 30-40 metara od protivničkog gola gdje su ovakvi napadači neoputrebljivi da bi dobio loptu prije Robbena ili Riberya, jer kad ista završi u njihovim nogama, ide se na šuteve i prodore a ne na asistencije i ubačaje.

Ah ljudi kako ste brzo zaboravili dobre stvari koje je radio tokom prošle sezone. 8-)

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 25 avg 2010, 19:18

Klare je napisao/la:Ama šta ste vi neki navrli da je plaćen 35 mil :roll: , kada svugdje piše da su za njega dali okruglo 30 mil.
Čuj možeš se smijati kada on igra :roll: Pa da ja vama ponovim po ko zna koji put, Gomez je klasični centrafor, igrač šesnesterca koji traži ubačaje, asistencije, a ne ovako čovjek se mora izvlačiti na 30-40 metara od protivničkog gola gdje su ovakvi napadači neoputrebljivi da bi dobio loptu prije Robbena ili Riberya, jer kad ista završi u njihovim nogama, ide se na šuteve i prodore a ne na asistencije i ubačaje.

Ah ljudi kako ste brzo zaboravili dobre stvari koje je radio tokom prošle sezone. 8-)
koje dobre stvari ? davanje gola sa 1 il 2 metra xD i u tim utakmica je igrao očajno

a tih 30 mil + 5 mil ovisno o igranju igrača tj. koliko golova postigne a haman da je postigao dovoljno golova

btw to nabijanje lopti u 16m je se igralo prije 8 godina a ako ko to danas radi jeste slabija ekipa protiv jače ... današnji fudbal je sve u trci i fizičkoj spremnosti tako ako on nije u stanju onda ćao ... btw igrač koji vrijedi tolike pare mora biti u mogućnosti da kombinuje il sa Ribery-om il Robben-om

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2010, 19:31

guber90 je napisao/la: Ne valja onda sponzor :P, jel imaju oni kakvu pivaru za sponzora.
Ima kako da ne. Gdje ces zaboraviti famozni Paulaner. :D
jbg puno oni na one proslave titule trose radi tog se ja brinem :mrgreen:
Ima se, moze se. Puni su oni para, ali Svabo k'o Svabo. Trosi samo ako zatreba. :mrgreen:

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 25 avg 2010, 19:34

Omerbavarac je napisao/la:
guber90 je napisao/la: Ne valja onda sponzor :P, jel imaju oni kakvu pivaru za sponzora.
Ima kako da ne. Gdje ces zaboraviti famozni Paulaner. :D
jbg puno oni na one proslave titule trose radi tog se ja brinem :mrgreen:
Ima se, moze se. Puni su oni para, ali Svabo k'o Svabo. Trosi samo ako zatreba. :mrgreen:
Ajde nadam se da ce ih sada ova Lufhansa (il kako se pise) i moguci odlazak Martinceta prodrmati i da ce ovo biti taj trenutak "kada zatreba" :mrgreen:.
A sto se tice Bayinih sponzora ja stvarno vise neznam ko im jeste sponzor lakse je ko nije :D.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 25 avg 2010, 20:30

thulkazal je napisao/la:
matere mi nisi ti dobar,ne da on nezna igrati,on nezna pravilno hodati,a to traže ga najbolji klubovi to objesi mačku o rep...kad je kranjčar odlazio iz hajduka...govorilo se traži ga arsenal,real,milan...on završi u portsmuthu...evo piše i da real traži almeidu,gomeza pa misliš li ti da će oni od onoliko para za pojačanja uložiti u tu dvojicu,mani se ti špekulacija sine...

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 25 avg 2010, 22:30

Lahm želi da produži ugovor sa Bayernom, jer je predvidio velike stvari u Minhenu i želi biti dio njih.

Njegovim stopama je krenuo i Schweini :D :D :D
Sent from my Philips Smart TV.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []