Hoce li neko odg, jel samo Cala razrijesen duznosti ili citav strucni stab!?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Samo Čala, Tošo i Zijo nas vode u Zenici (rezultat 1:1, odmah da ti kažem u brke da ne gledaš patnju).Sarajlijica1946 je napisao/la:
Nije niko razrješen dužnosti, jedino je Čala dao ostavku, ekipu u Zenici vjerovatno vode Zijad i Repuh.Sarajlijica1946 je napisao/la:
A mati mila, onog senada igraci nece da poslusaju gdje aut da izvedu, licno se uvjerio jednu tekmu kad nas je vodio kad je cala sovo banovicke majke, sta vec.PitarBordo je napisao/la:Nije niko razrješen dužnosti, jedino je Čala dao ostavku, ekipu u Zenici vjerovatno vode Zijad i Repuh.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Said Huseinović likes this.MortemHz je napisao/la:http://sportsport.ba/magazin/pocetak-pr ... smo/245876skoroalen je napisao/la:Kakvi popravit, sramota je to za legendu. Kupit novog, i to Careru, ovaj Cayenne je za sirotinju.mirzatele je napisao/la:Treba Saidu odma platiti popravak Porschea iz klupske kase, zadužio nas je protiv Levskog i Željezničara
![]()
Nece niko da kesira za njega, nece da igra vise, a nasi ne smiju da mu daju slobodne papire.PitarBordo je napisao/la:Ušutiše se za Crnkića.
Pa ja brate kako to ?! Nas igrac , ima ugovor , otiso , dali mu rok , nije se vratio i nista , nema objasnjenja , pa to nema u Zupci ****,e. Kako je sve ovo moguce , kako , ne razumjem taj level ljenosti nesposobnosti ,pa sa pijace ko da su dosli klub vodit.PitarBordo je napisao/la:Ušutiše se za Crnkića.
Odakle ti podatci dolaze , sto se klub ne izjasni javno u vezi tog slucaja i u vezi Saida , da ljudi koji sjede znaju sta se dogadja . Pa ima ih 50 u klubu , sta rade ?!Sarajlijica1946 je napisao/la:Nece niko da kesira za njega, nece da igra vise, a nasi ne smiju da mu daju slobodne papire.PitarBordo je napisao/la:Ušutiše se za Crnkića.
#that' s a dead end,
Vidim, nisam glup. Oni su isto mala djeca, jel neki zijan naprave usute se nigdje ih. Kao da ne bi objavili da su tusnuli Crnkica da se malo navijaci smire i to.paulus je napisao/la: Odakle ti podatci dolaze
Ma mozda su mu dali i slobodne papire , ko zna ? Ko ce u nas saznat to , ovi novinari sto kopiraju clanke il ih pisu po narudjbi , to ti je taj nepotizam i kriminal , nista ne funkcionise kad je sve na osnovu rodbinsko mafijasko stranackih veza na radnim mjestima , a masa ih nesposobno za taj posao . Nas jadni klub je primjer togaSarajlijica1946 je napisao/la:Vidim, nisam glup. Oni su isto mala djeca, jel neki zijan naprave usute se nigdje ih. Kao da ne bi objavili da su tusnuli Crnkica da se malo navijaci smire i to.paulus je napisao/la: Odakle ti podatci dolazeUostalom, ko pregovara ispred fudbalskog kluba Sarajevo u vezi prodaje igraca.
Misliš, u odvojenom karantinu? Sajo svakako najviše vremena provodi po raznim kantinama, bifeima i restoranima [emoji14]PitarBordo je napisao/la:Saida bih ja tjerao individualne treninge u 5 ujutro i u 11 navečer, svaki dan, pred svaku utakmicu bi bio u odvojenom kantinu. Kakvi se samo presedani postavljaju sa Crnkićem, Husejinovićem, Duljevićem, pa na kraju i sa Rustemovićem. I onda mi neko kaže kako je ova Uprava "dobra" samo što ispaštaju zbog "Dine i Ješića" još uvijek.
Nemoj mi Župču dirat, sad je Mladost dobila upravu bolju nego što mi imamo.paulus je napisao/la:Pa ja brate kako to ?! Nas igrac , ima ugovor , otiso , dali mu rok , nije se vratio i nista , nema objasnjenja , pa to nema u Zupci ****,e. Kako je sve ovo moguce , kako , ne razumjem taj level ljenosti nesposobnosti ,pa sa pijace ko da su dosli klub vodit.PitarBordo je napisao/la:Ušutiše se za Crnkića. [emoji38]
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, greenwood, Kkkdbr, murky, napoleon72, Pantelija, tuitamo, Vrhbosnian i 80 gostiju.