FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
zato su strucnjaci malog isaka badica drzali na klupi, iako je bio prvi golman reprezentacije
momak pokupio papire i otisao u borac
a citav turnir golmani su nam ccirkus ali eto ... đale
momak pokupio papire i otisao u borac
a citav turnir golmani su nam ccirkus ali eto ... đale
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kakvi popravit, sramota je to za legendu. Kupit novog, i to Careru, ovaj Cayenne je za sirotinju.mirzatele je napisao/la:Treba Saidu odma platiti popravak Porschea iz klupske kase, zadužio nas je protiv Levskog i Željezničara
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
http://sportsport.ba/magazin/pocetak-pr ... smo/245876skoroalen je napisao/la:Kakvi popravit, sramota je to za legendu. Kupit novog, i to Careru, ovaj Cayenne je za sirotinju.mirzatele je napisao/la:Treba Saidu odma platiti popravak Porschea iz klupske kase, zadužio nas je protiv Levskog i Željezničara
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:

Hoce li neko odg, jel samo Cala razrijesen duznosti ili citav strucni stab!?
- escobarpablo
- Kontakt:
Samo Čala, Tošo i Zijo nas vode u Zenici (rezultat 1:1, odmah da ti kažem u brke da ne gledaš patnju).Sarajlijica1946 je napisao/la:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- PitarBordo
- Kontakt:
Nije niko razrješen dužnosti, jedino je Čala dao ostavku, ekipu u Zenici vjerovatno vode Zijad i Repuh.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
A mati mila, onog senada igraci nece da poslusaju gdje aut da izvedu, licno se uvjerio jednu tekmu kad nas je vodio kad je cala sovo banovicke majke, sta vec.PitarBordo je napisao/la:Nije niko razrješen dužnosti, jedino je Čala dao ostavku, ekipu u Zenici vjerovatno vode Zijad i Repuh.Sarajlijica1946 je napisao/la:
hvala @escobar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Said Huseinović likes this.MortemHz je napisao/la:http://sportsport.ba/magazin/pocetak-pr ... smo/245876skoroalen je napisao/la:Kakvi popravit, sramota je to za legendu. Kupit novog, i to Careru, ovaj Cayenne je za sirotinju.mirzatele je napisao/la:Treba Saidu odma platiti popravak Porschea iz klupske kase, zadužio nas je protiv Levskog i Željezničara
![]()
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne znaju gdje im je jedan igrac hahaha, drugi zdere i uzima kes od pola ekipe i lupa auta, a da nije nit ce odigrati vise od dvije utakmice , pa stvarno , ni nervirat se vise ne mogu 
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Momci bez obzira na sve nije uredu sprdati se sa necijom nesrecom.. Ipak su tu bili ugrozeni neciji zivoti.
- PitarBordo
- Kontakt:
Seljovci sinoc prozivaju Cenana , pa kakvi su to radnici da ne znaju uopste gdje im je igrac i da im najskuplji igrac ne trenira , a placaju ga. Bi volio ja te papire provjerit malo , ko zna kuda ide sve ta plata.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Gledaj onog Simeunovića jest grohno lik, sad igra u nekoj Zvijezdi iz etno sela Stanišić
. Gdje li nam je Damjan strašni iz Partizana?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nece niko da kesira za njega, nece da igra vise, a nasi ne smiju da mu daju slobodne papire.PitarBordo je napisao/la:Ušutiše se za Crnkića.
#that' s a dead end,
- PitarBordo
- Kontakt:
Saida bih ja tjerao individualne treninge u 5 ujutro i u 11 navečer, svaki dan, pred svaku utakmicu bi bio u odvojenom kantinu. Kakvi se samo presedani postavljaju sa Crnkićem, Husejinovićem, Duljevićem, pa na kraju i sa Rustemovićem. I onda mi neko kaže kako je ova Uprava "dobra" samo što ispaštaju zbog "Dine i Ješića" još uvijek.
Samo Saraj'vo.
Pa ja brate kako to ?! Nas igrac , ima ugovor , otiso , dali mu rok , nije se vratio i nista , nema objasnjenja , pa to nema u Zupci ****,e. Kako je sve ovo moguce , kako , ne razumjem taj level ljenosti nesposobnosti ,pa sa pijace ko da su dosli klub vodit.PitarBordo je napisao/la:Ušutiše se za Crnkića.
Odakle ti podatci dolaze , sto se klub ne izjasni javno u vezi tog slucaja i u vezi Saida , da ljudi koji sjede znaju sta se dogadja . Pa ima ih 50 u klubu , sta rade ?!Sarajlijica1946 je napisao/la:Nece niko da kesira za njega, nece da igra vise, a nasi ne smiju da mu daju slobodne papire.PitarBordo je napisao/la:Ušutiše se za Crnkića.
#that' s a dead end,
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vidim, nisam glup. Oni su isto mala djeca, jel neki zijan naprave usute se nigdje ih. Kao da ne bi objavili da su tusnuli Crnkica da se malo navijaci smire i to.paulus je napisao/la: Odakle ti podatci dolaze
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Meni bi takvi majstori sjedili na zapadu pa nek im J*** majke 90 minuta, ne interesuje me. Ili ces postovati dogovoreno ili ces ispastati ako se ponasas kao kreten, nema oprosta tu. Da ti je neko umro imao bi sve placeno par dana gdje god trebas da ides ali ne pravi nas debilima, ne budi nezahvalan. Vidio bi onda ko bi prvi popustio, dobijat ces neke minimalne pare zakonski određene i godinu dana ne bi utakmice imao u nogama.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Proximic i 26 gostiju.