Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Asteriks
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Asteriks » 27 jul 2017, 09:05

Et vidis, ko pominje npr. City kao opravdanje? Pominjem zaokret raspolozenja na ovoj temi za 180 stepeni u ebenim pripremama te samo poentu pripremnih meceva. :rol:

Ebemu pa mozes li ista sa razumijevanjem procitati? Nemog dalje jer bojim se da cu odrvenit u raspravi sa slicnim, nepismenim korisnicima, kojih usput ima na pretek.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 jul 2017, 09:25

tajger je napisao/la:Haha protiv Reala i Citya pominje tekme gdje te djeca Reala unište i gdje City odigra bez ključnih igrača
Ti si smjesan Asterix lik, a vjerovatno i neko djete čim imaš opravdanje za svaku lošu partiju
Budite realni malo i slobodno recite da ova ekipa nije ništa bolja od prošlogodišnje
Pogbi se trebaju preget i ljubit ga jer da ga nije ova ekipa bi bila lesinar teški
Ja svo vrijeme I govorim da trenutno nismo nisra bolji. Ibru mijenja Lukaku a Roja Lindelof. Trebaju jos dva igraca pa da se moze reci kako smo se pojacali, ili eksplozija Rasha I Martiala. Ali je problem druze sto ti uzimas ove utakmice kao mjerilo. Ovo su brate treninzi, pripremne ti ne pokazuju ni 30% onoga sto mozes I sto ces raditi na terenu. Sluze za testiranje igraca na nekim pozicijama, testiranje kretnji, uigravanje akcija s nekim ko nije trening ekipa (nije is tvojih redova I razmislja samim tim drugacije) I uopste probavanje sistema. Rezultat nije bitan a ti pises kao da je kraj svijeta. Jedan poraz, minimalan I problem? Nemoj. Sacekajmo sezonu pa onda, pojacanja ce sigurno doci.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 27 jul 2017, 09:38

:zzz:
Asteriks je napisao/la:Et vidis, ko pominje npr. City kao opravdanje? Pominjem zaokret raspolozenja na ovoj temi za 180 stepeni u ebenim pripremama te samo poentu pripremnih meceva. :rol:

Ebemu pa mozes li ista sa razumijevanjem procitati? Nemog dalje jer bojim se da cu odrvenit u raspravi sa slicnim, nepismenim korisnicima, kojih usput ima na pretek.
Haj evo smirimo loptu
Evo glup sam, daj mi pojasni sta si ti vidio u ovim pripremnim utakmicama sto ti daje dozu tog pozitivnog da se iduće sezone boriš za titulu, neki napredak o kome svi pišete
Evo ja da napišem da sam vidio što svi vide da lijevi bek jr pozicija koja je za plakat, da Lindelof možda neće biti ono čemu smo se nadali i koga su prevarili oni klipovi sa YouTube gdje svaki igrač izgleda bez greške,opet haj rano je al Bejli je od prve tekme pokazao da je super igrač dok je ovaj još pogubljen,da Smoling caplja panicar nije za ozbiljne tekme,da tekme protiv jačih protivnika odmah se stavimo u podređen položaj i gard gdje nam ekipe nametnu da se branimo
Opet kažem Pogba je mašina i 500 miliona je mslo za njega kako igra i ove sezone će biti puno bolji jer se bas riješio da istakne kao vodja
Tranzicija igre je loša, pa brate moj kad krene nas napad to je ko usporeni snimak dok lopta dodje od stopera do sredine i napadača prodje god
Brate kukam jer su sve ekipe jače od prošle god a nama skripe iste stvari i opet se ne traži rješenje

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 27 jul 2017, 09:43

Rooney88 je napisao/la:
tajger je napisao/la:Haha protiv Reala i Citya pominje tekme gdje te djeca Reala unište i gdje City odigra bez ključnih igrača
Ti si smjesan Asterix lik, a vjerovatno i neko djete čim imaš opravdanje za svaku lošu partiju
Budite realni malo i slobodno recite da ova ekipa nije ništa bolja od prošlogodišnje
Pogbi se trebaju preget i ljubit ga jer da ga nije ova ekipa bi bila lesinar teški
Ja svo vrijeme I govorim da trenutno nismo nisra bolji. Ibru mijenja Lukaku a Roja Lindelof. Trebaju jos dva igraca pa da se moze reci kako smo se pojacali, ili eksplozija Rasha I Martiala. Ali je problem druze sto ti uzimas ove utakmice kao mjerilo. Ovo su brate treninzi, pripremne ti ne pokazuju ni 30% onoga sto mozes I sto ces raditi na terenu. Sluze za testiranje igraca na nekim pozicijama, testiranje kretnji, uigravanje akcija s nekim ko nije trening ekipa (nije is tvojih redova I razmislja samim tim drugacije) I uopste probavanje sistema. Rezultat nije bitan a ti pises kao da je kraj svijeta. Jedan poraz, minimalan I problem? Nemoj. Sacekajmo sezonu pa onda, pojacanja ce sigurno doci.
Al brate nije ovo prva pripremna već zadnja, ima, samdorija još kako uigravanje za dvije sed ti liga počinje, bojim se da opet ne počne sezona a da budemo u provaliji zato i kukam

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 27 jul 2017, 09:48

Evo za sve slicnog misljenja...

Nemos vidit cijelu, Jozinu ruku u ovakvim tekmama.

Da bi bacio nekakav sud, trebat ce par ligaskih tekmi za staru gardu te malo duzi period za pridoslice, pogotov Lindelofa, dok je Lukaku kvalitetno adaptiran na uvjete lige i njegovo je da sto prije uhvati ritam golgetera.

Sve je u sustini sistem i prijeko potrebna agresivnost a kada imas oboje, tek tu mos zahtjevat prikaz kvalitete. Jozun ce u slicnim mecevima, protiv giganta ovog tipa roknut Darmiana na lijevu stranu i zabetonirat odbranu al ce dobit lijevo krilo koje strasno iznosi loptu u zavrsnu trecinu itd.

Zasto sve ovo pominjem, neki progres, nesto... pa zato sto su ebeni Jones i Rojo u intervalima cinili najjaci dio defanzivne ekipe, koja je opet bila sami vrh lige. Kada takvi polovnjaci/bolnice uspiju privuci paznju, mozemo zamisljat sta ce biti sa kvalitetnijim branicima + kakva ce iskustva steci (svi) uz duzu saradnju sa vanserijskim managerom, ono logican slijed dogadjaja.

Il da nekak pokusam nacrtat te sve zaokruzit - da bi uhvatio tehnicko savrsenstvo Barcine filozofije trebas takmicarsku duel igru.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 27 jul 2017, 10:06, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 27 jul 2017, 10:05

Rooney88 je napisao/la:
Tocno tako
Cijelo vrijeme govorim da se nismo dovoljno pojačali kao i igraci s kojima se povezujemo pa me se optužuje da nisam navijač Uniteda
Bez ibre cemo manje šanse stvarati iako je prednost brzina od lukakua a najveći nedostatak po meni nam je ozljeda roja do zime, zasad je puno bolji od lindelofa ali treba Šveđaninu jos pružiti šansu da se uigra
Realno svi konkurenti osim totta su se dobro pojačali pa ce nam biti velik uspjeh i top 4 ako uspijemo
Mi najveću nadu možemo imati u napredak martiala mikhia rashforda i shawa(dok se ne ozlijedi)
Volio bih imati optimizam kao @asteriks :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 27 jul 2017, 10:30

Valencia je napisao/la:Vezni red Junajteda sirov, nema prefinjenih tehnicara, igraca sa vizijom, sa vrhunskom pas igrom i zavrsnim dodavanjima. Ima Kerik, al' je ostario i ne moze vise.

Zato se ne mogu nacuditi da Murinjo ganja Matica/Dajera umjesto da lovi nekog jakog tehnicara.
Slažem se, mourinhu je najbitnija kod slaganja ekipe fizička snaga i visina a manje mu je bitna tehnika a to ne prolazi u današnjem nogometu
Potreban nam je veznjak koji je jači tehnički i mobilniji od matica
Matić je visok 194 a uz to i ima 29g znaci brzina mobilnost losa pogotovo protiv jačih ekipa a uz to ce biti sve sporiji a nama je cijela igra spora pa se nadam da mourinho ima neko drugo rjesenje za dm

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 jul 2017, 10:34

Pa Matic je fascinantan upravo zbog njegove pokretljivosti. I Pogba je visok 191 uz, cini mi se, 84kg pa svejedno jede teren.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 27 jul 2017, 10:59

Ja i dalje mislim da bi nam vise Radja valjao nego Matic,radi mobilnosti itd,nekako smo spori,tromi.

Mene brinu i stoperi,Baily kikser opasan,novi se i ne vidi na terenu,Jones treba biti bivsi a Smalling kako kad.

Oba beka problemi isko Valencia moze odigrat ok.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 27 jul 2017, 11:13

Naravno da bi radja vise odgovarao i bolji je igrač, unio bi nam puno energije u ekipu ali upravo potpisuje novi ugovor s romom nazalost
Prije 2g nisam mislio da ce mi biti zao ako Rojo ne igra ali napravio je ogroman napredak prošle sezone i uz baillya je nas najbolji stoper
Bliži se 8. Mjesec Ed treba sto prije dovesti pojačanja

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 27 jul 2017, 11:34

Znao sam da će ovako bit poslije tekme. Opušteno ljudi, generalno, ambijent za fudbal u Americi je grozan. Odigrane su fine pripreme po meni, bilo je odličnih akcija. Nama sezona počinje osmog Augusta. Smalling i Blind (na beku) nemaju šta tražiti u ovoj ekipi, paniče kao da se igra finale FA kupa, nikad od njih vrhunskih igrača. Lindelof je mlad, vidi se da se prepao ogromnog kluba kao što je United, ali vjerujem da će on biti okej kako vrijeme bude odmicalo. Mali Pereira odličan, nadam se da će dobiti veliki broj minuta u ovoj sezoni, a Martial pokazuje da je nepravedno zapostavljen.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 jul 2017, 11:41

casper09 je napisao/la:Nisam gledao utakmicu,ali po komenatrima mogu zaključiti kako se igralo.
Ne znam zašto su neki mislili da mi trebamo dobiti Barsu...Ili ne znam kako je nekima tragedija što smo izgubili od Barse.Pa ljudi moji pripreme su,prijateljske utakmice i ne vidim problem da smo dobili 4-5 komada.
Kažu da se u porazu nauče neke stvari dosta bolje nego u pobjedi...Ne trebamo se zavaravati,nismo mi još level Barse.Tako da ovo ne treba da iznenađuje i da nas splutava.
Ali ovaj poraz baš neki tragično prihvataju...
Naravno,nemamo mi širinu u veznom redu da se još uvijek možemo suprostaviti Barsi...Još pogotovo kad ti na to sve ne igra Herrera.Nama puno znaći jedan igrač.
Siguran sam da će Mou do kraja prelaznog roka dovesti još jednog veznog igrača.
Tako da drugovi,opušteno...nadam se da ćemo imati više sreće u "manjim" utakmicama,a derbije ćemo prepustiti Mourinhu.Mislim da ni jedan trener nije spreman od konkurencije odigrati tako dobre derbije kao Mou...Eto zapišite da sam rekao da će Mou izvući više bodova od bilo kojeg drugog trenera od ekipa u TOP 6.(Man.City,Chelzi,Liverpul,Toth,Arsenal i Everton)
Klopp je prosle sezone bez poraza derbije odradio.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 27 jul 2017, 13:59

Izgleda da ce Jones biti bivsi uskoro, barem sam ja tako skontao Mourinhovu press konferenciju nakon meca sa Barcelonom. Na pitanje zasto ne uigrava Baillya i Lindelofa, on je odgovorio vidjet ce te uskoro zasto su Lindelof i Smalling igrali zajedno, a i mimo toga sto je i Bailly suspendova za evropu.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 27 jul 2017, 14:06

Sumnjam da ce prodati bilo kojeg od Smalla i Jonesa jer ne moze uci u sezonu samo sa 3 stopera

Ostaju oni bar do januara i povratka Roja e tad bi se Jose mogao oprostiti od jednog
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 27 jul 2017, 14:10

collector je napisao/la:Izgleda da ce Jones biti bivsi uskoro, barem sam ja tako skontao Mourinhovu press konferenciju nakon meca sa Barcelonom. Na pitanje zasto ne uigrava Baillya i Lindelofa, on je odgovorio vidjet ce te uskoro zasto su Lindelof i Smalling igrali zajedno, a i mimo toga sto je i Bailly suspendova za evropu.
Kakva je trenutna situacija volio bih da je obratno pa da Smalling napusti klub. Užas kakav fudbal igra još od kraja prošle sezone. Jones je mnogo bolji igrač generalno gledajući, ali jedini razlog zbog kojeg bi mogao napustiti klub su povrede, inače vjerujem da bi Smalling prije letio.

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 27 jul 2017, 14:38

Sve dok u pocetnoj postavi imas Blinda,Jonesa,Smalla,staklenog Shawa, tesko mozes biti glavni kandidat za neki tofej,ovo ne govorim zbog poraza od Barce,jednostavno to su obicni polovnjaci koji nemaju mjesta ni u jednom top klubu u Evropi!

casper09
Kontakt:

Post Postao/la casper09 » 27 jul 2017, 14:56

Osim13 je napisao/la:
casper09 je napisao/la:Nisam gledao utakmicu,ali po komenatrima mogu zaključiti kako se igralo.
Ne znam zašto su neki mislili da mi trebamo dobiti Barsu...Ili ne znam kako je nekima tragedija što smo izgubili od Barse.Pa ljudi moji pripreme su,prijateljske utakmice i ne vidim problem da smo dobili 4-5 komada.
Kažu da se u porazu nauče neke stvari dosta bolje nego u pobjedi...Ne trebamo se zavaravati,nismo mi još level Barse.Tako da ovo ne treba da iznenađuje i da nas splutava.
Naravno,nemamo mi širinu u veznom redu da se još uvijek možemo suprostaviti Barsi...Još pogotovo kad ti na to sve ne igra Herrera.Nama puno znaći jedan igrač.
Tako da drugovi,opušteno...nadam se da ćemo imati više sreće u "manjim" utakmicama,a derbije ćemo prepustiti Mourinhu.Mislim da ni jedan trener nije spreman od konkurencije odigrati tako dobre derbije kao Mou...Eto zapišite da sam rekao da će Mou izvući više bodova od bilo kojeg drugog trenera od ekipa u TOP 6.(Man.City,Chelzi,Liverpul,Toth,Arsenal i Everton)

Ja kažem da će ove sezone Mou ako mu se dovedu igrači koje traži osvojiti više bodova od ijednog drugog trenera sa tim ekipama iz TOP 6.
Forum pamti sve,pisat ćemo možda već u aprilu o tome ;)

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 27 jul 2017, 15:09

casper09 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:

Ja kažem da će ove sezone Mou ako mu se dovedu igrači koje traži osvojiti više bodova od ijednog drugog trenera sa tim ekipama iz TOP 6.
Forum pamti sve,pisat ćemo možda već u aprilu o tome ;)
Kakve to veze
Bitno je jedino tko ce uzeti trofej eng lige, a pored ovakvih ekipa citya i che mi nismo ni blizu među favoritima

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 27 jul 2017, 15:11

taj isti City se dobio prije koji dan
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 27 jul 2017, 15:13

Nebitne su prijateljske ali city je igrao u početku s par omladinaca a mi u 1. postavi, a sinoc su dobili Real 4-1
Tek se city zagrijava doveli su puno novih igrača

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.