Ebemu pa mozes li ista sa razumijevanjem procitati? Nemog dalje jer bojim se da cu odrvenit u raspravi sa slicnim, nepismenim korisnicima, kojih usput ima na pretek.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ja svo vrijeme I govorim da trenutno nismo nisra bolji. Ibru mijenja Lukaku a Roja Lindelof. Trebaju jos dva igraca pa da se moze reci kako smo se pojacali, ili eksplozija Rasha I Martiala. Ali je problem druze sto ti uzimas ove utakmice kao mjerilo. Ovo su brate treninzi, pripremne ti ne pokazuju ni 30% onoga sto mozes I sto ces raditi na terenu. Sluze za testiranje igraca na nekim pozicijama, testiranje kretnji, uigravanje akcija s nekim ko nije trening ekipa (nije is tvojih redova I razmislja samim tim drugacije) I uopste probavanje sistema. Rezultat nije bitan a ti pises kao da je kraj svijeta. Jedan poraz, minimalan I problem? Nemoj. Sacekajmo sezonu pa onda, pojacanja ce sigurno doci.tajger je napisao/la:Haha protiv Reala i Citya pominje tekme gdje te djeca Reala unište i gdje City odigra bez ključnih igrača
Ti si smjesan Asterix lik, a vjerovatno i neko djete čim imaš opravdanje za svaku lošu partiju
Budite realni malo i slobodno recite da ova ekipa nije ništa bolja od prošlogodišnje
Pogbi se trebaju preget i ljubit ga jer da ga nije ova ekipa bi bila lesinar teški
Haj evo smirimo loptuAsteriks je napisao/la:Et vidis, ko pominje npr. City kao opravdanje? Pominjem zaokret raspolozenja na ovoj temi za 180 stepeni u ebenim pripremama te samo poentu pripremnih meceva.![]()
Ebemu pa mozes li ista sa razumijevanjem procitati? Nemog dalje jer bojim se da cu odrvenit u raspravi sa slicnim, nepismenim korisnicima, kojih usput ima na pretek.
Al brate nije ovo prva pripremna već zadnja, ima, samdorija još kako uigravanje za dvije sed ti liga počinje, bojim se da opet ne počne sezona a da budemo u provaliji zato i kukamRooney88 je napisao/la:Ja svo vrijeme I govorim da trenutno nismo nisra bolji. Ibru mijenja Lukaku a Roja Lindelof. Trebaju jos dva igraca pa da se moze reci kako smo se pojacali, ili eksplozija Rasha I Martiala. Ali je problem druze sto ti uzimas ove utakmice kao mjerilo. Ovo su brate treninzi, pripremne ti ne pokazuju ni 30% onoga sto mozes I sto ces raditi na terenu. Sluze za testiranje igraca na nekim pozicijama, testiranje kretnji, uigravanje akcija s nekim ko nije trening ekipa (nije is tvojih redova I razmislja samim tim drugacije) I uopste probavanje sistema. Rezultat nije bitan a ti pises kao da je kraj svijeta. Jedan poraz, minimalan I problem? Nemoj. Sacekajmo sezonu pa onda, pojacanja ce sigurno doci.tajger je napisao/la:Haha protiv Reala i Citya pominje tekme gdje te djeca Reala unište i gdje City odigra bez ključnih igrača
Ti si smjesan Asterix lik, a vjerovatno i neko djete čim imaš opravdanje za svaku lošu partiju
Budite realni malo i slobodno recite da ova ekipa nije ništa bolja od prošlogodišnje
Pogbi se trebaju preget i ljubit ga jer da ga nije ova ekipa bi bila lesinar teški
Tocno takoRooney88 je napisao/la:Ja svo vrijeme I govorim da trenutno nismo nisra bolji. Ibru mijenja Lukaku a Roja Lindelof. Trebaju jos dva igraca pa da se moze reci kako smo se pojacali, ili eksplozija Rasha I Martiala. Ali je problem druze sto ti uzimas ove utakmice kao mjerilo. Ovo su brate treninzi, pripremne ti ne pokazuju ni 30% onoga sto mozes I sto ces raditi na terenu. Sluze za testiranje igraca na nekim pozicijama, testiranje kretnji, uigravanje akcija s nekim ko nije trening ekipa (nije is tvojih redova I razmislja samim tim drugacije) I uopste probavanje sistema. Rezultat nije bitan a ti pises kao da je kraj svijeta. Jedan poraz, minimalan I problem? Nemoj. Sacekajmo sezonu pa onda, pojacanja ce sigurno doci.tajger je napisao/la:Haha protiv Reala i Citya pominje tekme gdje te djeca Reala unište i gdje City odigra bez ključnih igrača
Slažem se, mourinhu je najbitnija kod slaganja ekipe fizička snaga i visina a manje mu je bitna tehnika a to ne prolazi u današnjem nogometuValencia je napisao/la:Vezni red Junajteda sirov, nema prefinjenih tehnicara, igraca sa vizijom, sa vrhunskom pas igrom i zavrsnim dodavanjima. Ima Kerik, al' je ostario i ne moze vise.
Zato se ne mogu nacuditi da Murinjo ganja Matica/Dajera umjesto da lovi nekog jakog tehnicara.
Klopp je prosle sezone bez poraza derbije odradio.casper09 je napisao/la:Nisam gledao utakmicu,ali po komenatrima mogu zaključiti kako se igralo.
Ne znam zašto su neki mislili da mi trebamo dobiti Barsu...Ili ne znam kako je nekima tragedija što smo izgubili od Barse.Pa ljudi moji pripreme su,prijateljske utakmice i ne vidim problem da smo dobili 4-5 komada.
Kažu da se u porazu nauče neke stvari dosta bolje nego u pobjedi...Ne trebamo se zavaravati,nismo mi još level Barse.Tako da ovo ne treba da iznenađuje i da nas splutava.
Ali ovaj poraz baš neki tragično prihvataju...
Naravno,nemamo mi širinu u veznom redu da se još uvijek možemo suprostaviti Barsi...Još pogotovo kad ti na to sve ne igra Herrera.Nama puno znaći jedan igrač.
Siguran sam da će Mou do kraja prelaznog roka dovesti još jednog veznog igrača.
Tako da drugovi,opušteno...nadam se da ćemo imati više sreće u "manjim" utakmicama,a derbije ćemo prepustiti Mourinhu.Mislim da ni jedan trener nije spreman od konkurencije odigrati tako dobre derbije kao Mou...Eto zapišite da sam rekao da će Mou izvući više bodova od bilo kojeg drugog trenera od ekipa u TOP 6.(Man.City,Chelzi,Liverpul,Toth,Arsenal i Everton)
Kakva je trenutna situacija volio bih da je obratno pa da Smalling napusti klub. Užas kakav fudbal igra još od kraja prošle sezone. Jones je mnogo bolji igrač generalno gledajući, ali jedini razlog zbog kojeg bi mogao napustiti klub su povrede, inače vjerujem da bi Smalling prije letio.collector je napisao/la:Izgleda da ce Jones biti bivsi uskoro, barem sam ja tako skontao Mourinhovu press konferenciju nakon meca sa Barcelonom. Na pitanje zasto ne uigrava Baillya i Lindelofa, on je odgovorio vidjet ce te uskoro zasto su Lindelof i Smalling igrali zajedno, a i mimo toga sto je i Bailly suspendova za evropu.
Osim13 je napisao/la:Klopp je prosle sezone bez poraza derbije odradio.casper09 je napisao/la:Nisam gledao utakmicu,ali po komenatrima mogu zaključiti kako se igralo.
Ne znam zašto su neki mislili da mi trebamo dobiti Barsu...Ili ne znam kako je nekima tragedija što smo izgubili od Barse.Pa ljudi moji pripreme su,prijateljske utakmice i ne vidim problem da smo dobili 4-5 komada.
Kažu da se u porazu nauče neke stvari dosta bolje nego u pobjedi...Ne trebamo se zavaravati,nismo mi još level Barse.Tako da ovo ne treba da iznenađuje i da nas splutava.
Naravno,nemamo mi širinu u veznom redu da se još uvijek možemo suprostaviti Barsi...Još pogotovo kad ti na to sve ne igra Herrera.Nama puno znaći jedan igrač.
Tako da drugovi,opušteno...nadam se da ćemo imati više sreće u "manjim" utakmicama,a derbije ćemo prepustiti Mourinhu.Mislim da ni jedan trener nije spreman od konkurencije odigrati tako dobre derbije kao Mou...Eto zapišite da sam rekao da će Mou izvući više bodova od bilo kojeg drugog trenera od ekipa u TOP 6.(Man.City,Chelzi,Liverpul,Toth,Arsenal i Everton)
Kakve to vezecasper09 je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Klopp je prosle sezone bez poraza derbije odradio.casper09 je napisao/la:Nisam gledao utakmicu,ali po komenatrima mogu zaključiti kako se igralo.
Ja kažem da će ove sezone Mou ako mu se dovedu igrači koje traži osvojiti više bodova od ijednog drugog trenera sa tim ekipama iz TOP 6.
Forum pamti sve,pisat ćemo možda već u aprilu o tome
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.