FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 27 jul 2017, 12:30

Evolution87 je napisao/la:
slika
slika
Nece covjek iz principa da ode :rol: Kakav smrad lojavi debeli odma okrece na emociju, ljubav prema klubu, posudjivao pare itd

A tacka zarez, veliko slovo, nije on jos cuo za to :urnebes:

Joj kako ne mogu ove ušljive emo priče. Ovo on prosipa i aligatoru i klimačima oko sebe i svi to puše.
Samo Saraj'vo.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 27 jul 2017, 12:33

Evolution87 je napisao/la:slika
slika
Nece covjek iz principa da ode :rol: Kakav smrad lojavi debeli odma okrece na emociju, ljubav prema klubu, posudjivao pare itd

Cuj iz principa , a halalio nakav dug da ide u Dinamo normalno gdje imao ogromnu platu . Saide ne seri , ne valjaju oni , al i ti ne valjas iz principa tog istog. Kaje otiso bi on al nece zbog pa... onaj iz principa :rol: :rol:
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 27 jul 2017, 12:35

http://scs.port.ba/robijasi-najavljuju- ... -sarajeva/
Pa vracaju li se ovi samo protiv Sarajeva? Svake godine ista prica. :facepalm:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 27 jul 2017, 12:37

Sta kaze ne trenira sa prvom ekipom, ne igra? Pa majstore ono par puta sto si usao u igru prosle sezone, bjezao si od lopte i duela "ko djavo od krsta".
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 27 jul 2017, 12:40

HordasOdMalena je napisao/la:http://scs.port.ba/robijasi-najavljuju- ... -sarajeva/
Povratak Robijaša vol.58

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 27 jul 2017, 12:40

pasica je napisao/la:Sta kaze ne trenira sa prvom ekipom, ne igra? Pa majstore ono par puta sto si usao u igru prosle sezone, bjezao si od lopte i duela "ko djavo od krsta".
Da ne spominjemo da je u prvom kontaktu s loptom protiv Slobode stvorio gostima gol šansu. I ako on ima 83 kile, ja imam 47. Nema Sajo, ti si maneken, same pantole hodaju.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jul 2017, 12:40

Kažu oslanjat ćemo se na igrače iz naše Akademije, a ono svake hefte po jedan ide vani prvo na posudbu, pa onda profesionalni ugovor. Hoćemo i za Reid govoriti "jesmo ga uvalili levatima?" :kafa:

@pasica ja sam prestao čitati kad je napisao da ima 83 kile. Znači hajde to za platu i sve ne znamo i ne možemo znati. Ali nemoj me ba lagati pored zdravih očiju. I ovo "why always me" je klasična tuzlanska furka, ovo je škola koju su prošli i on i sva ta generacija tada od Vojvode pa nadalje. Čim se pruži prilika šatro izbaci prljav veš navijačima, ako treba izmisli, zakuhaj, pa nek se navijači i uprava krve. A ne konta da na našu sreću FKS ne prate samo umno bolesni i mentalno zaostali.
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 27 jul 2017, 12:42

hilmo je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Koji je smisao ovog omladinskog pogona? Uzima nam djecu kako ko stigne...i vele da mi imamo AKADEMIJU hahaha... Ofirno mi rec akademija
Valjda smo naučili do sad kakva je razlika između Akademije i Omladinkog pogona. U Akademiji se ne plaća članarina, imaš sve obezbjeđeno, smještaj (za one koji nisu iz Sarajeva), hranu, odgajatelja, troškovi školovanja. U Akademiji postoje tri selekcije i ima, prema mojoj procijei, oko 60 mončića.
Nemoguće je da svi imaju profi ugovore, tako da će većina otići bez odštete ali ne džaba jer ćemo imati naknadu za treniranje.

Mogu se tu neke stvari popraviti i moraju, ali nije toliko crno. Prije svega se mora tim momcima davati šansa u prvom timu.
Bilo koji igrač iz akademije može da ide, za ove "veće" talente traže novac, ne prevelik, daj šta daš, čak je i poželjno da se ide po probama i da se napravi tranfer i da se zaradi neka crkavica. Prije nije bilo tako, prije su više momci dobijali i stipendije su bile mnogo bolje, i tu smo debelo spustili kriterij i promjenili filozofiju. Prije su se često igrali turniri, sada mnogo rjeđe. Uglavnom, u svim segmentima u klubu se spuštaju grane do zemlje, samo da se mogu plaćati board direktori, garnitura u marketingu, skauti i ostali "stručnjaci". Pričao sam sa Imamovićem o tome, zato i pišem.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 27 jul 2017, 12:42

Kad ga vidi Gigh kako je ovo sastavio :lol:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 27 jul 2017, 12:45

Evolution87 je napisao/la:
slika
slika

Evo suza mi je kanula, Saidova ispovijest u srce me ganula :plac: :plac:
1946~

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 27 jul 2017, 12:48

HordasOdMalena je napisao/la:http://scs.port.ba/robijasi-najavljuju- ... -sarajeva/
Nema nikakvih povrataka, ako pratiš navijačku scenu znaš kada su se Robijaši vratili na jug. Čak ni na ovom plakatu nema nikakvih "povrataka", to što pišu ovi portali, to je druga priča.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 27 jul 2017, 12:50

Robijaši su se vratili u Banja Luci.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jul 2017, 12:51

ON VOLI SARAJVO ONO ŠTO SE KAŽE HORDAŠ
REPUH SENAD OSTAJE NA KLUPI KOD NAS.
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 27 jul 2017, 12:53

PitarBordo je napisao/la:ON VOLI SARAJVO ONO ŠTO SE KAŽE HORDAŠ
REPUH SENAD OSTAJE NA KLUPI KOD NAS.
:lol: :lol:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 jul 2017, 13:03

Da dovedemo ovog Osmania, nema sta skrivati na nasem grbu :) hahaha
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 27 jul 2017, 13:07

Ma ovo ti je Dinina i Edosova kuhinja dadokazu da ne mozemo bez njih. Pi.ke nas zavalile i guzicu u kraj i jos nas hebu ko i Ibrak.

Pa ljudi zar vi ne vidite da neki igraci namjerno nece da centriraju, da dodaju...
Saric nece Rahmanu da doda, bekic nece da centrira...
Vracaju lopte nazad, mi od prilike za ubacaj vracamo loptu do golmana.
Pa jbt Said je i posten u odnosu na ove sto igraju. On bar kaze necu nista osim plate.
Ovi neki **** u ekipi su gori od Saida tu su treniraju a kad utakmica dođe sabotiraju.
Treba to sve na tribine. Prvo saida i crnkica pa ostale.
Al da dodju dva sata prije utakmice i jos sat poslije utakmice, a napravit selekciju pljuvaca sa istoka i zapada i poredat ih oko njih.
Nehljebi uhljebljeni mamu vam hostaplersku.
Djeca odose po austriji, spaniji, ceskoj, poljskoj... a nama slobodarske igrace. Bar da djecu puste da nista ne ocekujem. Vise bi sa djecom uradili nego sa nehljebima uhljebljenim.
A ovi u upravi su najvece smece, ko svi iz hilmine stranke samo znaju o ustedama pricat, al na sebi nebi stedili mamu im hostaplersku.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 27 jul 2017, 13:07

PitarBordo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Kako i koliko se plaća ovo sranje od Moje TV da se mogu gledati naše utakmice, da se ne yebem preko streama?
+1
Odete prvo ovdje:

https://www.bhtelecom.ba/webtv_registracija.html

Nakon toga se ulogujete ovdje:

https://www.bhtelecom.ba/webtv_postavke.html

Odaberete 1 od 2 dvije opcije 20KM za mjesec dana ili 45KM za tri mjeseca, prebaci vas na Raiffeisen stranicu unesete podatke s kartice kojom plaćate i kada vam prihvati uplatu idete ovdje da gledate kanale:

https://www.bhtelecom.ba/webtv.html

Premijer Liga kanal je vazda u prvom redu prvi džep. :salut:
I pripremi se na kvalitet ilegalnog streama, sa uptime-om manjim od ilegalnog streama.

Da se razumijemo, ja treću godinu već uplaćujem to i gledam, ali npr zadnja utakmica protiv Zrinjskog nije uopšte bilo slike između 20 i 45 minute, na 2 uređaja i 4 browsera različita, tako da nije do mene.

I to se desi svaku četvrtu utakmicu.

90 za sezonu (45+45, ne plaćaš zimsku pauzu) nije puno, ali je kvalitet **** teška da znaš.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jul 2017, 13:10

Locust je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: +1
Odete prvo ovdje:

https://www.bhtelecom.ba/webtv_registracija.html

Nakon toga se ulogujete ovdje:

https://www.bhtelecom.ba/webtv_postavke.html

Odaberete 1 od 2 dvije opcije 20KM za mjesec dana ili 45KM za tri mjeseca, prebaci vas na Raiffeisen stranicu unesete podatke s kartice kojom plaćate i kada vam prihvati uplatu idete ovdje da gledate kanale:

https://www.bhtelecom.ba/webtv.html

Premijer Liga kanal je vazda u prvom redu prvi džep. :salut:
I pripremi se na kvalitet ilegalnog streama, sa uptime-om manjim od ilegalnog streama.

Da se razumijemo, ja treću godinu već uplaćujem to i gledam, ali npr zadnja utakmica protiv Zrinjskog nije uopšte bilo slike između 20 i 45 minute, na 2 uređaja i 4 browsera različita, tako da nije do mene.

I to se desi svaku četvrtu utakmicu.

90 za sezonu (45+45, ne plaćaš zimsku pauzu) nije puno, ali je kvalitet **** teška da znaš.
Također tačno. Od kako idu tekme preko tamo ja to uplaćujem i gledam, ali je kvalitet slike i kapacitet servera negdje ispod specifikacija otvaranja ZOI 1984. godine, bez preuveličavanja.
Samo Saraj'vo.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 27 jul 2017, 13:12

hilmo je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Koji je smisao ovog omladinskog pogona? Uzima nam djecu kako ko stigne...i vele da mi imamo AKADEMIJU hahaha... Ofirno mi rec akademija
Valjda smo naučili do sad kakva je razlika između Akademije i Omladinkog pogona. U Akademiji se ne plaća članarina, imaš sve obezbjeđeno, smještaj (za one koji nisu iz Sarajeva), hranu, odgajatelja, troškovi školovanja. U Akademiji postoje tri selekcije i ima, prema mojoj procijei, oko 60 mončića.
Nemoguće je da svi imaju profi ugovore, tako da će većina otići bez odštete ali ne džaba jer ćemo imati naknadu za treniranje.

Mogu se tu neke stvari popraviti i moraju, ali nije toliko crno. Prije svega se mora tim momcima davati šansa u prvom timu.
znam ja to hilmaga, nije to neko mudro slovo...
znam i da ne mogu svi dobiti ugovore.
Ovi losiji bi trebali da odu, ali... Vidis da djeca,talentovanija, imaju ugovore sa menadzerima pa ih vodaju po probama gdje stignu, i onda dobijes naknadu za treniranje... mijo miletic je odlican primjer...
i sto je najgore sve to ide silaznom putanjom iz dana u dan... plus, koga imas u prvom timu iz akademije a da ima zapazenu ulogu? Mihojevica nemoj racunati jer je on dijete Leotara... Akademija 0 bodova.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jul 2017, 13:23

Crnkića izgubili i šute, šatro bili postavili rok i onda se ušutili...
Husejinović tamo ide po nekim dječijim fb stranicama šalje poruke šatro prljav veš iznosi proziva ih, oni se ušutili...
Šef struke u najgorem trenutku dao ostavku, oni šatro traže zamjenu, ustvari samo šute...

I onda će neko doći "to vam kriv jer nema mahale, sve se radi u tišini" - ma hajte molim vas.
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, JavierBosnia, nedimmmm1337, ubipara i 58 gostiju.