FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PAPE1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PAPE1 » 28 jul 2017, 12:28

Još dodaj nekoliko stotina onih koji nisu iz Sarajeva,definitivno specifično gostovanje u Gradačcu,bio je to početak jedne lijepe priče ali...Samo mi žao Mehe,kakvog smo profesionalca i ljudsku veličinu imali nismo ni svjesni...

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 28 jul 2017, 12:33

slika
kazu nudio nam se ovaj neki talijan, tj njegov menadzer da dodje na probu kod nas...nasi ga nikad nisu ni kontaktirali, igra zadnjeg veznog, bas sto nam je trebalo, prosao sve selekcije pescare...al eto bolje dovesti prosjecne preko drine...UPRAVA NAPOLJE!!!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 28 jul 2017, 12:40

Pretjeruje se, pa prosle godine u Zenici nije bilo vise od 400 dusa.

slika

Dabogda nas bilo 2 milje.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 28 jul 2017, 12:51

High

Post Postao/la High » 28 jul 2017, 12:52

Memara je napisao/la:Novi dres + ime/broj 109 KM

http://www.fanshop.fksarajevo.ba/shop/p ... 17-imebroj
Trebali bismo na leđima, umjesto prezimena, napisati ime korisničkog računa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 28 jul 2017, 12:53

dundee je napisao/la:slika
kazu nudio nam se ovaj neki talijan, tj njegov menadzer da dodje na probu kod nas...nasi ga nikad nisu ni kontaktirali, igra zadnjeg veznog, bas sto nam je trebalo, prosao sve selekcije pescare...al eto bolje dovesti prosjecne preko drine...UPRAVA NAPOLJE!!!
Navodno je svojevremeno izjavio za L'equipe da mu je drago da je sve drugačije ispalo, da je zadovoljan u svom sadašnjem klubu :rol: :rol:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 28 jul 2017, 13:26

Zamislite dovedemo pojačanje na poziciji stopera i veznog :lol: :lol: :lol:

Između ostalog, bijaše to prije 5 mjeseci, kakva procjena.

"Kada smo mi, članovi stručnog štaba, sjeli u decembru i analizirali koje igrače trebamo zadržati i od kojih igrača koliko očekujemo, konstatovali smo da će Said biti naše najveće pojačanje u proljetnom dijelu prvenstva. Dakle, mi smo to zaista očekivali, jer je on zaista uložio maksimalan napor tokom priprema da dođe u optimalnu formu. Ja se iskreno nadam da je partija protiv Olimpica samo početak njegovog povratka na stare staze”, zaključuje Švrakić.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 28 jul 2017, 13:52

Ma bit će nas 700-800 opet.

Kod mene u autu će bit vjerovatno 2 mjesta slobodna, nije još sigurno ali 90%, pa ako neko ima da nema prevoza neka me kontaktira u PP da se dogovorimo.

Čekamo 10 dana trenera i na kraju će objavit da je neko od ovih što su i sad u klubu novi šef SŠ, povraća mi se od ovih idiota
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 jul 2017, 14:00

"Razgovarali smo sa mnogim intresantnim imenima. Mnogo uglednih trenera je bilo zaintresovano da sjedne na nasu klupu. Ali, bord direktora je donjeo odluku da sansu damo treneru koji je uposlenik kluba, koji je vrijedno radio na boljitku i razvoju kluba. Covjeku koji ima uvid u stanje i rad akademije, jer proizvodnja igraca je primarni i strateski cilj".

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 jul 2017, 14:00

Jel se ovo Neymar nafurao na našeg Crnkića, i on buntovan nešto postao.. :D
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 jul 2017, 14:05

Evander je napisao/la:"Razgovarali smo sa mnogim intresantnim imenima. Mnogo uglednih trenera je bilo zaintresovano da sjedne na nasu klupu. Ali, bord direktora je donjeo odluku da sansu damo treneru koji je uposlenik kluba, koji je vrijedno radio na boljitku i razvoju kluba. Covjeku koji ima uvid u stanje i rad akademije, jer proizvodnja igraca je primarni i strateski cilj".
U tom slučaju: Alagiću, welcome.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 jul 2017, 14:08

bodi123 je napisao/la: Čekamo 10 dana trenera i na kraju će objavit da je neko od ovih što su i sad u klubu novi šef SŠ..
U slučaju poraza u Zenici i imenovanjem za Šefa nekog iz kluba uprava bi na sebe navukla takav gnjev, i siguran sam da bi na narednoj domaćoj bilo skandiranje protiv uprave. Čekali toliko vremena i nisu našli nekog boljeg.

Ja se opet nadam da će naći neko provjereno ime, neko ko bi mogao napraviti nešto s ovom ekipom.

heheheeh @evander se malo igra sa našim živcima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2017, 14:09

Ako ispadne da cemo dobiti polumrtvi Celik bojim se samo da ce to znaciti njima da je Repuh pokazao neko strucno znanje tu.. nadam se da grijesim
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 jul 2017, 14:10

Hilmo, sta je sa Radovcem hoce li biti spreman za Zenicu, ja mislim da mu je Zenica mrska kao malo kome. :mrgreen:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 jul 2017, 14:13

Sarajlijica1946 je napisao/la:Hilmo, sta je sa Radovcem hoce li biti spreman za Zenicu, ja mislim da mu je Zenica mrska kao malo kome. :mrgreen:
Na poluvremenu je zamjenjen radi neke povrede, dobio je onaj jedan udarac, a ´rđavom i dlake smetaju. Ako planira da bude bolji on pred ovu utakmicu treba da ima motiv više i da pruži 200 % svojih mogućnosti. Ne znam, vidjet ćemo.

High

Post Postao/la High » 28 jul 2017, 14:14

hilmo je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Hilmo, sta je sa Radovcem hoce li biti spreman za Zenicu, ja mislim da mu je Zenica mrska kao malo kome. :mrgreen:
Na poluvremenu je zamjenjen radi neke povrede, dobio je onaj jedan udarac, a ´rđavom i dlake smetaju. Ako planira da bude bolji on pred ovu utakmicu treba da ima motiv više i da pruži 200 % svojih mogućnosti. Ne znam, vidjet ćemo.
Kaži nam otkad datira tvoj eros prema Radovcu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 jul 2017, 14:17

hilmo je napisao/la:
Bolje smo sa njim stajali na terenu, on kad ie izasao da Bog dragi sacuva. Trenutno je nas najbolji veznjak. :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2017, 14:19

Sarajlijica1946 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Bolje smo sa njim stajali na terenu, on kad ie izasao da Bog dragi sacuva. Trenutno je nas najbolji veznjak. :kafa:
:sick:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 jul 2017, 14:23

Sarajlijica1946 je napisao/la: Bolje smo sa njim stajali na terenu, on kad ie izasao da Bog dragi sacuva. Trenutno je nas najbolji veznjak. :kafa:
Da upravo tako, stajali na terenu, dok su mostarci igrali oko nas. :D

Realno, bili smo loši i sa njim i bez njega. Volio bih jednom vidjeti njega i Ivetića zajedno, i onaj Sarić je sazrio za klupe.

@high
Od kako je potpisao prvi profesionalni ugovor, bilo je to u najgorem vremenu za klub, a on kao najtalentovaniji u omladinskom pogonu klubu nije okrenuo leđa. Ostalo je historija puna pobjeda i poraza.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 jul 2017, 14:24

Nadam se da neće ostavit Repuha i u slučaju pobjede. I Hurtić je prvi put kao interim menadžer uvezao dvije pobjede (u Bijeljini 0:2 i 2:0 kući sa Borcem) pa je doveden Ješić. Doduše tad je bilo para, sad ih nema, i to je jedini stvarni razlog eventualnog upošljavanja bilo koga iz kluba. Sve ostale priče o stručnosti bilo koga će im bit glupi alibiji. Ako pričamo o trenerskoj stručnosti, u ovoj ligi se takav još nije pojavio.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.