FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Još dodaj nekoliko stotina onih koji nisu iz Sarajeva,definitivno specifično gostovanje u Gradačcu,bio je to početak jedne lijepe priče ali...Samo mi žao Mehe,kakvog smo profesionalca i ljudsku veličinu imali nismo ni svjesni...
kazu nudio nam se ovaj neki talijan, tj njegov menadzer da dodje na probu kod nas...nasi ga nikad nisu ni kontaktirali, igra zadnjeg veznog, bas sto nam je trebalo, prosao sve selekcije pescare...al eto bolje dovesti prosjecne preko drine...UPRAVA NAPOLJE!!!
Pretjeruje se, pa prosle godine u Zenici nije bilo vise od 400 dusa.

Dabogda nas bilo 2 milje.

Dabogda nas bilo 2 milje.
Trebali bismo na leđima, umjesto prezimena, napisati ime korisničkog računa.Memara je napisao/la:Novi dres + ime/broj 109 KM
http://www.fanshop.fksarajevo.ba/shop/p ... 17-imebroj
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Historicar
- Kontakt:
Navodno je svojevremeno izjavio za L'equipe da mu je drago da je sve drugačije ispalo, da je zadovoljan u svom sadašnjem klubudundee je napisao/la:
kazu nudio nam se ovaj neki talijan, tj njegov menadzer da dodje na probu kod nas...nasi ga nikad nisu ni kontaktirali, igra zadnjeg veznog, bas sto nam je trebalo, prosao sve selekcije pescare...al eto bolje dovesti prosjecne preko drine...UPRAVA NAPOLJE!!!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Zamislite dovedemo pojačanje na poziciji stopera i veznog

Između ostalog, bijaše to prije 5 mjeseci, kakva procjena.
"Kada smo mi, članovi stručnog štaba, sjeli u decembru i analizirali koje igrače trebamo zadržati i od kojih igrača koliko očekujemo, konstatovali smo da će Said biti naše najveće pojačanje u proljetnom dijelu prvenstva. Dakle, mi smo to zaista očekivali, jer je on zaista uložio maksimalan napor tokom priprema da dođe u optimalnu formu. Ja se iskreno nadam da je partija protiv Olimpica samo početak njegovog povratka na stare staze”, zaključuje Švrakić.
Između ostalog, bijaše to prije 5 mjeseci, kakva procjena.
"Kada smo mi, članovi stručnog štaba, sjeli u decembru i analizirali koje igrače trebamo zadržati i od kojih igrača koliko očekujemo, konstatovali smo da će Said biti naše najveće pojačanje u proljetnom dijelu prvenstva. Dakle, mi smo to zaista očekivali, jer je on zaista uložio maksimalan napor tokom priprema da dođe u optimalnu formu. Ja se iskreno nadam da je partija protiv Olimpica samo početak njegovog povratka na stare staze”, zaključuje Švrakić.
Ma bit će nas 700-800 opet.
Kod mene u autu će bit vjerovatno 2 mjesta slobodna, nije još sigurno ali 90%, pa ako neko ima da nema prevoza neka me kontaktira u PP da se dogovorimo.
Čekamo 10 dana trenera i na kraju će objavit da je neko od ovih što su i sad u klubu novi šef SŠ, povraća mi se od ovih idiota
Kod mene u autu će bit vjerovatno 2 mjesta slobodna, nije još sigurno ali 90%, pa ako neko ima da nema prevoza neka me kontaktira u PP da se dogovorimo.
Čekamo 10 dana trenera i na kraju će objavit da je neko od ovih što su i sad u klubu novi šef SŠ, povraća mi se od ovih idiota
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
"Razgovarali smo sa mnogim intresantnim imenima. Mnogo uglednih trenera je bilo zaintresovano da sjedne na nasu klupu. Ali, bord direktora je donjeo odluku da sansu damo treneru koji je uposlenik kluba, koji je vrijedno radio na boljitku i razvoju kluba. Covjeku koji ima uvid u stanje i rad akademije, jer proizvodnja igraca je primarni i strateski cilj".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jel se ovo Neymar nafurao na našeg Crnkića, i on buntovan nešto postao.. 
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- AlfredNobel
- Kontakt:
U tom slučaju: Alagiću, welcome.Evander je napisao/la:"Razgovarali smo sa mnogim intresantnim imenima. Mnogo uglednih trenera je bilo zaintresovano da sjedne na nasu klupu. Ali, bord direktora je donjeo odluku da sansu damo treneru koji je uposlenik kluba, koji je vrijedno radio na boljitku i razvoju kluba. Covjeku koji ima uvid u stanje i rad akademije, jer proizvodnja igraca je primarni i strateski cilj".
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
U slučaju poraza u Zenici i imenovanjem za Šefa nekog iz kluba uprava bi na sebe navukla takav gnjev, i siguran sam da bi na narednoj domaćoj bilo skandiranje protiv uprave. Čekali toliko vremena i nisu našli nekog boljeg.bodi123 je napisao/la: Čekamo 10 dana trenera i na kraju će objavit da je neko od ovih što su i sad u klubu novi šef SŠ..
Ja se opet nadam da će naći neko provjereno ime, neko ko bi mogao napraviti nešto s ovom ekipom.
heheheeh @evander se malo igra sa našim živcima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako ispadne da cemo dobiti polumrtvi Celik bojim se samo da ce to znaciti njima da je Repuh pokazao neko strucno znanje tu.. nadam se da grijesim
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Hilmo, sta je sa Radovcem hoce li biti spreman za Zenicu, ja mislim da mu je Zenica mrska kao malo kome. 
Na poluvremenu je zamjenjen radi neke povrede, dobio je onaj jedan udarac, a ´rđavom i dlake smetaju. Ako planira da bude bolji on pred ovu utakmicu treba da ima motiv više i da pruži 200 % svojih mogućnosti. Ne znam, vidjet ćemo.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hilmo, sta je sa Radovcem hoce li biti spreman za Zenicu, ja mislim da mu je Zenica mrska kao malo kome.
Kaži nam otkad datira tvoj eros prema Radovcu?hilmo je napisao/la:Na poluvremenu je zamjenjen radi neke povrede, dobio je onaj jedan udarac, a ´rđavom i dlake smetaju. Ako planira da bude bolji on pred ovu utakmicu treba da ima motiv više i da pruži 200 % svojih mogućnosti. Ne znam, vidjet ćemo.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hilmo, sta je sa Radovcem hoce li biti spreman za Zenicu, ja mislim da mu je Zenica mrska kao malo kome.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bolje smo sa njim stajali na terenu, on kad ie izasao da Bog dragi sacuva. Trenutno je nas najbolji veznjak.hilmo je napisao/la:Na poluvremenu je zamjenjen radi neke povrede, dobio je onaj jedan udarac, a ´rđavom i dlake smetaju. Ako planira da bude bolji on pred ovu utakmicu treba da ima motiv više i da pruži 200 % svojih mogućnosti. Ne znam, vidjet ćemo.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hilmo, sta je sa Radovcem hoce li biti spreman za Zenicu, ja mislim da mu je Zenica mrska kao malo kome.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Bolje smo sa njim stajali na terenu, on kad ie izasao da Bog dragi sacuva. Trenutno je nas najbolji veznjak.hilmo je napisao/la:Na poluvremenu je zamjenjen radi neke povrede, dobio je onaj jedan udarac, a ´rđavom i dlake smetaju. Ako planira da bude bolji on pred ovu utakmicu treba da ima motiv više i da pruži 200 % svojih mogućnosti. Ne znam, vidjet ćemo.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hilmo, sta je sa Radovcem hoce li biti spreman za Zenicu, ja mislim da mu je Zenica mrska kao malo kome.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Da upravo tako, stajali na terenu, dok su mostarci igrali oko nas.Sarajlijica1946 je napisao/la: Bolje smo sa njim stajali na terenu, on kad ie izasao da Bog dragi sacuva. Trenutno je nas najbolji veznjak.
Realno, bili smo loši i sa njim i bez njega. Volio bih jednom vidjeti njega i Ivetića zajedno, i onaj Sarić je sazrio za klupe.
@high
Od kako je potpisao prvi profesionalni ugovor, bilo je to u najgorem vremenu za klub, a on kao najtalentovaniji u omladinskom pogonu klubu nije okrenuo leđa. Ostalo je historija puna pobjeda i poraza.
Nadam se da neće ostavit Repuha i u slučaju pobjede. I Hurtić je prvi put kao interim menadžer uvezao dvije pobjede (u Bijeljini 0:2 i 2:0 kući sa Borcem) pa je doveden Ješić. Doduše tad je bilo para, sad ih nema, i to je jedini stvarni razlog eventualnog upošljavanja bilo koga iz kluba. Sve ostale priče o stručnosti bilo koga će im bit glupi alibiji. Ako pričamo o trenerskoj stručnosti, u ovoj ligi se takav još nije pojavio.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.