AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 jul 2017, 20:21

CM: Bayern are now open to let Sanches go for a loan plus option to buy but they want 5m for the loan, Milan will raise their offer. Sanches on the other hand prefer the Milan move to the other options.

Izgleda je Mendes blizu da isposluje ovaj transfer. :kafa:

Edit: U četvrtak utakmica je u 20:45h, s obzirom da se u tom terminu igra još samo 3 meča, velika je mogućnost da će jedan od Arena raditi utakmicu iz Milana.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 jul 2017, 22:26

Nakon uzvratne utakmice u četvrtak, Milan će svim silama krenuti po Aubameyanga i Sanchesa. Također očekuje se da će za tu utakmicu Milan prodati blizu 70k ulaznica, pa možda čak i više.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 30 jul 2017, 01:25

Sta ja znam za Sancheza, mali moze jos vise potonuti i onda si opet u - za veznjaka....ako ga misle dovoditi i da sjedi ns klupi onda nam ne treba....ja ne znam gdje bi mogao i u kojoj formaciji Sanchez da igra?!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 jul 2017, 07:41

Ma sve ok ako je povoljna kupovina. Ipak je momak skoro čitavu sezonu presjedio na klupi. 5 mil posudba + 30 mil opcija otkupa je ok.

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 30 jul 2017, 10:24

Ma sa Sanchezom se vrijedi kockati, decko je mlad a da je potencijal sig jeste,on Kessie i Locateli za buducnost

Kako bi volio da Auba dodje to je moja zelja za napad :)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 30 jul 2017, 11:20

Gazetta: Milan are working on unloading 5 players in order to make space for new players. Those players are: Bacca, Sosa, Mauri, Paletta and Zapata.

:opaopa:

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 30 jul 2017, 11:43

Ne mozes se rijesiti ovih uhljupa. Baccu ako prodaju za 15 mil, bice dobro. Svi hoce na posudbu ili za bas sitne pare. Sosa nece da ide gdje ce imati manju platu, covjek se uhljebio u Milanu. Za Palettu nece biti problema, imao je solidnu sezonu, posebno prvi dio tako da ima puno zainteresovanih klubova u Italiji.

Volio bih i Montoliva vidjeti na spisku igraca koji idu. On mi je olicenje Milana posljednjih 5 godina.
Kao ima neko ime u svijetu fudbala a na terenu k'o mlitava c*na.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 30 jul 2017, 11:59

Dobro je sto se jos nisu kutarisali ovih 5, kao sto kolega iznad napisa trebao bi i Montolivo sa njima kupit prnje. F&M rade na tome da dobiju znacajan dio novca za njih zbog FFP-a, Galliania bi sve to dao na posudbe, gratis :mrgreen:

Bacca ja majstor, on bi trebao ostati, ne vidim da je Auba toliki upgrade prema njemu, niti je puno mladji. Bolje uzeti carobnjaka u veznoj, jednog pravog maestra, dirigenta, speilführera, sto bih svabe rekle. Bacca-Silva-Destro-Crutone je dovoljno da iznesu sezonu, top 4 i CL.
Juve je "prvi" Scudetto nakon Calciopolija osvojio sa Quagliarella-Matri-Vucinic-Borriello
Zadnja izmjena: Zenga, dana/u 30 jul 2017, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 jul 2017, 11:59

Zao mi je ako i Cutrone i Mauri odu na pozajmicu, jer neke mladice moramo ostaviti da su na okupu, neka igraju kup, takodjer i Mastoura vidjeti u kakvom je fizickom stanju pa ga makar kroz kup provlaciti, ako nece dobiti garanciju nekog kluba da ce igrati na posudbi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 30 jul 2017, 12:16

Zao bi mi bilo da Mauri ode a ovi ostali sretan put. E cuj Paleta imao solidnu sezonu sa 5 crvrnih i par skrivljenih penala. Pa sta je onda losa sezona
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 30 jul 2017, 12:35

Odigrao je dobro prvi dio sezone. Dovoljno dobro da privuce interes klubova poput Chieva, Torina, Fiorentine....nedovoljno dobro da bi ostao u Milanu.
Svi smo ga hvalili na pocetku sezone. Kratko ti je pamcenje.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 30 jul 2017, 15:33

Izgleda da će Badelj u Milan i to za samo 6-7M eura.Ali njegov dolazak zavisi od odlaska Maurija, Sose ili Montoliva.Jer i eventualnim dolaskom Sanchesa nastala bi velika gužva u sredini terena.Tako neko od gore navedene trojke mora otići kako bi došla zamjena za Bigliu.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 30 jul 2017, 16:52

Milan ponudio 10M za posudbu + mogućnost otkupa za 35M, ali Bayern je to odbio za Sanchesa.Jer vjerovatno žele da se Milan obaveže da će kupiti Renata po isteku posudbe.Pregovori se nastavljaju.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 30 jul 2017, 16:54

Romagnoli13 je napisao/la:Milan ponudio 10M za posudbu + mogućnost otkupa za 35M, ali Bayern je to odbio za Sanchesa.Jer vjerovatno žele da se Milan obaveže da će kupiti Renata po isteku posudbe.Pregovori se nastavljaju.
Prema zadnjim info iz Bayerna odnos prema Sanchesu se promijenio i sad ne namjeravaju da ga prodaju. Može, ali na posudbu sa vraćanjem. Ako to bude sumnjam da će biti Milan jer tako ne dobijate ništa, ni vi ni igrač.

Edit: plus su dobili tačno 10 ponuda za istog (od početka godine) što je dodatni razlog da reevaluiraju kvalitete Sanchesa i da razmotre mogućnost ostanka.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 30 jul 2017, 16:57

sljivo je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Milan ponudio 10M za posudbu + mogućnost otkupa za 35M, ali Bayern je to odbio za Sanchesa.Jer vjerovatno žele da se Milan obaveže da će kupiti Renata po isteku posudbe.Pregovori se nastavljaju.
Prema zadnjim info iz Bayerna odnos prema Sanchesu se promijenio i sad ne namjeravaju da ga prodaju. Može, ali na posudbu sa vraćanjem. Ako to bude sumnjam da će biti Milan jer tako ne dobijate ništa, ni vi ni igrač.
Milan na to neće pristati.Jer su već odbili takvu vrstu dogovora za Costu.Da su Galliani i Berlusconi tu, onda bi to prošlo.Pokušavat će i narednih dana da razgovaraju sa čelnicima Bayerna, kao što će to raditi i sam agent igrača, ako do dogovora ne dođe okrenut' će se drugim metama.Mislim da ni sam Sanches ne zeli ostati ako neće igrati, a ne želi ni ići u neki manji klub vjerovatno.Jer čisto sumnjam da će neki klub sa ozbiljnim projektom i planom uzeti Sanchesa na jednu sezonu samo.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 30 jul 2017, 16:59

Opet, možda je to sve igra od strane Bayerna da se maksimalno podigne cijena i da se uzme maksimalna lova.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 jul 2017, 21:11

pa tu bayern pokušava vratiti uloženo, što od kupovine što od plate, pa još gledaju i kako pored svega toga još malo dodatno zaraditi :mrgreen:

rizik je ali yebiga, ako misle da vrijedi te pare onda neka ga kupe, mada se ni ovdje neće naigrati prvu sezonu.

sad je milanu merkato blokiran jer se prvo mora nešto prodati, ali kako kad imaš frajera poput sose koji NEĆE da ide i samo redom odbija ponude iako će lik biti pedeseta opcija ove sezone :facepalm: ili slučaj bacce, već dva mjeseca je na izlaznim vratima ali ga nikako prodati jer niko neće da ponudi ni blizu 20 miliona, a ne možeš dovesti novog napadača dok makar on ne ode.
ovaj šljam koji je doveo galiani se jedino može otjerati kad mu istekne ugovor, nikako drugačije.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 30 jul 2017, 21:25

Ma Bacca je tu najmanji problem i ako ostane može samo valjati ekipi dok ovi ostali panjevi iz veznog reda i odbrane ne mogu ništa ponuditi.Nadajmo se da će otici par igraca da se ta mjesta popune što kvalitetnije.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 30 jul 2017, 23:06

Sky: Mirabelli just left Italy, Destination is still unknown. :problem:

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 31 jul 2017, 02:10

Samo nek ne dovode ove polovne ex-yu igracice iz Fiorentine, ja presretan. Ako ce vec komsije dolaziti neka dodju Modric ili Kovacic, a ne ovaj sljam iz Viole.... pa jedva se kutarises Bertolaccija sad ces opet dovoditi panja? Dzaba i da dodju gratis, opet sam protiv njih. Vec imamo viska igraca u veznoj, radije gledati Maurija i Locatellija nego ovog Badelja, zlo mi od njega... isto tako radije Cutrone > Kalinic, da mu ne gledamo mazlumsku facu :rol:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []