Izgleda je Mendes blizu da isposluje ovaj transfer.
Edit: U četvrtak utakmica je u 20:45h, s obzirom da se u tom terminu igra još samo 3 meča, velika je mogućnost da će jedan od Arena raditi utakmicu iz Milana.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Prema zadnjim info iz Bayerna odnos prema Sanchesu se promijenio i sad ne namjeravaju da ga prodaju. Može, ali na posudbu sa vraćanjem. Ako to bude sumnjam da će biti Milan jer tako ne dobijate ništa, ni vi ni igrač.Romagnoli13 je napisao/la:Milan ponudio 10M za posudbu + mogućnost otkupa za 35M, ali Bayern je to odbio za Sanchesa.Jer vjerovatno žele da se Milan obaveže da će kupiti Renata po isteku posudbe.Pregovori se nastavljaju.
Milan na to neće pristati.Jer su već odbili takvu vrstu dogovora za Costu.Da su Galliani i Berlusconi tu, onda bi to prošlo.Pokušavat će i narednih dana da razgovaraju sa čelnicima Bayerna, kao što će to raditi i sam agent igrača, ako do dogovora ne dođe okrenut' će se drugim metama.Mislim da ni sam Sanches ne zeli ostati ako neće igrati, a ne želi ni ići u neki manji klub vjerovatno.Jer čisto sumnjam da će neki klub sa ozbiljnim projektom i planom uzeti Sanchesa na jednu sezonu samo.sljivo je napisao/la:Prema zadnjim info iz Bayerna odnos prema Sanchesu se promijenio i sad ne namjeravaju da ga prodaju. Može, ali na posudbu sa vraćanjem. Ako to bude sumnjam da će biti Milan jer tako ne dobijate ništa, ni vi ni igrač.Romagnoli13 je napisao/la:Milan ponudio 10M za posudbu + mogućnost otkupa za 35M, ali Bayern je to odbio za Sanchesa.Jer vjerovatno žele da se Milan obaveže da će kupiti Renata po isteku posudbe.Pregovori se nastavljaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.