ShofaII je napisao/la:Svaka kritika je dobrodosla. Ja sam uvjek bio za kritiku i podrzavao kritiku.
Ali stvarno treba imati mjeru, kao i u svemu tako i u kritici.
Meni je jasno da neko ne voli nekog sadanjeg ili bivseg igraca. Da se ne slaze sa nacinom rada trenera isl.
Ali nazivati nekoga bezmudi i slicni nazivi je ispod svakog nivoa navijaca Sarajeva.
@aco ili ti aleksandar veliki. Mene si trajno banovao zbog toga sto sam te citirao kada si napisaose slijedece "svaki komentar koji bude u vezi sa temom FK Sarajevo bice obrisan". Ovdje se vrijedjaju ljudi a ti ne reagujes.
@hilmo, mnogo smo pogrijesili kada smo tebe birali za moderatora ili kako se vec zove tvoja funkcija na forumu. Ja sam prvi vjerovao da ti mozes drzati temu pod kontrolm i ne dozvoljavati sve ono zbog cega smo se zalili prije biranja tebe. Mogu konstatovati da je stanje mnogo gore i da si dokazao da nisi dorastao ili da budem precizniji nisi burazeru sposoban da budes moderator
Ovo je sustina, dopustio im je iz dana u dan ne kritiku nego vrijedjanje igraca i trenera, recimo za Calu bezmudi ovo ono, a covjek nam ostvario najveci niz ligaskih pobjeda sa klubom, postavio rekord jbg, sto to neko prije njega nije uradio, ali jok iz dana u dan pljuvanje. Svi znamo da dosta stvari u klubu ne stima i ocekujemo bolje i treba iznijeti kritiku, ali ovde se doslovce pljuje. Evo ova slika Senada Repuha, ne kontam sta je ovde problem, covjek na nekom party i opustio se, ali jok tu je ovaj pozarni 24h sa 7 hiljada postova u 2 godine da proprati svaki potez pa makar i privatni od nasih sadasnjih i nekadasnjih igraca.
Sretno nam svima koji danas idemo u Zenicu i vakat je za 3 boda pa da se vise ne raspravljam sa zenicanima kako ih nismo pobjedili tamo 16 godina i slicna rasprava koja se sa njima vrti u krug