FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 30 jul 2017, 10:06

MortemHz je napisao/la:Ja bi prije rekao da smo se ciljano pojacali sa igracima ok kvalitete, vjerujem da nece do njih biti problem nego do ovih starijih. Trebali smo jos to popraviti, da si samo jos dvojicu doveo promijenio bi kompletnu sliku ekipe.
Pa to, mi smo imali odron ekipu prije ovih pojačanja. Da je npr ostao Duljević, i da imamo još jednog kvalitetnog stopera, ja mislim da bi sve to puno bolje izgledalo. Rahmanović bi mirne duše mogao centra igrat, on i ovaj Stanojević, ispred njih Dulja, i to bi bilo puno bolje nego sad.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Arhitekt
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Arhitekt » 30 jul 2017, 10:13

PitarBordo je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Kako smjesnih ljudi ima to je cudo niko ne valja svi su levati,svi su ruzni itd sto ne stavite sliku Repuba kad je glavom na kopacku isao za bordo dres,il kad mu je onaj glavu kopakom razvalio pa zavrsio u bolnici il ste balavci pa nase bivse igrace ismijavate? Niste za bolje nadam se da ce sto duze ostat da imate da kukate narednih 20 godina
Ti se nadaš da će se klub što duže brukati samo da bi tebi se sujeta zadovoljila da oni koji ti se ne sviđaju nastave kukati? Dobar si ti navijač FK Sarajevo. :puke:
A ti ubi smarajuci, pa vise covjek ako radi u FKSu ne smije ni izaci u grad, ne smije sliku staviti na drustvenu mrezu odmah ce biti prozvan od tebe i onog sta su ga izlegli u Sarajevu.Kakve sve slike mozete naci od ostalih trenera, ali jok, hajmo naseg prozivati, jos covjek nije ni trener, tu je samo dok ne dodje zamjena.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 30 jul 2017, 10:20

''Janjoš je došao u teškom trenutku i dobro je radio. Izborio je nastupe u Evropi, ali je eliminisan od Zarije. Vidite, radio sam u Moldaviji kao trener Sheriffa i dobro poznajem tu ekipu. Nisu to poluamateri kako su neki bh. mediji pisali. Radi se o ozbiljnoj ekipi čiji igrači imaju dobra primanja. Realno, Sarajevo je bilo bolje u oba meča i nesretno su ispali.

Sta zna Zekic, bolje zna forumska populacija :kafa:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 30 jul 2017, 10:35

ShofaII je napisao/la:Svaka kritika je dobrodosla. Ja sam uvjek bio za kritiku i podrzavao kritiku.
Ali stvarno treba imati mjeru, kao i u svemu tako i u kritici.
Meni je jasno da neko ne voli nekog sadanjeg ili bivseg igraca. Da se ne slaze sa nacinom rada trenera isl.
Ali nazivati nekoga bezmudi i slicni nazivi je ispod svakog nivoa navijaca Sarajeva.

@aco ili ti aleksandar veliki. Mene si trajno banovao zbog toga sto sam te citirao kada si napisaose slijedece "svaki komentar koji bude u vezi sa temom FK Sarajevo bice obrisan". Ovdje se vrijedjaju ljudi a ti ne reagujes.

@hilmo, mnogo smo pogrijesili kada smo tebe birali za moderatora ili kako se vec zove tvoja funkcija na forumu. Ja sam prvi vjerovao da ti mozes drzati temu pod kontrolm i ne dozvoljavati sve ono zbog cega smo se zalili prije biranja tebe. Mogu konstatovati da je stanje mnogo gore i da si dokazao da nisi dorastao ili da budem precizniji nisi burazeru sposoban da budes moderator
Ovo je sustina, dopustio im je iz dana u dan ne kritiku nego vrijedjanje igraca i trenera, recimo za Calu bezmudi ovo ono, a covjek nam ostvario najveci niz ligaskih pobjeda sa klubom, postavio rekord jbg, sto to neko prije njega nije uradio, ali jok iz dana u dan pljuvanje. Svi znamo da dosta stvari u klubu ne stima i ocekujemo bolje i treba iznijeti kritiku, ali ovde se doslovce pljuje. Evo ova slika Senada Repuha, ne kontam sta je ovde problem, covjek na nekom party i opustio se, ali jok tu je ovaj pozarni 24h sa 7 hiljada postova u 2 godine da proprati svaki potez pa makar i privatni od nasih sadasnjih i nekadasnjih igraca.
Sretno nam svima koji danas idemo u Zenicu i vakat je za 3 boda pa da se vise ne raspravljam sa zenicanima kako ih nismo pobjedili tamo 16 godina i slicna rasprava koja se sa njima vrti u krug :D

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 jul 2017, 10:50

Mokes je napisao/la:''Janjoš je došao u teškom trenutku i dobro je radio. Izborio je nastupe u Evropi, ali je eliminisan od Zarije. Vidite, radio sam u Moldaviji kao trener Sheriffa i dobro poznajem tu ekipu. Nisu to poluamateri kako su neki bh. mediji pisali. Radi se o ozbiljnoj ekipi čiji igrači imaju dobra primanja. Realno, Sarajevo je bilo bolje u oba meča i nesretno su ispali.

Sta zna Zekic, bolje zna forumska populacija :kafa:
Zekic niti zna kakav jebodron konkurencija. Niti zna kako smo mi igrali u ligi, a razlika izmedju šerifa i Zarije je kao izmedju dinama i Cibalije
Uz to, Zarija ove godine je zadnja u Moldaviji
I čuj nesretno
Nesreća je sto nas je on vodio u evropi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2017, 10:52

Pa Moldavija ima veci koeficijent od Bosne :D ima oko 20 slabijih liga od njihove, nisu to amateri ali smo bili favoriti i stoji da je najveca bruka ikad jer smo ispali u prvom pretkolu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 jul 2017, 11:00

Ne znam otkud se potura priča da su amateri kad je poslije žrijeba na ovom forumu bila priča da smo na najteže udarili i da glat možemo ispast. Sad odjednom konobari. :D bruka je ispadanje u prvom pretkolu a nije bruka protivnik. Je l' veća sramota uništit protivnika u prvom pretkolu a ispast na penale il popit 10 golova u dvomeču u play-offu? Tako postavite stvari.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 30 jul 2017, 11:06

skoroalen je napisao/la:Ne znam otkud se potura priča da su amateri kad je poslije žrijeba na ovom forumu bila priča da smo na najteže udarili i da glat možemo ispast. Sad odjednom konobari. :D bruka je ispadanje u prvom pretkolu a nije bruka protivnik. Je l' veća sramota uništit protivnika u prvom pretkolu a ispast na penale il popit 10 golova u dvomeču u play-offu? Tako postavite stvari.

A i kod izvodjenja penala su dokazali da se ne radi o amaterima, sve fino izvedeni penali i pored onolikog pritiska koji smo pravili sa tribina, kod prvog njihovog penala nakon onoliko zvizduka ocekivao sam da ce lopta preko sjeverne tribine odletiti :D

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 30 jul 2017, 11:08

Slabo ce danas bit hordi u zenici korida u cevljanovicima jbg
Zeljeznicar iznad svega !

KING JAMES G.O.A.T

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 jul 2017, 11:11

kyrieirving je napisao/la:Slabo ce danas bit hordi u zenici korida u cevljanovicima jbg
Pa nije nama interesantno da te gledamo gore.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2017, 11:13

Evolution87 je napisao/la:
kyrieirving je napisao/la:Slabo ce danas bit hordi u zenici korida u cevljanovicima jbg
:rol:

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 30 jul 2017, 11:14

A ne idemo ti mi sarajlije na to pa zato govorim malo ce raje biti u zenici

KING JAMES G.O.A.T

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 30 jul 2017, 11:15

Osttribine je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:Svaka kritika je dobrodosla. Ja sam uvjek bio za kritiku i podrzavao kritiku.
Ali stvarno treba imati mjeru, kao i u svemu tako i u kritici.
Meni je jasno da neko ne voli nekog sadanjeg ili bivseg igraca. Da se ne slaze sa nacinom rada trenera isl.
Ali nazivati nekoga bezmudi i slicni nazivi je ispod svakog nivoa navijaca Sarajeva.

@aco ili ti aleksandar veliki. Mene si trajno banovao zbog toga sto sam te citirao kada si napisaose slijedece "svaki komentar koji bude u vezi sa temom FK Sarajevo bice obrisan". Ovdje se vrijedjaju ljudi a ti ne reagujes.

@hilmo, mnogo smo pogrijesili kada smo tebe birali za moderatora ili kako se vec zove tvoja funkcija na forumu. Ja sam prvi vjerovao da ti mozes drzati temu pod kontrolm i ne dozvoljavati sve ono zbog cega smo se zalili prije biranja tebe. Mogu konstatovati da je stanje mnogo gore i da si dokazao da nisi dorastao ili da budem precizniji nisi burazeru sposoban da budes moderator
Ovo je sustina, dopustio im je iz dana u dan ne kritiku nego vrijedjanje igraca i trenera, recimo za Calu bezmudi ovo ono, a covjek nam ostvario najveci niz ligaskih pobjeda sa klubom, postavio rekord jbg, sto to neko prije njega nije uradio, ali jok iz dana u dan pljuvanje. Svi znamo da dosta stvari u klubu ne stima i ocekujemo bolje i treba iznijeti kritiku, ali ovde se doslovce pljuje. Evo ova slika Senada Repuha, ne kontam sta je ovde problem, covjek na nekom party i opustio se, ali jok tu je ovaj pozarni 24h sa 7 hiljada postova u 2 godine da proprati svaki potez pa makar i privatni od nasih sadasnjih i nekadasnjih igraca.
Sretno nam svima koji danas idemo u Zenicu i vakat je za 3 boda pa da se vise ne raspravljam sa zenicanima kako ih nismo pobjedili tamo 16 godina i slicna rasprava koja se sa njima vrti u krug :D
Ma kontam ajde vrijedjaju upravu ok,vrijedjaju Tana ok,al kad zbog slike neke glupe Repuha koji je ginuo za nas pocnu vrijedjat il Mihojevica ponizavat muka mi budde,plus sto je Hilmo dozvolio da ovdje jedan kloc proziva pozitivce iz cista mira i psuje im od a do z poslije Zarie pa to nema nigdje i jos ni opomenuo dobio nije ovim putem mu se sjetim najmilijih cisto preventive radi

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 30 jul 2017, 11:16

kyrieirving je napisao/la:
Tebe dovuku u kamionu/prikolici, nista se ti tu ne pitas hoces li ili neces.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 30 jul 2017, 11:17

Pa normalno je da ce reci ivako, nece reci janjos pojma nema ispao je od ekipa koja je slabija od rudesa.
UPRAVA NAPOLJE!

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 30 jul 2017, 11:19

Danas vizionar Repuh sklanja Mihojevica i Kuzmanovica, stavlja Hadzica u spic, Krstu na krilo, Pero na stoperu a Hebib, Saric i Almir sigurni ko smrt, igracine.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2017, 11:19

kyrieirving je napisao/la:
Nisu sarajlije porijeklom sa Kosova drug

moj uzor-S.G
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la moj uzor-S.G » 30 jul 2017, 11:21

Evolution87 je napisao/la:Tebe dovuku u kamionu/prikolici, nista se ti tu ne pitas hoces li ili neces.
:rol:
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 30 jul 2017, 11:22

Nisu sarajlije porijeklom sa Kosova drug[/quote]
Pa nisu normalno to sam stalno govorio alaimu kad je zivio pored mene a on govori ma ja zivim ovdje i sarajlija sam al ne mozes to nekima objasnit.

KING JAMES G.O.A.T

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 49 gostiju.