Baka majstore!
I Salko je brz kao vihor, sa njim desno, lijevo Todorom i Jovom u vrhu još bi brži i ubitačniji bili...
Moguće, ali fino igraju...Uskoro im se i Baraban vraća, to je veliki plus...Gradonacelnik je napisao/la:Širokom nedostaje širina, vidjet ćeš kad dođu kartoni i povrede.
Samo pogledaš ovu cijenu i shvatiš da su likovi što uređuju tm za BH totalni debiliPiazzaGrande je napisao/la:Malo sam pročešljao ovaj transfermarkt, što uređuje naš kolega sa foruma:
....
Ukidaj ovo pod hitno, najgore je što se neki portali i novine pozivaju na transfermarkt kao neki relevantan izvor, pa onda imamo naslove tipa: Sarajevo najskuplja ekipa u BiH!![]()
I ne bila...
Hvala, živio!Evolve je napisao/la:Cestitke momci
Sve sam vidio, nista mi ne trebas govorit hahaALOBOLA je napisao/la:Ma kakav koreanac jesi ti vidio one tri sa Bilbijom.Ona jednatutankamon1905 je napisao/la:Jeste li vidili brata koreanca? Dobro ga je gazio zivot ako ima samo 25:shock:
Vidim troje ih je zaduženo za BiH, ne znam kako Matthias Seidel i njegova ekipa dozvoljavaju ovo orgijanje na tm BiH, ljudi vjerojatno nemaju pojma kakvo je stanje u nekoj tamo, nebitnoj, PL BiH, ali ipak dugo je trebalo rada i truda da se stekne nekakva reputacija i da postaneš relevantan izvor informacija, da bi ga ovi koji uređuju tm za BiH, očigledno navijački orijentirani, doveli u razinu šprdnje i ismijavanja...Jericho je napisao/la:Samo pogledaš ovu cijenu i shvatiš da su likovi što uređuju tm za BH totalni debiliPiazzaGrande je napisao/la:Malo sam pročešljao ovaj transfermarkt, što uređuje naš kolega sa foruma:
....
Ukidaj ovo pod hitno, najgore je što se neki portali i novine pozivaju na transfermarkt kao neki relevantan izvor, pa onda imamo naslove tipa: Sarajevo najskuplja ekipa u BiH!![]()
I ne bila...![]()
https://www.transfermarkt.com/deni-sime ... ler/194082
PiazzaGrande je napisao/la:Malo sam pročešljao ovaj transfermarkt, što uređuje naš kolega sa foruma:
Toni Jović (Zrinjski) 200 Th. eura
Marijan Ćavar (Zrinjski) 50 Th. eura
![]()
Frank Liivak (Sarajevo) 200 Th. eura
Semir Smajlagić (Sarajevo) 150 Th. eura
Sanjin Lelić (Sarajevo) 250 Th. eura
Selmir Pidro (Sarajevo) 100 Th. eura
Ko su ovi, zna li trener Sarajeva da su mu ovi na popisu?
![]()
![]()
Da ne pišem o cijenama nekih igrača kao što su Almir-Centaršut Bekić, Anel Hebibović ili Elvis Sarić...![]()
Dalje:
Dženan Zajmović (Željezničar) 250 Th. eura
Asim Zec (Željezničar) 500 Th. eura
Tarik Džindo (Željezničar) 100 Th. eura
Amar Beširević (Željezničar) 150 Th. eura
Siniša Stevanović (Željezničar) 425 Th. eura... itd, itd
I ne bila...
Hvala , ali citao sam malo vase komentare na tekmu i na igru Sirokog.Dobro je biti samokritican ali mislim da ste previse opleli po vasim igracima.Mi jesmo bili bolji po šansama ,posjedu lopte itd ali ni vi niste bili bezopasni narocito u prvom poluvremenu.Svidja mi se nacin na koji Sabljić vodi ekipu i odlicno vas je poslozio.U odnosu na lani za dvije klase ste bolji.Uz Barabana i Basu i vi cete biti u borbi za titulu.KingJamesMVP je napisao/la:Sve čestitke za pobjedu sinoć
Jeste 4-0 (Hajdarević, Handžić 2 i Laštro)tutankamon1905 je napisao/la:Jel se igralo danas protiv Jadrana?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.