HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Jericho
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Jericho » 30 jul 2017, 12:15

PiazzaGrande je napisao/la:Malo sam pročešljao ovaj transfermarkt, što uređuje naš kolega sa foruma:
....
Ukidaj ovo pod hitno, najgore je što se neki portali i novine pozivaju na transfermarkt kao neki relevantan izvor, pa onda imamo naslove tipa: Sarajevo najskuplja ekipa u BiH! :lol:
I ne bila...
Samo pogledaš ovu cijenu i shvatiš da su likovi što uređuju tm za BH totalni debili :rol:
https://www.transfermarkt.com/deni-sime ... ler/194082
#SuningOUT

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 30 jul 2017, 12:31

Cestitke momci
NK Široki Brijeg

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 30 jul 2017, 12:35

Evolve je napisao/la:Cestitke momci
Hvala, živio!
Imate dobru ekipu...

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 30 jul 2017, 12:37

ALOBOLA je napisao/la:
tutankamon1905 je napisao/la:Jeste li vidili brata koreanca? Dobro ga je gazio zivot ako ima samo 25 :D
Ma kakav koreanac jesi ti vidio one tri sa Bilbijom.Ona jedna :shock::shock:
Sve sam vidio, nista mi ne trebas govorit haha

Ja sam odusevljen kako je Baka ovo poslozio bez 3-4 prvotimca od prosle sezone...planska zagrijavanja, planske izmjene kako odmice utakmica, cak mi se cini i tecnije da igramo...nece uvijek ovako ic, ali zasad mi se ovo sviđa.
Kad se covjek zaletio prema Piricu nakon onog ispucavanja u aut kad smo vodili...sou.

Sad da nas vidimo protiv na papiru slabijih ekipa

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 30 jul 2017, 12:46

Jericho je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Malo sam pročešljao ovaj transfermarkt, što uređuje naš kolega sa foruma:
....
Ukidaj ovo pod hitno, najgore je što se neki portali i novine pozivaju na transfermarkt kao neki relevantan izvor, pa onda imamo naslove tipa: Sarajevo najskuplja ekipa u BiH! :lol:
I ne bila...
Samo pogledaš ovu cijenu i shvatiš da su likovi što uređuju tm za BH totalni debili :rol:
https://www.transfermarkt.com/deni-sime ... ler/194082
Vidim troje ih je zaduženo za BiH, ne znam kako Matthias Seidel i njegova ekipa dozvoljavaju ovo orgijanje na tm BiH, ljudi vjerojatno nemaju pojma kakvo je stanje u nekoj tamo, nebitnoj, PL BiH, ali ipak dugo je trebalo rada i truda da se stekne nekakva reputacija i da postaneš relevantan izvor informacija, da bi ga ovi koji uređuju tm za BiH, očigledno navijački orijentirani, doveli u razinu šprdnje i ismijavanja...

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 30 jul 2017, 13:00

Toni Jović (Zrinjski) 200 Th. eura
Marijan Ćavar (Zrinjski) 50 Th. eura
:?

Frank Liivak (Sarajevo) 200 Th. eura
Semir Smajlagić (Sarajevo) 150 Th. eura
Sanjin Lelić (Sarajevo) 250 Th. eura
Selmir Pidro (Sarajevo) 100 Th. eura
Ko su ovi, zna li trener Sarajeva da su mu ovi na popisu?
:urnebes: :urnebes:
Da ne pišem o cijenama nekih igrača kao što su Almir-Centaršut Bekić, Anel Hebibović ili Elvis Sarić... :crazy: :lol:

Dalje:
Dženan Zajmović (Željezničar) 250 Th. eura
Asim Zec (Željezničar) 500 Th. eura
Tarik Džindo (Željezničar) 100 Th. eura
Amar Beširević (Željezničar) 150 Th. eura
Siniša Stevanović (Željezničar) 425 Th. eura... itd, itd :urnebes:

I ne bila...

Tako je i Coric kostao oko 650k€ a sad kad je potpisao za nas kosta samo 350 po TM-u.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 30 jul 2017, 13:03

Sve čestitke za pobjedu sinoć
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 30 jul 2017, 13:48

KingJamesMVP je napisao/la:Sve čestitke za pobjedu sinoć
Hvala , ali citao sam malo vase komentare na tekmu i na igru Sirokog.Dobro je biti samokritican ali mislim da ste previse opleli po vasim igracima.Mi jesmo bili bolji po šansama ,posjedu lopte itd ali ni vi niste bili bezopasni narocito u prvom poluvremenu.Svidja mi se nacin na koji Sabljić vodi ekipu i odlicno vas je poslozio.U odnosu na lani za dvije klase ste bolji.Uz Barabana i Basu i vi cete biti u borbi za titulu.
Sto se nas tice oduševio me je Galic u drugom poluvremenu i moram priznat da sam bio skeptičan nakon nekih tekmi na pripremama ali ono sinoc je bilo odlično a bilo bi i puno bolje da mu je Filipović dao kako treba nekoliko jednostavnih lopti koje je slao u aut ili u p.m.
Mali Čavi se jučer izgubio ali to je danak mladosti i neiskustvu i to treba istrpiti i zato mi je drago da je ispraćen onakvim aplauzom jer ljudi ocito vide volju ,zelju ali i znanje.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 30 jul 2017, 14:12

Kao sto sam i pretpostavio,odlazak Tomica,Petraka pa i Mesanovica se za sada niti malo ne osjeti,Tomic i Petrak su imali velike oscilacije protekle sezone vjerovatno i glad za inozemstvom je ucinila svoje pa neke utakmice losije odigrane,svidja mi se vise ova nova igra u kojoj je vise brzih i okomitijih igraca,Tomo i Petrak su nekad bas znali dusiti sa loptom ali su zato defanzivno jaki bili no sreca da su tu Jakovljevic i Katanec ,pogotovo ovaj prvi stijena i moc Zrinjskog kad vidim Graovca kako se gubi u Zelji jasno mi je zasto nije mogao Jakova izbaciti iz prvih 11.
Toni Jovic za sada u svakoj utakmici je dao ogroman doprinos i mozda da je taj momak igrao u napadu umjesto tromog Kajkuta protiv Maribora prvu utakmicu tko zna kako bi zavrsilo,momak ima nevidjenu energiju i samopouzdanje koje ce sa golovima biti jos i vece,bit ce jako Handzicu se izboriti pokraj njega ako ovako nastavi,za sada nas najbolji igrac uz Jakova,svojim pametnim presingom a ne kao Mesanovic koji je trcao kao muh bez glave unistio je i Sarajevo ,Siroki i Maribor u gostima,svaka utakmica sve bolji i bolji .
Kad se sjetim Bake dok je vodio Zrinjski i BiH reprezentaciju onda mu savez nije dopustao da osvoji titulu iako je imao ovakve slicne igre kad bi sa ekipom prosao pripreme,desavalo se kao u Orasju gdje nisi mogao nista od sudija,sad Baka djeluje u normalnijem okruzenju i misljanja sam ako ovako Zrinja nastavi da nebi trebala iznenaditi ni treca titula za redom.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 30 jul 2017, 18:12

Pirić - Gaalić, Slobo, Matija, Pero - Pezer, Bare, Jović, Bića, Todor, Handžić

Ekipa za titule, zadržati ih sve na okupu i uz jednog kvatitetnog veznjaka (nadam se da će Handžić opravdati epitet pojačanja) napast Europu, da konačno taj iskorak napravimo.
HŠKZ!

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 30 jul 2017, 21:13

Jel se igralo danas protiv Jadrana?

Wayat
Kontakt:

Post Postao/la Wayat » 30 jul 2017, 22:05

tutankamon1905 je napisao/la:Jel se igralo danas protiv Jadrana?
Jeste 4-0 (Hajdarević, Handžić 2 i Laštro)

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 30 jul 2017, 23:19

Hvala majstore...vidim nigdje rijeci o utakmici. Tek sad naso na hercegovini

Jel bio iko na utakmici? Vidim koreanac igro, a kasnije uso jos neki japanac hahaha sta je ovo

smoto
Kontakt:

Post Postao/la smoto » 31 jul 2017, 14:54

Piric dobar
Pero standardno
Galić 2pol moćan
Slobo :ljepota:
Katanec mislim da je počeo da glumi igrača i da on kao stoper "razmislja" sta ce s loptom , postao je kikser nije to više isti igrač kao od prije 2sezone , prodati ako se može koja Marka uzeti
Pezer dobar bez lopte , s loptom nezna sta ce
Perišić korektan
Ćavar e u ovoj utakmici je vidljivo da je njegova pozicija DM ili CM on je igrač koji će iznijeti loptu od svojih stopera do ofanzivnijih igrača , on nije za poluspicu gubi se na toj poziciji i nemože to igrati ... Nevidljiv
Todor ok prema naprijed standardno njegovo , al zabrinjava njegova igra u odbrani pomaganje Peri pa čovjek je plivao čitavu utakmicu , treba mu par samara opaliti :-)
Miloš naprijed dobar koliko može uradi i totalna suprotnost od Todora u odbrani disciplinovan odgovoran
Jović pozrtvovan opasan napasan puno polje mu leži ova pozicija nego krilo gdje bezzveze zuji
Barišić fino mirno iskusno nit će dobar
Cirijak i Salko bez komentara ( nisu dovono proveli na terenu da bi ih moga ocjeniti )
. . . VOLIO TE JEDAN ULTRAS !!! ★★★★★

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 31 jul 2017, 17:12

Nisam bio jučer na utakmici, ali prijatelj mi reče da je So-Hyonk igrao, zna, uporan, igra s obe noge, doduše nešto je i griješio...Mali japanac, baš mali, k'o zvrk -ima dribling, ne da materi loptu ali on je još juniorskog uzrasta, 18 godina...Handžić odličan, rastrčan, 2 gola...Na štoperu je igrao naš junior Krstanović a priliku je dobio i novopridošli Đonlić u drugom poluvremenu...Hajdarević je dao gol...volio bih njega vidjeti u jednoj utakmici zajedno sa Ćavarom na terenu...Kukoč dvije asistencije jučer...

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 31 jul 2017, 23:14

.....................Bandic................

Baric..Lastro........Barisic..Lucic

Jazvin..Perisic..Jamak....Kukoc

...................Mulahusejinovic..........

................Handzic(Hajdarevic)

Igraci koji cekaju svoju priliku,ekipa jako dobra.
Jos se ne zna.za Taiya ,So Hyonka i ovoga japanca hoce li potpisati ugovore navodno Baka francuzom zadovoljan
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 01 avg 2017, 12:17

Nadam se da ce savez odgoditi utakmicu u Bijeljini i prebaciti je u neki drugi termin jer prema informacijama meteorologa očekuje nas pakleni tjedan sa temperaturama i preko 40 °C...Posto bijeljinski premijerligas nema reflektore utakmica je zakazana za subotu, 17:30...U tim uvjetima zaista nije humano igrati, ugrozeno je zdravlje nogometasa...Od ponedjeljka meteorolozi najavljuju pad temperature za 10 stupnjeva...Bilo bi razumno odgoditi za ponedjeljak-utorak ili, ako se mora igrati za vikend, odigrati u subotu u vecernjem terminu na nekom stadionu u blizini koji ima reflektore...Tuzla npr. ako Sloboda nije domacin, ne znam raspored...

smoto
Kontakt:

Post Postao/la smoto » 01 avg 2017, 21:52

hskzmostar je napisao/la:.....................Bandic................

Baric..Lastro........Barisic..Lucic

Jazvin..Perisic..Jamak....Kukoc

...................Mulahusejinovic..........

................Handzic(Hajdarevic)

Igraci koji cekaju svoju priliku,ekipa jako dobra.
Jos se ne zna.za Taiya ,So Hyonka i ovoga japanca hoce li potpisati ugovore navodno Baka francuzom zadovoljan
Navodno Tatty (francuz) u Želji na probi .
. . . VOLIO TE JEDAN ULTRAS !!! ★★★★★

Wayat
Kontakt:

Post Postao/la Wayat » 02 avg 2017, 14:09

Slobodan Jakovljević i Nemanja Bilbija produžili ugovore do 2019...Bravo :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 02 avg 2017, 14:20

Svaka cast. Ne znam kakve su pare i ne zanima me, ali treba cestitat svakom igracu koji prihvati ostat u ovoj mocvari, a ima priliku otic besplatno. Idemo jako

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.