ja dajem i drugu ruku..nevjernik je napisao/la:Dosta mi je vise poredjenja te lige i najvece lige svih vremena (govorim generalno u posjednjih 50-ak godina)
dajem ruku da nije toliko nasih igraca tamo, da bi danas francuska liga bila kod nas gledanija i poznatija od svabske
za par dana nam pocinje omijena nam liga, a mi jos ni rijeci o prognozama, pojacanjima, ocekivanjima, itd.
dajte da se osvrnemo malo na to
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
ne znam sad tacno jeli isto nose pobjede al ovaj u grupi je dobio jos bodova sto je usao u nju
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
I meni se čini da se samo to boduje dodatno...respo je napisao/la:ne znam sad tacno jeli isto nose pobjede al ovaj u grupi je dobio jos bodova sto je usao u nju
Der Mann für die entscheidenden Tore.
al da ne idemo u off
opet ne znam da li je njemacka bolja od italije po bodovanju jer kazem ti nije isto ako je bayern prosao uz nerijesene a milan ispao sa 3 pobjede
treba gledati i ostale rezultate da bi se vidjelo ko je "bolji"
opet ne znam da li je njemacka bolja od italije po bodovanju jer kazem ti nije isto ako je bayern prosao uz nerijesene a milan ispao sa 3 pobjede
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
Pa po ovom njihovom bodovanju izgleda da jeste trenutno....Ma prijatelju znaju i ptice na grani da je Bayern jedina konkurentna ekipa u LP, dok talijani uvijek imaju 2-3 ekipe koje su tu u vrhu.....Ali problem je što su ih švabe uzele u Europa ligi, radi ovog bodovanja, i to je to....respo je napisao/la:al da ne idemo u off
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Interista di cuore
- Kontakt:
tu je sva prica.talijani EL ne smatraju tako vaznim takmicenjem i zbog toga je doslo do ovog...Hare_BvB je napisao/la:Pa po ovom njihovom bodovanju izgleda da jeste trenutno....Ma prijatelju znaju i ptice na grani da je Bayern jedina konkurentna ekipa u LP, dok talijani uvijek imaju 2-3 ekipe koje su tu u vrhu.....Ali problem je što su ih švabe uzele u Europa ligi, radi ovog bodovanja, i to je to....respo je napisao/la:al da ne idemo u off
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
ne smatraju a kada je bila najjaca liga u 90-tim dok osvajali Kup Uefa smatrali su jel?
prosle i ove sezone Evropa liga je prejaka ko je uzme svaka mu cast 
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 26 avg 2010, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Los*Blancos
- Kontakt:
juznjak> je napisao/la:ne smatraju a kada je bila najjaca liga u 90-tim dok osvajali Kup Uefa smatrali su jel?
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
konacno neko pametno zbori:)juznjak> je napisao/la:ne smatraju a kada je bila najjaca liga u 90-tim dok osvajali Kup Uefa smatrali su jel?prosle i ove sezone Evropa liga je prejaka ko je uzme svaka mu cast
potpis
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
u posljednjih 6-7 godina su totalno zapostavili to takmicenjejuznjak> je napisao/la:ne smatraju a kada je bila najjaca liga u 90-tim dok osvajali Kup Uefa smatrali su jel?
a ti se bolje spremi za sutra
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
to mozda vazi za 3-4 velika kluba kao sto su inter milan juve za ostale je vazna jer pored para tu je i ugled van italijeInterista di cuore je napisao/la:tu je sva prica.talijani EL ne smatraju tako vaznim takmicenjem i zbog toga je doslo do ovog...Hare_BvB je napisao/la:Pa po ovom njihovom bodovanju izgleda da jeste trenutno....Ma prijatelju znaju i ptice na grani da je Bayern jedina konkurentna ekipa u LP, dok talijani uvijek imaju 2-3 ekipe koje su tu u vrhu.....Ali problem je što su ih švabe uzele u Europa ligi, radi ovog bodovanja, i to je to....respo je napisao/la:al da ne idemo u off
za svaku zemlju svaki kup je vazan samo pitanje je kojim klubovima
Joj ovog bajernovca sto je zavro cuj inter bi ko nesto mogao uradit,pa taj inter sto ga podcjenujes je vas mlatno na sred madrida pa ti pricaj kome hoces jer inter je jaci od Bayerna Wolsburga Leverkusena zajedno,kad bi se sastali najbolji igraci iz toga kluba inter bi vas mlatno ostale klubove necu da nabrajam tu su Milan Juve sve su klubovi to sa tradicijom ne instant klubovi ko salke wolsburg i werder.
Samo jedan klub Velež Mostar
BundesLiga će aBd dobiti to još jedno mjesto na štetu Serije A u LP

Sampdoria ispala, to znači po 3 predstavnika u LP. Još 3 u Europa ligi (Dortmund, Leverkusen, Stuttgart) nije loše...

Kakva Seria A, vjerujem i danas puna namještanja i mafije... nikakva liga, stadioni poluprazni... smiješno...
Sampdoria ispala, to znači po 3 predstavnika u LP. Još 3 u Europa ligi (Dortmund, Leverkusen, Stuttgart) nije loše...
Kakva Seria A, vjerujem i danas puna namještanja i mafije... nikakva liga, stadioni poluprazni... smiješno...
- Los*Blancos
- Kontakt:
i Real Madrid je zapostavio LP u 1/8nevjernik je napisao/la:u posljednjih 6-7 godina su totalno zapostavili to takmicenjejuznjak> je napisao/la:ne smatraju a kada je bila najjaca liga u 90-tim dok osvajali Kup Uefa smatrali su jel?![]()
a ti se bolje spremi za sutra
El mejor club del siglo XX
Ma gluposti, čuj ne smatraju Europsku ligu tako važnom. Pa šta očekivati od relativno prosječnih klubova (genoa, sampa, palermo, napoli...) nego da se dokazuju u tom takmičenju. Pa čitavu sezonu se bore za ta mjesta koja vode u EL i kad se plasiraju onda ovo takmičenje smatraju nevažnim.
O zaradama u istom suvišno je pričati.
Vom Jäger zum Gejagten
- Interista di cuore
- Kontakt:
svi vi koji ne pratite Italijanski fudbala bezveze pametujete sto se tice EL...pogledajte utakmice Italijanskih ekipa u EL iz zadnjih 5,6 sezone pa mi javite u koliko su Ital klubovi tih utakmica igrali sa prvim sastavom. kad to provjerite javite se ovde,pa pametujte 
ribery i robben vrede vise od vase citave lige

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Kakva je liga bundesliga kad iga 70 % nakvi izbjeglica arapa,palestinaca,kakva je to liga kad je najveca zvjezda bio Hasemian :S,ili jedan Olic .
Samo jedan klub Velež Mostar
- Interista di cuore
- Kontakt:
dovoljno si reko o svom poznavanju fudbala... hahahahahahahvan gall je napisao/la:ribery i robben vrede vise od vase citave lige![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije to uvijek takoMa gluposti, čuj ne smatraju Europsku ligu tako važnom. Pa šta očekivati od relativno prosječnih klubova (genoa, sampa, palermo, napoli...) nego da se dokazuju u tom takmičenju. Pa čitavu sezonu se bore za ta mjesta koja vode u EL i kad se plasiraju onda ovo takmičenje smatraju nevažnim.
imas primjer Aston Ville iz pretprosle sezone, kad su ovo takmicenje iskoristili da igraju sa drugim timom, da bi odmorili glavne igrace, jer im je bila liga puno vaznija
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.