respo je napisao/la:al da ne idemo u off
opet ne znam da li je njemacka bolja od italije po bodovanju jer kazem ti nije isto ako je bayern prosao uz nerijesene a milan ispao sa 3 pobjede
treba gledati i ostale rezultate da bi se vidjelo ko je "bolji"
Pa po ovom njihovom bodovanju izgleda da jeste trenutno....Ma prijatelju znaju i ptice na grani da je Bayern jedina konkurentna ekipa u LP, dok talijani uvijek imaju 2-3 ekipe koje su tu u vrhu.....Ali problem je što su ih švabe uzele u Europa ligi, radi ovog bodovanja, i to je to....
tu je sva prica.talijani EL ne smatraju tako vaznim takmicenjem i zbog toga je doslo do ovog...
to mozda vazi za 3-4 velika kluba kao sto su inter milan juve za ostale je vazna jer pored para tu je i ugled van italije
za svaku zemlju svaki kup je vazan samo pitanje je kojim klubovima
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
Joj ovog bajernovca sto je zavro cuj inter bi ko nesto mogao uradit,pa taj inter sto ga podcjenujes je vas mlatno na sred madrida pa ti pricaj kome hoces jer inter je jaci od Bayerna Wolsburga Leverkusena zajedno,kad bi se sastali najbolji igraci iz toga kluba inter bi vas mlatno ostale klubove necu da nabrajam tu su Milan Juve sve su klubovi to sa tradicijom ne instant klubovi ko salke wolsburg i werder.
BundesLiga će aBd dobiti to još jedno mjesto na štetu Serije A u LP
Sampdoria ispala, to znači po 3 predstavnika u LP. Još 3 u Europa ligi (Dortmund, Leverkusen, Stuttgart) nije loše...
Kakva Seria A, vjerujem i danas puna namještanja i mafije... nikakva liga, stadioni poluprazni... smiješno...
Ma gluposti, čuj ne smatraju Europsku ligu tako važnom. Pa šta očekivati od relativno prosječnih klubova (genoa, sampa, palermo, napoli...) nego da se dokazuju u tom takmičenju. Pa čitavu sezonu se bore za ta mjesta koja vode u EL i kad se plasiraju onda ovo takmičenje smatraju nevažnim.
O zaradama u istom suvišno je pričati.
svi vi koji ne pratite Italijanski fudbala bezveze pametujete sto se tice EL...pogledajte utakmice Italijanskih ekipa u EL iz zadnjih 5,6 sezone pa mi javite u koliko su Ital klubovi tih utakmica igrali sa prvim sastavom. kad to provjerite javite se ovde,pa pametujte
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Ma gluposti, čuj ne smatraju Europsku ligu tako važnom. Pa šta očekivati od relativno prosječnih klubova (genoa, sampa, palermo, napoli...) nego da se dokazuju u tom takmičenju. Pa čitavu sezonu se bore za ta mjesta koja vode u EL i kad se plasiraju onda ovo takmičenje smatraju nevažnim.
O zaradama u istom suvišno je pričati.
Nije to uvijek tako
imas primjer Aston Ville iz pretprosle sezone, kad su ovo takmicenje iskoristili da igraju sa drugim timom, da bi odmorili glavne igrace, jer im je bila liga puno vaznija
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Ja znam da je inter skuplji od bayerna i salkea zajedno eto udji na uefinu stranicu bilo ti je i prije finala da je inter duplu skuplji od bajerna pa ti ta fora propada u vodu majstore.