Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Osim13
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Osim13 » 30 jul 2017, 21:31

PERO1234 je napisao/la:Ako se po jutru dan poznaje Zrinjski prvak, Gosk i Celik druga liga.
Pah, slazem se, ali ipak prerano je jos uvijek za takve prognoze.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jul 2017, 21:33

Ostati ce Celik u ligi, bolji su nego sto se ocekivalo. I cekaju Kouadia i Mahmutovica..U biti losi su oni ali GOSK i Vitez to nisu namirisali i pojacali se tako da prije proljeca nece imati prednost. A onda ce Celik dovesti vjerovatno neke igrace i odraditi to za 10. mjesto. :thumbup:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 30 jul 2017, 21:33

dobro čelik ovo hendla
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 jul 2017, 21:35

flash84 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Drago mi je sto je Hadzic zabio :thumbup:
Samo je realno zasluzio da ga neko nasuta, zabije prvi gol i onda provocira jug i istok. Dobro ga je Ivetic udario sakom u fazonu ebem ti mater balavu :urnebes:
Pa vidio od starijeg suigraca. Inace sam mislio da je ovaj ciganluk svojstven samo igracima Zelje ali evo kone ih kopiraju. Sutra se prica o kompleksima a svrsava se na pobjedu protiv amatera.
pa vi imate kompleks nize vrijednosti sto dokazuje evo i ovaj tvoj komentar.
svaki put stadion napunite koliko toliko protiv sarajevskih klubova, uvijek vasi igraci (kao i danas) ginu najvise protiv sarajevskih klubova.
kada uzmete bod, to slavite kao da ste osvojili ligu u najmanju ruku.
i ti onda ovo slavlje jednog osamnaestogodisnjaka koji je upravo zabio svoj prvi gol u karijeri u seniorima nazivas kompleksom...

De vi dodjite sebi. Umjesto da korektno navijate vi ste veceras svom klubu nabili kaznu od 10k sigurno. Dresova nemate kako bog zapovjeda al bitno je prozivat sarajlije na forumu.
sretno, da izborite opstanak opet i vidimo se na kosevu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 30 jul 2017, 21:37

Sarajevo je dobilo tek kad je Čelik fizički pao što je normalno za ekipu koja gotovo nije prošla pripreme. Čelik je čak bio bolji nego što sam očekivao. Mislim da će se Čelik dizati polako, neće se oni tek tako predati.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 30 jul 2017, 21:39

flash84 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Drago mi je sto je Hadzic zabio :thumbup:
Samo je realno zasluzio da ga neko nasuta, zabije prvi gol i onda provocira jug i istok. Dobro ga je Ivetic udario sakom u fazonu ebem ti mater balavu :urnebes:
Pa vidio od starijeg suigraca. Inace sam mislio da je ovaj ciganluk svojstven samo igracima Zelje ali evo kone ih kopiraju. Sutra se prica o kompleksima a svrsava se na pobjedu protiv amatera.
Kompleksi, a vise od pola utakmice pjevaju Kosevo vam je.bemo. :lol: :lol: :lol:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 30 jul 2017, 21:46

Gledo sam od 55.minute,ako je ovo neko mjerilo Celika onda su u kurcu zescem,mada fale tu 4 igraca,vjerovatno ce to napadacki bolje izgledat.

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 30 jul 2017, 21:57

Hvala Celiku,popusio sam avatar.. .
Ko ce od baleka nosat grb Sarajva mjesec dana
EKONNP

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 30 jul 2017, 22:11

Borac-Mladost ce biti odlicna utakmica u 3.kolu.
Igraj Široki ti si najbolji!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2017, 22:14

skripar96 je napisao/la:Hvala Celiku,popusio sam avatar.. .
Od koga si izgubio, od Evandera?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 30 jul 2017, 22:17

@govedji gulas

Osmanhodzic, Dedic...sad ova dva kloca su samo neki od igraca Sarajeva sa ovim firaunskim potezima. Sto se tice slavljenja i zapinjanja priupitaj malo starije hordase kako ste se brijali kad nam je falilo za titulu a vama ni iz dzepa ni u dzep. Utakmica na Kosevu, mi sa Modricom se borili za prvo mjesto. Idi slavi i uzivaj :)

Btw

Zrinjski duplo vise raje privukao nego vi ;)

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la skripar96 » 30 jul 2017, 22:20

MortemHz je napisao/la:
skripar96 je napisao/la:Hvala Celiku,popusio sam avatar.. .
Od koga si izgubio, od Evandera?
Ma ja
EKONNP

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 jul 2017, 22:23

flash84 je napisao/la:@govedji gulas

Osmanhodzic, Dedic...sad ova dva kloca su samo neki od igraca Sarajeva sa ovim firaunskim potezima. Sto se tice slavljenja i zapinjanja priupitaj malo starije hordase kako ste se brijali kad nam je falilo za titulu a vama ni iz dzepa ni u dzep. Utakmica na Kosevu, mi sa Modricom se borili za prvo mjesto. Idi slavi i uzivaj :)

Btw

Halo vi zapinjete svaku utakmicu, nebitno koliku vaznost ona imala, nebitno kakav tim imali. Hoces reci da vam je neko trebao pustiti da osvojite titulu? eto te kao strumfovi.

a tu utakmicu protiv zrinjskog, gdje je citava zenica dosla nakon bog zna koliko godina i sto se nece ponovit jos isto tako bog zna koliko godina objesi macku o rep u ovakvim usporedbama.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 30 jul 2017, 22:23

tuzlak1987 je napisao/la:Ostati ce Celik u ligi, bolji su nego sto se ocekivalo. I cekaju Kouadia i Mahmutovica..U biti losi su oni ali GOSK i Vitez to nisu namirisali i pojacali se tako da prije proljeca nece imati prednost. A onda ce Celik dovesti vjerovatno neke igrace i odraditi to za 10. mjesto. :thumbup:
imamo od sljedeceg kola fenu,cemalovica i mahmutovica slazem se s tobom u tom, ako su uspjeli mahmutovica dovest onda cemo na bilinom u pola sezone gledat mnogo novi i bolji igraca na proljece nego sto su sad ,samo ne kontam sto to ne urade na pocetku sezone ,kod nas je to sve alasalamet
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 30 jul 2017, 22:24

Vidim skutori dobili danas i odma se nafurali.Kakav ba hadzic?!18 godina prvijenac na srecu odbi se lopta golmanu od ruku hodzic je u tim godinama zabio po dva komada zrinjskom baco tatomirovice i todorovice,bandovice.Nema od njeg nista eventualno visocka bosna
Zeljeznicar iznad svega !

KING JAMES G.O.A.T

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2017, 22:25

Btw

.. :rol:

Normalno da cu zapeti, na Koševu neces dobiti koliko god ti trebalo pa bio ti Željezničar kao prosle sezone, Čelik, Široki Brijeg, Modriča, svejedno je koji je klub u pitanju, uvijek treba zapeti i nikome ne treba bodove dati, ako dobijes zasluzeno ces dobiti sto je uvijek i bilo. Drugo, jeste privukao kad je to bio vas veliki povratak nakon par godina dok ovo to nije, ne treba se praviti lud. Isto kao da kazem da je najveci bh derbi privukao vise raje nego Sloboda, logicno je. Kad ste bili u bojkotu opet je par hiljada dolazilo na te meceve protiv nas dok je protiv ostalih bilo oko 300 ljudi, to je poenta ove price.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Evander » 30 jul 2017, 22:27

skripar96 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
skripar96 je napisao/la:U avatar?Na pola godine [emoji1]
Puno je pola godine. Neka bude mjesec dana.
Daj uslove?

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Ako Sarajevo pobjedi ti biras meni avatar,ako bude 1X ja tebi. Mislim da je to fer s obzirom na situaciju u Celiku trenutno[emoji1]
I da,avatar ne smije bit nesto neukusno [emoji2]
Na mjesec dana
Dobijas avatar sutra :)
Nadam se da ces ga dostojanstveno i ponosno nositi mjesec dana :)

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Evander » 30 jul 2017, 22:29

kyrieirving je napisao/la:Vidim skutori dobili danas i odma se nafurali.Kakav ba hadzic?!18 godina prvijenac na srecu odbi se lopta golmanu od ruku hodzic je u tim godinama zabio po dva komada zrinjskom baco tatomirovice i todorovice,bandovice.Nema od njeg nista eventualno visocka bosna
Cemu ovakav post?
Je li neko od nasih pomenuo onog vaseg igraca sto juce zijani loptu?
Jedno je podhebavanje, drugo je debilizam. Koliko god da smo se prcali medjusobno, uvijek smo postovali i nismo dirali u mlade igrace.

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 30 jul 2017, 22:30

FrancescoTotti je napisao/la:

Btw

Halo vi zapinjete svaku utakmicu, nebitno koliku vaznost ona imala, nebitno kakav tim imali. Hoces reci da vam je neko trebao pustiti da osvojite titulu? eto te kao strumfovi.

a tu utakmicu protiv zrinjskog, gdje je citava zenica dosla nakon bog zna koliko godina i sto se nece ponovit jos isto tako bog zna koliko godina objesi macku o rep u ovakvim usporedbama.
Bolan nemoj da krenem redom utakmice nabrajat na Kosevu gdje su vam igraci zapinjali kao ludi protiv nas. Pa trehnuo vas je Travnik, Jajce i mnogi drugi timovi a mi s puno jacim sastavom nismo uspjeli jer vam ihraci jedu travu protiv nas. Uostalom proslava golova vasih igraca pred Robijom govori o necemu? Ja se ne sjecam da su nasi igraci protiv vas radili takve stvari. Doduse ako vam igraci uvijek proslavljaju golove pred protivnickim navijacima onda povlacim sve sto sam gore rekao.

Nemojte vi o posjeti molim vas ;)

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 30 jul 2017, 22:34

Smijem po zivot da je veceras vise bilo ljudi nego kod Borca prvo kolo, iako opet nisam zadovoljan posjetom i + nikada manji broj Hordi zla.
Oko 5-6 hiljada.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.