Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la vlakanje » 31 jul 2017, 07:50

SemirSema je napisao/la:
ZaNjuBoriSe je napisao/la:FK BORAC:
Pioniri 1 na tabeli.
Kadeti 1 na tabeli
Juniori aktuelni prvaci BiH
Seniori 1 na tabeli

:salut:
Kad vam juniori igraju Ligu prvaka?
zar su borcevi juniori uopste igrali premijer ligu prosle godine?

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 31 jul 2017, 08:16

Sa klubovi se sramote.
UPRAVA NAPOLJE!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 31 jul 2017, 08:42

Addict je napisao/la:Je li ono Rahmanovic trci poslije gola prema zapadu i yebe matere?
Momak je iz Tuzle, a naši odnosi su dobro poznati. Plus što je momak kulturan i fin. Ne opravdavam ga i to što je uradio, al za ovo je morao dobiti neke provokacije.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 31 jul 2017, 09:51

Pratim ligu 20 godina ali nisam do sad gledao losiju ekipu i da nema ni jednog profesionalca u ekipi od Celika. Ljudima se odbija lopta po 3m tokom primanja. Jos kad stoper-napadac izbli loptu glavom tokom jednog napada to je vrhunac bio. Navikao covjek da izbija a ovi ga u napad ubacili. Gosk i Celik druga liga. Sad ce im Siroki dati 5 golova.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 31 jul 2017, 10:08

nzm šta vi mislite ali je žalosno da igrači koji odskaču po kvalitetu u našoj ligi završavaju po drugim, trećim ligama (Stevanović, Duljević) :facepalm: :facepalm:
zašto onda uopšte pratiti ovu ligu

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2017, 10:13

FoSte95 je napisao/la:nzm šta vi mislite ali je žalosno da igrači koji odskaču po kvalitetu u našoj ligi završavaju po drugim, trećim ligama (Stevanović, Duljević) :facepalm: :facepalm:
Lendrić kao ubjedljivo najbolji strijelac lige otisao isto tako u drugu francuske.. jadno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 31 jul 2017, 10:18

MortemHz je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:nzm šta vi mislite ali je žalosno da igrači koji odskaču po kvalitetu u našoj ligi završavaju po drugim, trećim ligama (Stevanović, Duljević) :facepalm: :facepalm:
Lendrić kao ubjedljivo najbolji strijelac lige otisao isto tako u drugu francuske.. jadno
znam da sam još jednog htio napisati :crazy: :crazy:
i onda čujev ove levate kada kažu znamo mi da je to jak tim, jes ali qurca :lol: :lol:
kako komentarišete promjene u emisiji posvećenoj Premijer ligi na BHT :kafa:

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 31 jul 2017, 10:19

Zasto je jadno? Napravili su odlicne izbore. Bolje nego da su otisli u nekakve sporove, i ikose nidje veze osrednje klubove u smijesnim ligama. Sto se tice stevanovica sobzirom na godine i njegov pad u karijeri nije moglo bolje.
UPRAVA NAPOLJE!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 31 jul 2017, 10:22

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Pratim ligu 20 godina ali nisam do sad gledao losiju ekipu i da nema ni jednog profesionalca u ekipi od Celika. Ljudima se odbija lopta po 3m tokom primanja. Jos kad stoper-napadac izbli loptu glavom tokom jednog napada to je vrhunac bio. Navikao covjek da izbija a ovi ga u napad ubacili. Gosk i Celik druga liga. Sad ce im Siroki dati 5 golova.
Da su s vama u subotu igrali, uzeli bi bod. Toliko ste vi slabi bili protiv Mladosti. :rol:

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 31 jul 2017, 10:26

Osttribine je napisao/la:Sta je sad tema ko vise zapinje ili neprimjereni gestovi igraca, nakon sto je prica o tradiciji ispuhala :D
Slaba posjeta i jednih i drugih danas, razocarao sam se ulaskom na stadion i vidjevsi jug kako izgleda, a najavljen kao nekakav veliki povratak, a i nas nikad manje u Zenici. Zasluzena nasa pobjeda, da onaj vas golman nije onako raspolozen moglo je biti i ubjedljivije, mada ovo se realno i moglo ocekivati protiv ekipe kakvu Celik trenutno ima.
Sto se tice posjete, ovako sam nesto i najavljivao prije i mislim da je ova sasvim korektna posjeta. Uzmi u obzir da po zadnjem popisu u zenici zivi 110 000, i to dodje da je svaki 18 stanovnik Zenica u tom trenutku bio na stadionu. I ja bi volio da su nam posjete na svim stadionima u prosjeku 10 000 al nema brate. A uzmi i neke vece evropske klubove npr u Italiji/Francuskoj gdje stadioni nisu ispunjeni pa ces vidjeti da su i kod njih posjete dosta vece iz razloga samo zato sto su ima gradovi veci i onda je normalno da ce imati posjetu od 20-30 000.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 31 jul 2017, 11:05

Joj Repuh stalno rješenje :lol:

Pitarima bi fakat bolje bilo da su sinoć izgubili u Zenici.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 31 jul 2017, 11:10

tale07 je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Sta je sad tema ko vise zapinje ili neprimjereni gestovi igraca, nakon sto je prica o tradiciji ispuhala :D
Slaba posjeta i jednih i drugih danas, razocarao sam se ulaskom na stadion i vidjevsi jug kako izgleda, a najavljen kao nekakav veliki povratak, a i nas nikad manje u Zenici. Zasluzena nasa pobjeda, da onaj vas golman nije onako raspolozen moglo je biti i ubjedljivije, mada ovo se realno i moglo ocekivati protiv ekipe kakvu Celik trenutno ima.
Sto se tice posjete, ovako sam nesto i najavljivao prije i mislim da je ova sasvim korektna posjeta. Uzmi u obzir da po zadnjem popisu u zenici zivi 110 000, i to dodje da je svaki 18 stanovnik Zenica u tom trenutku bio na stadionu. I ja bi volio da su nam posjete na svim stadionima u prosjeku 10 000 al nema brate. A uzmi i neke vece evropske klubove npr u Italiji/Francuskoj gdje stadioni nisu ispunjeni pa ces vidjeti da su i kod njih posjete dosta vece iz razloga samo zato sto su ima gradovi veci i onda je normalno da ce imati posjetu od 20-30 000.
Pa dva kola 6000 posjeta je najbolja na balkanu, prvo kolo Borac, drugo Celik. Samo sto su oni uradili medijsku propagandu pa svi mediji objavljivali Borac najposjeceniji na balkanu te sponzorisane objave na fb i slicno, svi im cestitaju odlicna posjeta dok se nama zamjera 6000.
Prekjucer Partizana na domacem terenu u Beogradu gleda 4000 ljudi, o cemu dalje pricati.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 31 jul 2017, 11:12

Ocekivano. Prica vec vidjena kod njih. Ni ostali nisu aman bolji. Trenutno jedino Zrinja izgleda koliko toliko ozbiljno. Ali ozbiljno za nase uslove samo. Osijek jbni pobijedi PSVa, daleko su nam I oni cak odmakli a politikom nasih klubova mi nikada necemo napraviti iskorak.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 31 jul 2017, 11:20

avenija je napisao/la:
tale07 je napisao/la:
Pa dva kola 6000 posjeta je najbolja na balkanu, prvo kolo Borac, drugo Celik. Samo sto su oni uradili medijsku propagandu pa svi mediji objavljivali Borac najposjeceniji na balkanu te sponzorisane objave na fb i slicno, svi im cestitaju odlicna posjeta dok se nama zamjera 6000.
Prekjucer Partizana na domacem terenu u Beogradu gleda 4000 ljudi, o cemu dalje pricati.
Vidio sam ovu zvanicnu objavu od 6 milja, mada meni iskreno na stadionu i nije tako djelovalo ali hajde, komentarisao sam vise iz razloga nekih vasih najava velikog povratka i to, a Bgm bilo je i nas najavljeno milja, a realno zadnjih godina nikad manje nas nije doslo. Posjeta je super obzirom kakve su nam iste u ligi, to stoji, ali treba uzeti u obzir da vam je dosao najljuci rival protiv kojeg ste i u vrijeme bojkota dobro punili tribine sem juzne, a vidjeces vase posjete narednih kola. A generalno u bivsoj Yugi trenutno su posjete na tekmama truba totalna, pogotovo kod BG timova.

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 31 jul 2017, 11:22

Posjeta u zenici i vise nego dobra. Kada je na Zrinjskom bilo samo 8,5 - 9, ovo je i više nego dobro.

Što se tuče lige, po viđenom u prva dva kola Široki i Zrinjski odskaču i mogli bi lako prekucati ligu. Trenutno ne vidim nikoga ko ih može ugroziti, ali vidjećemo pitare i štrumfove kada se ustabile i kad dovedu nove trenere, jer je očito da su Repuh i Adžem tu do prvog poraza.

Mi ćemo biti kanta ove godine i cilj je samo što više bodova skupiti do lige za opstanak, pa će se onda skršiti pare i dovesti Pavić i igrači da obezbijede opstanak, kao i svake godine. Sreća je da ima još loših ekipa pa se može čvaknuti neki bod uz malo sreće. Realno da sarajevu sinoć onaj odbijanac nije ušao, napatili bi se oni do kraja da ga uvale.
Pravda za flash-a!!!

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 31 jul 2017, 11:35

Osttribine je napisao/la:
Vidio sam ovu zvanicnu objavu od 6 milja, mada meni iskreno na stadionu i nije tako djelovalo ali hajde, komentarisao sam vise iz razloga nekih vasih najava velikog povratka i to, a Bgm bilo je i nas najavljeno milja, a realno zadnjih godina nikad manje nas nije doslo. Posjeta je super obzirom kakve su nam iste u ligi, to stoji, ali treba uzeti u obzir da vam je dosao najljuci rival protiv kojeg ste i u vrijeme bojkota dobro punili tribine sem juzne, a vidjeces vase posjete narednih kola. A generalno u bivsoj Yugi trenutno su posjete na tekmama truba totalna, pogotovo kod BG timova.
Ma pusti te najave, BP trenutno ima kapacite 13 500 ako ne i manje, tako da recimo 11 000 bi bilo pun zapad,istok i jug(sto se sad moze samo desit u evropu da izadjemo a i to je upitno). Ja nama predvidjam prosjek od 3000 na kraju sezone, ma citava drzava je u k... tako i fudbal i sve ostalo.
Nekad su se punili stadioni jer nisi imao prenos svake moguce utakmice. Sad dodjes kuci zavalist se u fotelju i biras sta ces da gledas.
Rijetki su oni koji uzivaju otici na stadion pa podijeliti svoju strast prema odredjenom klubu sa jos par stotina ili hiljada ljudi.
Evo recimo ja sam sad bio na BP protiv sarajeva i fkt sam uzivao bez obzira sto smo izgubili. I veci mi je cejf bio na ovoj utakmici nego prosle godine kada sam Alianz areni gledao Bayern vs Bayer, a inace volim i Bayern. Propali smo kao drzava, drustvo, klubovi i savez unistavaju i ovo malo zaljubljenika sto je ostalo. Generalno bit ce sve gore i gore, ako se ne pocnu mjenjati stvari iz korjena.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 31 jul 2017, 11:38

Osttribine je napisao/la:komentarisao sam vise iz razloga nekih vasih najava velikog povratka i to, a Bgm bilo je i nas najavljeno milja, a realno zadnjih godina nikad manje nas nije doslo.
Niko ništa nije najavljivao osim par forumaša koji su bili optimistični pa je jedan govorio 8 hiljada, a drugi da je sramota sve ispod 10.

Ali posjeta jučerašnja ne da je očekivana nego je i prerasla očekivanja, derbi sa Sarajevom se prije znao mjesec dana unaprijed atmosfera dizat, a subota i petak došli, a o Čeliku malte ne niko ne priča. Ja sam očekivao 5 hiljada naših sa oko milju Hordi, i eto tako je ispalo, možda dvije-tri stotine naših više, a Hordi manje.

Pošto nisi iz Zenice ne možeš tvrditi da je bilo najavljivano neko ludilo jer nije, osjeti se taj impuls u gradu, narod se jednostavno zasitio Čelika i svega onog što se dešava oko kluba. Pa o šale mogu nabrojat 10-15 ljudi koji su godinama bili standardni na tribinama, a jučer nisu došli iz svakojakih razloga.

A nakon što nas Široki razmontira posjeta će varirat od 800 do 2000, a s tim kad nam dođe Željkan biće opet 5-6 hiljada, Široki i Zrinjski 3-4 milje i to je to.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 31 jul 2017, 11:56

tuzlak1987 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Onaj Arezina kad hoce je najbolji igrac lige
I protiv vas je igrao do 2:0 :rol:
Da, izdominiro nas bukvalno, frajer na trenutke izgleda kao toni kroos, s kakvom lakocom igra
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 31 jul 2017, 11:57

Marsal je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:komentarisao sam vise iz razloga nekih vasih najava velikog povratka i to, a Bgm bilo je i nas najavljeno milja, a realno zadnjih godina nikad manje nas nije doslo.
Niko ništa nije najavljivao osim par forumaša koji su bili optimistični pa je jedan govorio 8 hiljada, a drugi da je sramota sve ispod 10.

Ali posjeta jučerašnja ne da je očekivana nego je i prerasla očekivanja, derbi sa Sarajevom se prije znao mjesec dana unaprijed atmosfera dizat, a subota i petak došli, a o Čeliku malte ne niko ne priča. Ja sam očekivao 5 hiljada naših sa oko milju Hordi, i eto tako je ispalo, možda dvije-tri stotine naših više, a Hordi manje.

Pošto nisi iz Zenice ne možeš tvrditi da je bilo najavljivano neko ludilo jer nije, osjeti se taj impuls u gradu, narod se jednostavno zasitio Čelika i svega onog što se dešava oko kluba. Pa o šale mogu nabrojat 10-15 ljudi koji su godinama bili standardni na tribinama, a jučer nisu došli iz svakojakih razloga.

A nakon što nas Široki razmontira posjeta će varirat od 800 do 2000, a s tim kad nam dođe Željkan biće opet 5-6 hiljada, Široki i Zrinjski 3-4 milje i to je to.
Nije bas par forumasa nego su portali prenjeli najave velikog povratka Robijasa, kao i milju Hordi, ali nejse. I 6 milja je vise nego odlicno, nego meni na stadionu nije tako izgledalo kazem ti.

UltraEast
Kontakt:

Post Postao/la UltraEast » 31 jul 2017, 12:12

Tristan je napisao/la:
ZaNjuBoriSe je napisao/la:FK BORAC:
Pioniri 1 na tabeli.
Kadeti 1 na tabeli
Juniori aktuelni prvaci BiH
Seniori 1 na tabeli

:salut:
Da se ne kurcimo... nije to nas stil. A nisu toliko ni bitne te tabele u mladjim kategorijama.
:thumbup:
У " је важно " &!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Predatod, Rodman i 15 gostiju.