Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Gifron
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Gifron » 31 jul 2017, 14:53

Ima li gdje snimak emisije Pregled kola? Ili ako je neko gledao prosle sedmice emisiju, sta je rekao "sudijski ekspert" za igranje rukom igraca Sirokog u petercu?
Jedan grad, jedna ljubav!

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 31 jul 2017, 15:24

Radim takav posao da se susrecem svaki dan s ljudima sirom BiH, i ovaj odnos Zenica-Sarajevo je ttoliko napuhan da je za nepovjerovati.
Istina ima retarda na svakoj strani al vise preovladava ljudi s kojima mozes prosuti normalnu zajebanciju a da se niko ne ljuti i nije spreman da te namarise zbog kluba.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 31 jul 2017, 15:32

MortemHz je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:nzm šta vi mislite ali je žalosno da igrači koji odskaču po kvalitetu u našoj ligi završavaju po drugim, trećim ligama (Stevanović, Duljević) :facepalm: :facepalm:
zašto onda uopšte pratiti ovu ligu
Lendrić kao ubjedljivo najbolji strijelac lige otisao isto tako u drugu francuske.. jadno
Danas bi mogao debitirati, igraju sa Auxerrom. Pojedu ga oni stoperi tamo, takticki je tamo jako malo drugih igranih. Ne zabijaju se stoperi u peterac. Bude u zaledju od sumraka do zore.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2017, 15:35

Lampard8 je napisao/la:Radim takav posao da se susrecem svaki dan s ljudima sirom BiH, i ovaj odnos Zenica-Sarajevo je ttoliko napuhan da je za nepovjerovati.
Istina ima retarda na svakoj strani al vise preovladava ljudi s kojima mozes prosuti normalnu zajebanciju a da se niko ne ljuti i nije spreman da te namarise zbog kluba.
Ma bezze, jedino kad je tekma bude nesto ali i to je splasnulo jer je Čelik kritican i jer se ne radi nista da taj klub ozdravi a i mi sami sebe pokopavamo sa nesposobnom upravom i s tim sto vise marke nema a i to se moglo zakljuciti po gostovanju Hordi (mislim na brojku). Amaterski se fudbal gleda bez rezultata, Čelik je spao na to da slavi opstanak u ligi a Čelik ima 3. najbolje navijace u drzavi kao i trece najbrojnije sto je zaista zalosno, evo sad nas nece doci 2K protiv GOŠK-a a i godinama je tako, samo se srozava i niko nece doci da gleda tu patnju. Mi kad smo uzeli titulu znalo je doci od 10 pa do 22 hiljade ljudi, sad ce ti prosjek biti 4-5K kao i u ostalim sezonama a obecavali nam sve i svasta. Sad ti meni reci da li je normalno da Čelik slavi opstanak i da se Sarajevo zadovoljava drugim i trecim mjestom i 2-3 kola u europi?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 31 jul 2017, 15:38

Čelik ispred Borca ne može nikako.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2017, 15:41

BelminM23 je napisao/la:Čelik ispred Borca ne može nikako.
Moze, imaju brojniju publiku. Lešinari su tokom godina imali recimo bolje koreografije ali ne i brojniju publiku iako je tu to negdje, oni su odmah ispod. Pa onda vjerovatno Red Army pa Ultrasi.

UltraEast
Kontakt:

Post Postao/la UltraEast » 31 jul 2017, 16:53

Kakve ti gluposti pises...Ti kvalitet navijaca gledas po brojnosti i to dovoljno govori o tvom poznavanju navijackog svijeta! Sto se tice navijaca u BiH nas necu komentarisati... horde imaju brojnost, solidne koreografije, tanki na ulici. Manijaci brojnost ( sva su sela plavo-bijela ), koreografije onako, na ulici 0! Ultras ne velika brojnost, ali dobra prica ( jaka jezgra ), koreografije solidne, imaju muda! Ostalo nije vrijedno pomena!
У " је важно " &!

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 31 jul 2017, 16:53

Nisam nesto u tom tifo svijetu,niti mi se svidja sve to,ali ja te navijace nikad ne bih poredao po 'brojnosti',nego po konstantnosti i nekoj organizaciji. Brojnost ovisi od sredine iz koje dolazis,a na to ne mozes bas utjecati. Normalno da ce Borac imati veci broj navijaca na tribini od Mladosti iz Doboj Kaknja,ali ne mora znaciti samim tim da ima bolje navijace.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 31 jul 2017, 16:57

Stocirajte taj enter.slabo je to...
Jes da nisam nikad al prico mi jaran da je goozio

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2017, 16:59

UltraEast je napisao/la:Kakve ti gluposti pises...Ti kvalitet navijaca gledas po brojnosti i to dovoljno govori o tvom poznavanju navijackog svijeta! Sto se tice navijaca u BiH nas necu komentarisati... horde imaju brojnost, solidne koreografije, tanki na ulici. Manijaci brojnost ( sva su sela plavo-bijela ), koreografije onako, na ulici 0! Ultras ne velika brojnost, ali dobra prica ( jaka jezgra ), koreografije solidne, imaju muda! Ostalo nije vrijedno pomena!
I prosli put si me oznacio necim jer si ti takav a ja nisam nit cu biti i fulio si kao i ovaj put. KVALITET NAVIJACA ne gledam po brojnosti, samo sam konstatovao da Robijaša ima vise! Gdje sam rekao da su kvalitetniji ili nesto slicno?! Da li je toliko tesko pogledati citav post i poentu istog, vjerujem da nije previse tesko. Za ostalo se slazem samo pocni raditi na citanju postova jer vec drugi put mi stavljas rijec u usta, nisam to izjavio, pogotovo ne prvi put jer si me pogresno i etiketirao bez nekog razloga. Zivio.

UltraEast
Kontakt:

Post Postao/la UltraEast » 31 jul 2017, 17:04

MortemHz je napisao/la:
UltraEast je napisao/la:Kakve ti gluposti pises...Ti kvalitet navijaca gledas po brojnosti i to dovoljno govori o tvom poznavanju navijackog svijeta! Sto se tice navijaca u BiH nas necu komentarisati... horde imaju brojnost, solidne koreografije, tanki na ulici. Manijaci brojnost ( sva su sela plavo-bijela ), koreografije onako, na ulici 0! Ultras ne velika brojnost, ali dobra prica ( jaka jezgra ), koreografije solidne, imaju muda! Ostalo nije vrijedno pomena!
I prosli put si me oznacio necim jer si ti takav a ja nisam nit cu biti i fulio si kao i ovaj put. KVALITET NAVIJACA ne gledam po brojnosti, samo sam konstatovao da Robijaša ima vise! Gdje sam rekao da su kvalitetniji ili nesto slicno?! Da li je toliko tesko pogledati citav post i poentu istog, vjerujem da nije previse tesko. Za ostalo se slazem samo pocni raditi na citanju postova jer vec drugi put mi stavljas rijec u usta, nisam to izjavio, pogotovo ne prvi put jer si me pogresno i etiketirao bez nekog razloga. Zivio.
Znaci po tvom ako robijasa ( uzimam ko primjer ) ima vise onda su oni 3. najbolji navijaci u drzavi? Da si napisao da su 3. po brojnosti pa ajd. O dobro sam procitao sta si napisao zato sam i prokomentarisao i opet pobijas sam sebe...uzivaj :)
У " је важно " &!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 31 jul 2017, 17:07

Ajde ba se kovrcis ko uvrijedjena mlada...
U njegovim ocima niste za bronze i gotovo..

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 31 jul 2017, 17:13

I ja ne znam u cemu je problem. Covjek je rekao da Celik ima 3. najbolje navijace u drzavi...

1.Borac
2.Zrinjski
3.Celik

Nije puno ni progrijesio... :D :mrgreen:
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

UltraEast
Kontakt:

Post Postao/la UltraEast » 31 jul 2017, 17:15

Sariel je napisao/la:Ajde ba se kovrcis ko uvrijedjena mlada...
U njegovim ocima niste za bronze i gotovo..
Zlato ne moze biti bronza! ;), ustvari dobro si rekao, moze u njegovim ocima...:)
У " је важно " &!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2017, 17:17

UltraEast je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Znaci po tvom ako robijasa ( uzimam ko primjer ) ima vise onda su oni 3. najbolji navijaci u drzavi? Da si napisao da su 3. po brojnosti pa ajd. O dobro sam procitao sta si napisao zato sam i prokomentarisao i opet pobijas sam sebe...uzivaj :)
Ne pobijam sam sebe nego ti pogresno pises i etiketiras ljude sto nisam zaboravio prvi put, haj da si nesto tacno rekao ali :lol: mada nebitno to, Drugo, Robijaši da imaju rezultate i da se ne bore za opstanakbili bi duplo bolji od Lešinara, ovako je bare-bare. Tanki su mi sto se tice koreografija i to je jedino sto im fali, tu su Lešinari mnogo bolji realno. Tokom godina i sve koreografije sto sam vidio oni su bas u samom vrhu kao i mi, mi smo bas imali nedostizne koreografije. Necu sad da stvaram mitove kao sto neki zenicani vole reci da su oni sto se tice balkana to i to jer nisu ni blizu ali vjeruj da je njihov kapacitet ogroman, takva sredina. Da imaju rezultate i da porede na koreografijama bili bi jos bolji i Lešinari se ne bi mogli ni porediti. Recimo Tuzla je poslije Sarajeva i Banja Luke najveci grad u Bosni ali njihovi navijaci su bas ocajni, ima barem 6-7 grupa koje su ispred po svemu. Cak im je i brojnost losa, ne mogu da zamislim sta bi bilo kad bi bili malo manji.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 31 jul 2017, 17:20

Ma djecja preseravanja...
Dvije najvece grupe volili mi ostali to il ne su: horde i manijaci..
Pod tim naj podrazumijevam sve ..full paket.

tutankamon1905
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tutankamon1905 » 31 jul 2017, 17:23

Gifron je napisao/la:Ima li gdje snimak emisije Pregled kola? Ili ako je neko gledao prosle sedmice emisiju, sta je rekao "sudijski ekspert" za igranje rukom igraca Sirokog u petercu?
http://www.bhrt.ba/bht1-emisije/bh-tele ... 0-07-2017/

Ovo je zadnje kolo, a imas i proslo. Nisam gledo

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 31 jul 2017, 17:26

Nema Bore ni u ovoj ni u prosloj emisiji. Jesu li shvatili da prica gluposti ili je mozda na godisnjem?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 31 jul 2017, 17:29

Mortem,
Samo mala ispravka Zenica je najveci grad nakon Sarajeva i Banja Luke,imali su razliku u 300 ljudi po popisu iz 2013 ali Zenica svake godine ima 300-400 veci natalitet od Tuzle.
Ti se bavis ovom statistikom to bi trebao znati. :mrgreen:
Tuzla 110.979 stanovnika, Zenica 110.663,

U Tuzli je rođeno 975 beba, a umrlo je 1.124 osoba.
U Zenici je bilo više rođenih nego umrlih – 1.225 naspram 1.152
za 2015 godinu, svake godine je slicno
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 31 jul 2017, 17:32

Znaci ne. Verujem...
A moram sutit damn :damn: :facepalm: :damn:
:damn:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Grk1234, sarajevo19461987, Zigazaga i 26 gostiju.