Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ima li gdje snimak emisije Pregled kola? Ili ako je neko gledao prosle sedmice emisiju, sta je rekao "sudijski ekspert" za igranje rukom igraca Sirokog u petercu?
Jedan grad, jedna ljubav!
Radim takav posao da se susrecem svaki dan s ljudima sirom BiH, i ovaj odnos Zenica-Sarajevo je ttoliko napuhan da je za nepovjerovati.
Istina ima retarda na svakoj strani al vise preovladava ljudi s kojima mozes prosuti normalnu zajebanciju a da se niko ne ljuti i nije spreman da te namarise zbog kluba.
Istina ima retarda na svakoj strani al vise preovladava ljudi s kojima mozes prosuti normalnu zajebanciju a da se niko ne ljuti i nije spreman da te namarise zbog kluba.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Danas bi mogao debitirati, igraju sa Auxerrom. Pojedu ga oni stoperi tamo, takticki je tamo jako malo drugih igranih. Ne zabijaju se stoperi u peterac. Bude u zaledju od sumraka do zore.MortemHz je napisao/la:Lendrić kao ubjedljivo najbolji strijelac lige otisao isto tako u drugu francuske.. jadnoFoSte95 je napisao/la:nzm šta vi mislite ali je žalosno da igrači koji odskaču po kvalitetu u našoj ligi završavaju po drugim, trećim ligama (Stevanović, Duljević)![]()
![]()
zašto onda uopšte pratiti ovu ligu
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma bezze, jedino kad je tekma bude nesto ali i to je splasnulo jer je Čelik kritican i jer se ne radi nista da taj klub ozdravi a i mi sami sebe pokopavamo sa nesposobnom upravom i s tim sto vise marke nema a i to se moglo zakljuciti po gostovanju Hordi (mislim na brojku). Amaterski se fudbal gleda bez rezultata, Čelik je spao na to da slavi opstanak u ligi a Čelik ima 3. najbolje navijace u drzavi kao i trece najbrojnije sto je zaista zalosno, evo sad nas nece doci 2K protiv GOŠK-a a i godinama je tako, samo se srozava i niko nece doci da gleda tu patnju. Mi kad smo uzeli titulu znalo je doci od 10 pa do 22 hiljade ljudi, sad ce ti prosjek biti 4-5K kao i u ostalim sezonama a obecavali nam sve i svasta. Sad ti meni reci da li je normalno da Čelik slavi opstanak i da se Sarajevo zadovoljava drugim i trecim mjestom i 2-3 kola u europi?Lampard8 je napisao/la:Radim takav posao da se susrecem svaki dan s ljudima sirom BiH, i ovaj odnos Zenica-Sarajevo je ttoliko napuhan da je za nepovjerovati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Čelik ispred Borca ne može nikako.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moze, imaju brojniju publiku. Lešinari su tokom godina imali recimo bolje koreografije ali ne i brojniju publiku iako je tu to negdje, oni su odmah ispod. Pa onda vjerovatno Red Army pa Ultrasi.BelminM23 je napisao/la:Čelik ispred Borca ne može nikako.
Kakve ti gluposti pises...Ti kvalitet navijaca gledas po brojnosti i to dovoljno govori o tvom poznavanju navijackog svijeta! Sto se tice navijaca u BiH nas necu komentarisati... horde imaju brojnost, solidne koreografije, tanki na ulici. Manijaci brojnost ( sva su sela plavo-bijela ), koreografije onako, na ulici 0! Ultras ne velika brojnost, ali dobra prica ( jaka jezgra ), koreografije solidne, imaju muda! Ostalo nije vrijedno pomena!
У " је важно " &!
Nisam nesto u tom tifo svijetu,niti mi se svidja sve to,ali ja te navijace nikad ne bih poredao po 'brojnosti',nego po konstantnosti i nekoj organizaciji. Brojnost ovisi od sredine iz koje dolazis,a na to ne mozes bas utjecati. Normalno da ce Borac imati veci broj navijaca na tribini od Mladosti iz Doboj Kaknja,ali ne mora znaciti samim tim da ima bolje navijace.
Stocirajte taj enter.slabo je to...
Jes da nisam nikad al prico mi jaran da je goozio
Jes da nisam nikad al prico mi jaran da je goozio
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I prosli put si me oznacio necim jer si ti takav a ja nisam nit cu biti i fulio si kao i ovaj put. KVALITET NAVIJACA ne gledam po brojnosti, samo sam konstatovao da Robijaša ima vise! Gdje sam rekao da su kvalitetniji ili nesto slicno?! Da li je toliko tesko pogledati citav post i poentu istog, vjerujem da nije previse tesko. Za ostalo se slazem samo pocni raditi na citanju postova jer vec drugi put mi stavljas rijec u usta, nisam to izjavio, pogotovo ne prvi put jer si me pogresno i etiketirao bez nekog razloga. Zivio.UltraEast je napisao/la:Kakve ti gluposti pises...Ti kvalitet navijaca gledas po brojnosti i to dovoljno govori o tvom poznavanju navijackog svijeta! Sto se tice navijaca u BiH nas necu komentarisati... horde imaju brojnost, solidne koreografije, tanki na ulici. Manijaci brojnost ( sva su sela plavo-bijela ), koreografije onako, na ulici 0! Ultras ne velika brojnost, ali dobra prica ( jaka jezgra ), koreografije solidne, imaju muda! Ostalo nije vrijedno pomena!
Znaci po tvom ako robijasa ( uzimam ko primjer ) ima vise onda su oni 3. najbolji navijaci u drzavi? Da si napisao da su 3. po brojnosti pa ajd. O dobro sam procitao sta si napisao zato sam i prokomentarisao i opet pobijas sam sebe...uzivajMortemHz je napisao/la:I prosli put si me oznacio necim jer si ti takav a ja nisam nit cu biti i fulio si kao i ovaj put. KVALITET NAVIJACA ne gledam po brojnosti, samo sam konstatovao da Robijaša ima vise! Gdje sam rekao da su kvalitetniji ili nesto slicno?! Da li je toliko tesko pogledati citav post i poentu istog, vjerujem da nije previse tesko. Za ostalo se slazem samo pocni raditi na citanju postova jer vec drugi put mi stavljas rijec u usta, nisam to izjavio, pogotovo ne prvi put jer si me pogresno i etiketirao bez nekog razloga. Zivio.UltraEast je napisao/la:Kakve ti gluposti pises...Ti kvalitet navijaca gledas po brojnosti i to dovoljno govori o tvom poznavanju navijackog svijeta! Sto se tice navijaca u BiH nas necu komentarisati... horde imaju brojnost, solidne koreografije, tanki na ulici. Manijaci brojnost ( sva su sela plavo-bijela ), koreografije onako, na ulici 0! Ultras ne velika brojnost, ali dobra prica ( jaka jezgra ), koreografije solidne, imaju muda! Ostalo nije vrijedno pomena!

У " је важно " &!
Ajde ba se kovrcis ko uvrijedjena mlada...
U njegovim ocima niste za bronze i gotovo..
- Tristan
- Kontakt:
I ja ne znam u cemu je problem. Covjek je rekao da Celik ima 3. najbolje navijace u drzavi...
1.Borac
2.Zrinjski
3.Celik
Nije puno ni progrijesio...

1.Borac
2.Zrinjski
3.Celik
Nije puno ni progrijesio...

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Zlato ne moze biti bronza!Sariel je napisao/la:Ajde ba se kovrcis ko uvrijedjena mlada...

У " је важно " &!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne pobijam sam sebe nego ti pogresno pises i etiketiras ljude sto nisam zaboravio prvi put, haj da si nesto tacno rekao aliUltraEast je napisao/la:Znaci po tvom ako robijasa ( uzimam ko primjer ) ima vise onda su oni 3. najbolji navijaci u drzavi? Da si napisao da su 3. po brojnosti pa ajd. O dobro sam procitao sta si napisao zato sam i prokomentarisao i opet pobijas sam sebe...uzivajMortemHz je napisao/la:I prosli put si me oznacio necim jer si ti takav a ja nisam nit cu biti i fulio si kao i ovaj put. KVALITET NAVIJACA ne gledam po brojnosti, samo sam konstatovao da Robijaša ima vise! Gdje sam rekao da su kvalitetniji ili nesto slicno?! Da li je toliko tesko pogledati citav post i poentu istog, vjerujem da nije previse tesko. Za ostalo se slazem samo pocni raditi na citanju postova jer vec drugi put mi stavljas rijec u usta, nisam to izjavio, pogotovo ne prvi put jer si me pogresno i etiketirao bez nekog razloga. Zivio.UltraEast je napisao/la:Kakve ti gluposti pises...Ti kvalitet navijaca gledas po brojnosti i to dovoljno govori o tvom poznavanju navijackog svijeta! Sto se tice navijaca u BiH nas necu komentarisati... horde imaju brojnost, solidne koreografije, tanki na ulici. Manijaci brojnost ( sva su sela plavo-bijela ), koreografije onako, na ulici 0! Ultras ne velika brojnost, ali dobra prica ( jaka jezgra ), koreografije solidne, imaju muda! Ostalo nije vrijedno pomena!

Ma djecja preseravanja...
Dvije najvece grupe volili mi ostali to il ne su: horde i manijaci..
Pod tim naj podrazumijevam sve ..full paket.
Dvije najvece grupe volili mi ostali to il ne su: horde i manijaci..
Pod tim naj podrazumijevam sve ..full paket.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
http://www.bhrt.ba/bht1-emisije/bh-tele ... 0-07-2017/Gifron je napisao/la:Ima li gdje snimak emisije Pregled kola? Ili ako je neko gledao prosle sedmice emisiju, sta je rekao "sudijski ekspert" za igranje rukom igraca Sirokog u petercu?
Ovo je zadnje kolo, a imas i proslo. Nisam gledo
- Tristan
- Kontakt:
Nema Bore ni u ovoj ni u prosloj emisiji. Jesu li shvatili da prica gluposti ili je mozda na godisnjem?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Mortem,
Samo mala ispravka Zenica je najveci grad nakon Sarajeva i Banja Luke,imali su razliku u 300 ljudi po popisu iz 2013 ali Zenica svake godine ima 300-400 veci natalitet od Tuzle.
Ti se bavis ovom statistikom to bi trebao znati.
Tuzla 110.979 stanovnika, Zenica 110.663,
U Tuzli je rođeno 975 beba, a umrlo je 1.124 osoba.
U Zenici je bilo više rođenih nego umrlih – 1.225 naspram 1.152
za 2015 godinu, svake godine je slicno
Samo mala ispravka Zenica je najveci grad nakon Sarajeva i Banja Luke,imali su razliku u 300 ljudi po popisu iz 2013 ali Zenica svake godine ima 300-400 veci natalitet od Tuzle.
Ti se bavis ovom statistikom to bi trebao znati.

Tuzla 110.979 stanovnika, Zenica 110.663,
U Tuzli je rođeno 975 beba, a umrlo je 1.124 osoba.
U Zenici je bilo više rođenih nego umrlih – 1.225 naspram 1.152
za 2015 godinu, svake godine je slicno
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Znaci ne. Verujem...
A moram sutit damn

A moram sutit damn